Seikuytes. su praejusiom sventem visas
stai musu marguciai, kuriuos ispiese mano dukriukas
QUOTE(Matelyk @ 2009 04 14, 19:39)
aš savo grožių šiemet nenufotografavau visai pamiršau tiesa sakant.... bet užtat Rumšiškėse pirma vieta margučių parodoj nuskyniau
sveikinu!!!!!!!!! jau isseniau prisimenu tavo nuostabius kiausinius ir gerus patarimus
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 15, 13:06)
sveikinu!!!!!!!!! jau isseniau prisimenu tavo nuostabius kiausinius ir gerus patarimus
dėkui smagu kad kažkam galėjau pagelbėti savo patarimais ir kad jie vis dar prisimenami
Geltona svajune, koks grožis
Ir visu kitu irgi labai gražus.
Gaila, Matelyk, kad savo nenufotografavai Bet įsivaizduoju kad labai labai tavo gerai atrodė
Pasirodysiu ir aš Nepatingėsiu ir vėl padekoti Matelyk už jos "marginimo receptą" Jos deka prieš kelis metus mūsų šeima išmoko marginti su vašku
Ir visu kitu irgi labai gražus.
Gaila, Matelyk, kad savo nenufotografavai Bet įsivaizduoju kad labai labai tavo gerai atrodė
Pasirodysiu ir aš Nepatingėsiu ir vėl padekoti Matelyk už jos "marginimo receptą" Jos deka prieš kelis metus mūsų šeima išmoko marginti su vašku
QUOTE(Matelyk @ 2009 04 15, 13:55)
dėkui smagu kad kažkam galėjau pagelbėti savo patarimais ir kad jie vis dar prisimenami
QUOTE(tikryte @ 2009 04 15, 14:20)
o as vis dar nedristu marginti vasku
QUOTE(tikryte @ 2009 04 15, 15:20)
niu kaip smagu savo mokinių darbelius matyti
šį savaitgalį dar žadu pamarginti, tai reiks nepamiršt foto padaryti, kad neliūdėtumėt
QUOTE(Matelyk @ 2009 04 15, 16:04)
šį savaitgalį dar žadu pamarginti, tai reiks nepamiršt foto padaryti, kad neliūdėtumėt
būtinai lauksim
QUOTE(tikryte @ 2009 04 15, 14:20)
nerealios spalveles? kaip tokias isgaunat? pas mane tai pastoviai plemuoti gaunas, nubluke tai siemet tik svogunu lukstais daziau...
QUOTE(juratata @ 2009 04 15, 16:08)
nerealios spalveles? kaip tokias isgaunat? pas mane tai pastoviai plemuoti gaunas, nubluke tai siemet tik svogunu lukstais daziau...
šiemet į dažus nedėjau nei druskos nei acto ir, gal, dėl to labai gerai nusidažė kiaušiniai, nes anksčiau irgi neišeidavo tokie ryškūs
grazu