Įkraunama...
Įkraunama...

Margučiai. Velykos

Seikuytes. su praejusiom sventem visas 4u.gif
stai musu marguciai, kuriuos ispiese mano dukriukas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2009 04 14, 19:39)
aš savo grožių šiemet nenufotografavau  ax.gif visai pamiršau tiesa sakant.... bet užtat Rumšiškėse pirma vieta margučių parodoj nuskyniau  rolleyes.gif  biggrin.gif

sveikinu!!!!!!!!! jau isseniau prisimenu tavo nuostabius kiausinius ir gerus patarimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 15, 13:06)
sveikinu!!!!!!!!! jau isseniau prisimenu tavo nuostabius kiausinius ir gerus patarimus thumbup.gif

dėkui mirksiukas.gif smagu kad kažkam galėjau pagelbėti savo patarimais ir kad jie vis dar prisimenami rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
o jau grožių čia ax.gif
o čia mūsų margučiai 4u.gif
http://public.fotki....ucely/marguiai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltona_svajonė: 15 balandžio 2009 - 13:57
Geltona svajune, koks grožis bigsmile.gif
Ir visu kitu irgi labai gražus.
Gaila, Matelyk, kad savo nenufotografavai verysad.gif Bet įsivaizduoju kad labai labai tavo gerai atrodė wub.gif

Pasirodysiu ir aš ax.gif Nepatingėsiu ir vėl padekoti Matelyk už jos "marginimo receptą" biggrin.gif Jos deka prieš kelis metus mūsų šeima išmoko marginti su vašku smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2009 04 15, 13:55)
dėkui  mirksiukas.gif  smagu kad kažkam galėjau pagelbėti savo patarimais ir kad jie vis dar prisimenami rolleyes.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(tikryte @ 2009 04 15, 14:20)
Pasirodysiu ir aš  ax.gif  Nepatingėsiu ir vėl padekoti Matelyk už jos "marginimo receptą"  biggrin.gif  Jos deka prieš kelis metus mūsų šeima išmoko marginti su vašku  smile.gif

thumbup.gif

o as vis dar nedristu marginti vasku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tikryte @ 2009 04 15, 15:20)
Pasirodysiu ir aš  ax.gif  Nepatingėsiu ir vėl padekoti Matelyk už jos "marginimo receptą"  biggrin.gif  Jos deka prieš kelis metus mūsų šeima išmoko marginti su vašku  smile.gif

niu kaip smagu savo mokinių darbelius matyti bigsmile.gif thumbup.gif

šį savaitgalį dar žadu pamarginti, tai reiks nepamiršt foto padaryti, kad neliūdėtumėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2009 04 15, 16:04)
šį savaitgalį dar žadu pamarginti, tai reiks nepamiršt foto padaryti, kad neliūdėtumėt  biggrin.gif

būtinai mirksiukas.gif lauksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tikryte @ 2009 04 15, 14:20)

thumbup.gif nerealios spalveles? kaip tokias isgaunat? pas mane tai pastoviai plemuoti gaunas, nubluke tai siemet tik svogunu lukstais daziau...
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2009 04 15, 16:08)
thumbup.gif  nerealios spalveles? kaip tokias isgaunat? pas mane tai pastoviai plemuoti gaunas, nubluke tai siemet tik svogunu lukstais daziau...

šiemet į dažus nedėjau nei druskos nei acto ir, gal, dėl to labai gerai nusidažė kiaušiniai, nes anksčiau irgi neišeidavo tokie ryškūs unsure.gif
Atsakyti
matytos idėjos įgyvendinimas ax.gif kiaušiniai nieko blatno, tik tiek, jog tokią dekoraciją užtrukau padaryti penkiolika minučių. bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
grazu bigsmile.gif
Atsakyti