Įkraunama...
Įkraunama...

Margučiai. Velykos

Konservatore, tavo margučiai - parodiniai 4u.gif Nu jau tokie tikslūs raštai, turi gerą ranką, su kuo ir sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(konservatore @ 2009 04 13, 20:14)
Labas, čia mano kūriniai, įvertinkite.Tik natūralūs dažai bigsmile.gif

labai grazu ir spalva thumbup.gif (is ko darei ir kaip?)
Atsakyti
gal ne tokie grazus kaip kitu, bet vistiek man mieli blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2009 04 13, 16:52)
SU ŠVENTĖMIS!

nu maximiniai dazai siaubingi, kaip po to galima valgyti toki kiausini blink.gif

o su svogunu thumbup.gif kai pasakei, kad zmogaus siluetas tai sugrizau ir dar karta zvilgtelejau ir tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(konservatore @ 2009 04 13, 20:14)

nerealu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif 100 balu!
Atsakyti
QUOTE(konservatore @ 2009 04 13, 22:14)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Na jau kas per grožis thumbup.gif Man dar toli iki tokių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2009 04 14, 07:14)
labai grazu ir spalva  thumbup.gif  (is ko darei ir kaip?)

Labas, labai malonu kad patiko mano kiaušinių raštai, o dariau taip:į kibira (su vandeniu) įdėjau juodalksnio žievės ir surudijusį kokį daiktą, palaikyti kuo ilgiau, nuvaškavus kiaušinį įdedu į tą tirpalą, o po kiek laiko išimu ir tada dedu tą patį kiaušini į svogūnų lukštų tirpalą ir laikau kol nusidažo. bigsmile.gif
Atsakyti
aš savo grožių šiemet nenufotografavau ax.gif visai pamiršau tiesa sakant.... bet užtat Rumšiškėse pirma vieta margučių parodoj nuskyniau rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(konservatore @ 2009 04 14, 18:37)
Labas, labai malonu kad patiko mano kiaušinių raštai, o dariau taip:į kibira (su vandeniu) įdėjau juodalksnio žievės ir surudijusį kokį daiktą, palaikyti kuo ilgiau, nuvaškavus kiaušinį įdedu į tą tirpalą, o po kiek laiko išimu ir tada dedu tą patį kiaušini į svogūnų lukštų tirpalą ir laikau kol nusidažo. bigsmile.gif

ačiū mirksiukas.gif
apie juodalksnio žievę nežinojau. o surūdijusį daiktą tuo labiau smile.gif
Atsakyti
Girdėjau apie tokį kiaušinių dažymo būdą su juodalksniu ir surūdijusiu geležgaliu, bet neįsivaizdavau, kad tokia spalva gaunasi, jau nekalbant apie nuostabų darbą su vašku....
Atsakyti
QUOTE(konservatore @ 2009 04 14, 17:37)

o juodalksnio zieve reik sviezia det ane? nuo malku netinka? smile.gif niu jau kitais metai pasiruosiu ax.gif
Papildyta:
o kam dar i svogunu lukstus? kad tamsesni butu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2009 04 14, 21:39)
aš savo grožių šiemet nenufotografavau  ax.gif visai pamiršau tiesa sakant.... bet užtat Rumšiškėse pirma vieta margučių parodoj nuskyniau  rolleyes.gif  biggrin.gif

oho!!!! sveikinu!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikrai labai gaila, kad nespejai nufotografuoti....
ir visu kitu labai grazus kiausinukai...pasisemiau daug ideju atvelykiui... smile.gif

o cia musu.....su svogunu laiskais+karis(kad ryskesne spalva... biggrin.gif ) ir dekoruota manu kruopomis,....kaip sakant, visiski natur.... gaila, kad irgi sugalvojau jau paskutinius likusius nufotografuot....ax.gif biggrin.gif

user posted image

dar karteli su praejusiomis sventemis 4u.gif 4u.gif
beje, is savo mociutes suzinojau, kad atvelykis anksciau buvo vadinamas vaiku velykomis...grazu, ar ne?.... thumbup.gif butinai reikes padaryti labai vaikiska atvelyki.... biggrin.gif
Atsakyti
ir dabar dar daug kur atvelykį vadina vaikų velykėlėmis mirksiukas.gif
maniškis tai jau laukia savaitgalio kad galėtų vėl kiaušinius marginti ir ridenti biggrin.gif
Atsakyti