Konservatore, tavo margučiai - parodiniai Nu jau tokie tikslūs raštai, turi gerą ranką, su kuo ir sveikinu
QUOTE(konservatore @ 2009 04 13, 20:14)
Labas, čia mano kūriniai, įvertinkite.Tik natūralūs dažai
labai grazu ir spalva (is ko darei ir kaip?)
QUOTE(pašnekutė @ 2009 04 13, 16:52)
SU ŠVENTĖMIS!
nu maximiniai dazai siaubingi, kaip po to galima valgyti toki kiausini
o su svogunu kai pasakei, kad zmogaus siluetas tai sugrizau ir dar karta zvilgtelejau ir tikrai
QUOTE(konservatore @ 2009 04 13, 20:14)
Labas, čia mano kūriniai, įvertinkite.Tik natūralūs dažai
nerealu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 100 balu!
QUOTE(konservatore @ 2009 04 13, 22:14)
Na jau kas per grožis Man dar toli iki tokių
QUOTE(juratata @ 2009 04 14, 07:14)
labai grazu ir spalva (is ko darei ir kaip?)
Labas, labai malonu kad patiko mano kiaušinių raštai, o dariau taip:į kibira (su vandeniu) įdėjau juodalksnio žievės ir surudijusį kokį daiktą, palaikyti kuo ilgiau, nuvaškavus kiaušinį įdedu į tą tirpalą, o po kiek laiko išimu ir tada dedu tą patį kiaušini į svogūnų lukštų tirpalą ir laikau kol nusidažo.
aš savo grožių šiemet nenufotografavau visai pamiršau tiesa sakant.... bet užtat Rumšiškėse pirma vieta margučių parodoj nuskyniau
QUOTE(konservatore @ 2009 04 14, 18:37)
Labas, labai malonu kad patiko mano kiaušinių raštai, o dariau taip:į kibira (su vandeniu) įdėjau juodalksnio žievės ir surudijusį kokį daiktą, palaikyti kuo ilgiau, nuvaškavus kiaušinį įdedu į tą tirpalą, o po kiek laiko išimu ir tada dedu tą patį kiaušini į svogūnų lukštų tirpalą ir laikau kol nusidažo.
ačiū
apie juodalksnio žievę nežinojau. o surūdijusį daiktą tuo labiau
Girdėjau apie tokį kiaušinių dažymo būdą su juodalksniu ir surūdijusiu geležgaliu, bet neįsivaizdavau, kad tokia spalva gaunasi, jau nekalbant apie nuostabų darbą su vašku....
QUOTE(konservatore @ 2009 04 14, 17:37)
o juodalksnio zieve reik sviezia det ane? nuo malku netinka? niu jau kitais metai pasiruosiu
Papildyta:
o kam dar i svogunu lukstus? kad tamsesni butu?
QUOTE(Matelyk @ 2009 04 14, 21:39)
aš savo grožių šiemet nenufotografavau visai pamiršau tiesa sakant.... bet užtat Rumšiškėse pirma vieta margučių parodoj nuskyniau
oho!!!! sveikinu!!!! tikrai labai gaila, kad nespejai nufotografuoti....
ir visu kitu labai grazus kiausinukai...pasisemiau daug ideju atvelykiui...
o cia musu.....su svogunu laiskais+karis(kad ryskesne spalva... ) ir dekoruota manu kruopomis,....kaip sakant, visiski natur.... gaila, kad irgi sugalvojau jau paskutinius likusius nufotografuot....
dar karteli su praejusiomis sventemis
beje, is savo mociutes suzinojau, kad atvelykis anksciau buvo vadinamas vaiku velykomis...grazu, ar ne?.... butinai reikes padaryti labai vaikiska atvelyki....
ir dabar dar daug kur atvelykį vadina vaikų velykėlėmis
maniškis tai jau laukia savaitgalio kad galėtų vėl kiaušinius marginti ir ridenti
maniškis tai jau laukia savaitgalio kad galėtų vėl kiaušinius marginti ir ridenti