http://www.youtube.c...0&feature=email
SU ŠV. VELYKOM
kokie visų gražūs margučiai pasaka tiesiog. o man šiemet visai nieko gero neišėjo, dažiau su pirktiniais dažais tai tik pirštai pajuodavo, o kiaušiniai vos nusidažė. ryt reiks bandyt su lukštais svogūnų dažyt, reik tikėtis bus žymiai geriau nei šiandien... o kaip jurgine tu padarei toki grožį? su teptuku ar kuo piešei?
QUOTE(jasna @ 2009 04 11, 20:04)
kokie visų gražūs margučiai pasaka tiesiog. o man šiemet visai nieko gero neišėjo, dažiau su pirktiniais dažais tai tik pirštai pajuodavo, o kiaušiniai vos nusidažė. ryt reiks bandyt su lukštais svogūnų dažyt, reik tikėtis bus žymiai geriau nei šiandien... o kaip jurgine tu padarei toki grožį? su teptuku ar kuo piešei?
jasna, viskas pavyks nenusimink
į actą mirkau plunksną (kur vaikystėj tušu rašydavom. mama naudoja smeigtuku galvutę, bet tada darbas lėtesnis) ir brėžiu. actas išėda svogūninius dažus, juos reikia nuvalyti skudurėliu ar vata. man patinka. skutinėti nemoku, tai taip pažaidžiu
Merginos, kurios dazot su lukstais, kiek laiko juose laikot kiausinius
QUOTE(GUOSTE @ 2009 04 11, 20:47)
Merginos, kurios dazot su lukstais, kiek laiko juose laikot kiausinius
mes kiaušinius verdam lukštuose
Man ir šįmet su pirktiniais dažais nepavyko Džiaugiuosi, kad buvau pasirinkus svogūnų lukštų, tai jie bent atsispaudė, o dažų spalvos kaip ir nėra. Dar vašku išrašiau kiaušinius. Dabar užvirinau svogūnų lukštus su hibiskus žiedais, laukiu kada atvės ir merksiu į šį skystį vaškuotus kaiušinius. Kažin ar pavyks? Niekada nesu darius Kiek reiktų laikyti?
ačiū Jurgine
GUOSTE aš tai kiaušinius verdu lukštuose. prieš tai vienus lukštus vandenyje paverdu ir palieku porai dienų o kai ateina velykos tai ju ryta vel užverdu ta vandeni su lukštais sudedu kiaušinius ir verdu tiek laiko kokio kietumo noriu.
GUOSTE aš tai kiaušinius verdu lukštuose. prieš tai vienus lukštus vandenyje paverdu ir palieku porai dienų o kai ateina velykos tai ju ryta vel užverdu ta vandeni su lukštais sudedu kiaušinius ir verdu tiek laiko kokio kietumo noriu.
aciu merginos uz patarimus
as lukstus paviriau apie valanda ir dabar sudejau virti kiausinius, nu tikiuosi kas nors gausis
linksmu Sv. Velyku visoms
as lukstus paviriau apie valanda ir dabar sudejau virti kiausinius, nu tikiuosi kas nors gausis
linksmu Sv. Velyku visoms
QUOTE(jasna @ 2009 04 11, 20:54)
ačiū Jurgine
Mes panasiai darome, tik kiausinius sudedu i salta nuovira, ipilu druskos ir tada pradedu virti, siais metais is 50 kiausiniu suduzo tik vienas
Čia mano margučiai. Šįmet nepavyko su dažais, tad šie marginti natūraliai. Pirmą kartą taip dažiau, manau visai neblogai
O su kuo taip gražiai žaliai nudažei?