Įkraunama...
Įkraunama...

Margučiai. Velykos

Labutis. Daziau as siandien kiausinius pirma karta blush2.gif visad mama nudazydavo 4u.gif ir labai "graziai" mano rankos nusidaze blink.gif blink.gif blink.gif pirstu galai tamsiai melini pasidare, gal yra koks budas ta "grozi" nuimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 04 10, 10:47)
bandau dabar su vasku dazyt... bet man jis issilieja, kai uztepu ant kiausinio sad.gif del ko taip? sad.gif

Per karštas kiaušinis...
Atsakyti
kaip manot jejgu siandien ismargint su vasku ar jie tiks valgyt sekmadieni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(alinite @ 2009 04 10, 13:20)
kaip manot jejgu siandien ismargint su vasku ar jie tiks valgyt sekmadieni? g.gif

tiks tik saldytuve laikyk
Atsakyti
QUOTE(virgutte @ 2009 04 10, 10:19)
As visad vasku dazydavau, bet atima daug laiko, tai siemetsu mazium paprastai dazais ir po to lipdukai, kur i verdanti vandeni dedami. Linksmu svenciu  4u.gif

greiciausias budas smile.gif
Atsakyti
As jau baigiu siumetinius margucius margint, tai pasidalinsiu savo atradimu-gal kam pravers ax.gif
Vaska patogiausia lydyt tokioj zvakidej, kur skirta aromatiniam aliejui garint-imeti i ta lekstute vasko, o zvake apacioj kaitina ir super. Turiu tokiu pobaisiu zvakidziu pridovanotu per kaledas tai negaila ten vaska lydyt tongue.gif Dar labai gerai kiausinius dazo krepinis(tas tampomas ) popierius-apsuki kiausini ir i karsta vandeni. Spalvos super ryskios. Va tiek patarimu, gal kam pravers. O, beje, as vietoj vinuko vaskui tept naudoju ausu krasptukus-nuimu nuo galo vata it lieka tik tas plasmasinis pagaliukas-labai gerai tepasi ir nesilydo ta plastmase nuo karscio.
Atsakyti
Gal sudomins... ax.gif

http://www.ve.lt/?da...=...900&gem=hot
Atsakyti
QUOTE(Santija @ 2009 04 10, 13:00)
Labutis. Daziau as siandien kiausinius pirma karta  blush2.gif visad mama nudazydavo  4u.gif  ir labai "graziai" mano rankos nusidaze  blink.gif  blink.gif  blink.gif pirstu galai tamsiai melini pasidare, gal yra koks budas ta "grozi" nuimti  g.gif

Pabandyk su citrina arba askorbo rugstimi patrinti 4u.gif
As visada dazau su pirstinem biggrin.gif , siandien irgi daziau kiausinius, kadangi turejau tik rudu lukstu kiausinius, nusprendziau zalius kiausiniu nudazyti raudonais kiausiniu dazais, paskui padariau iv. rastus su lipnia juosta ir viriau svogunose. Taip neiprastai gavosi bigsmile.gif , padariau keleta snukuciu su plaukiukais ir tiesiog ornamentus biggrin.gif visiems namiskiams patiko biggrin.gif
Atsakyti
mano margučiai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Ojėtau, koks grožis. Kaip čia marginti šie kiaušiniai?
Atsakyti
QUOTE(- Ryški™ - @ 2009 04 10, 20:50)
Ojėtau, koks grožis. Kaip čia marginti šie kiaušiniai?

ačiū blush2.gif , papraščiausiai su vašku ir vinuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2009 04 10, 20:56)
ačiū  blush2.gif  , papraščiausiai su vašku ir vinuku  smile.gif

blink.gif Neįsivaizduoju nuo kurio galo turėčiau pradėt margint, kad padaryčiau šitokio gražumo margučius blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti