Įkraunama...
Įkraunama...

Margučiai. Velykos

QUOTE(Bechnaz @ 2009 04 08, 22:42)
Nerandu niekur pirkt naturalaus vasko verysad.gif  kaip manot,jeigu istirpinsiu paprasta zvake ar gausis kasnors man? unsure.gif

Na, neįsivaizduoju, kaip galima ant Lietuvėlės vaško nerast taip jau visai doh.gif
Na, blogiausiu atveju PC ar kai kuriuose ar specializuotose parduotuvėse būna tokių žvakių iš vaško plokštelių susuktų - atrodo tokios reljefinės šešiakampiais koriukais. Bitininkų parduotuvėse irgi būna visko.
O kiteims metams iš anksto apsirūpinkit - mugėse visokiose tikrai bitininkai suvažiuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
esu skaicius kazkur kad galima margint tiesiog su vasko kreidutemis nesu tai darius nekarto tai nezinau kaip tai atrodo ;] tai ar tiesa kad galima? rolleyes.gif smalsu pabandyti bet bijau kad nieko neiseis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinite: 09 balandžio 2009 - 22:20
QUOTE(alinite @ 2009 04 09, 22:14)
esu skaicius kazkur kad galima margint tiesiog su vasko kreidutemis nesu tai darius nekarto tai nezinau kaip tai atrodo  ;] tai ar tiesa kad galima? rolleyes.gif

g.gif niekad nesu girdejusi tokios "teorijos" ax.gif
Atsakyti
nu bandysiu tada daryt su zvakem kaip ten daro bet nemanau kad kas iseis biggrin.gif o tinka tokios zvakes kaip baznyciose statomos mazytes tos? unsure.gif
Atsakyti
Esu meginusi su kreidutemis, gaunasi panasiai kaip su vasku, tik kad toje vietoje lieka ne balta, o spalvota.
Su vasku irgi jama vaska is tu mazuciu zvakuciu - tableciu.
P.S. kazkuriis metais meginom l. idomiai padaryt:
pasidarai panasiai kaip svogunu nuovira (mes dejom viska is eiles: ir kavos , ir svogunu lukstu, ir juodos arbatos..)
Na kad gautusi rudas nuoviras, tik butinai naudoti reikia naturalius, valgomus dalykus nuovirui. tada apvirtus kiausinius sudauzyti - taip ,kad lukstas suskiltu, bet pasiliktu ant kiausinio, ir dedi i nuovira. palaikai, (tik neatsimenu ar virti reikia, bet man atrodo ne..) ir istrauki, tada nulupi lukstus ir kiausinis (jau ne lukstas, o baltymas) lieka kaip marmurinis - baltas su rudomis juosteleme, na tikrai atrodo kaip marmuras ax.gif V
Viena blogybe: Kiausiniai lieka be lukstu, todel ridenimui netinka, ir geiausia greitai suvartoti tongue.gif
Na tikiuosi supratot esme smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2009 04 09, 18:54)
Na, neįsivaizduoju, kaip galima ant Lietuvėlės vaško nerast taip jau visai doh.gif

Uztat,kad ne ant Lietuveles.As Anglijoj gyvenu 4u.gif
Atsakyti
na va sakiau kad skaiciau biggrin.gif tj va kaip supratau isviri kiausini apipaisai ji kaip nori su kreidute ar vasku tada idedi i dazus kokius nori izdziovini nuo dazu ir nueimi vaska biggrin.gif ar gerai supratau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2009 04 09, 07:29)
Kas darysit tokiu kiausinius, tai nepirkite princo sokolado ir su oro burbuliukais. Jie visiskai nesilydo ir gaunasi kazkoks s... Geriausiai tiko karunos sokoladas. Lydyti orkaiteje taip pat nepatariu. schmoll.gif

Dėl Princo nežinau, su korėtu (kaip ir rašiau) - viskas ok thumbup.gif
tik pažymiu , kad "Laima" šokoladas tai tikrai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif kiek kartų teko lydyti į gabalus sušoka doh.gif pasikeičia skonis ir lyg traškutis tampa... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 09 balandžio 2009 - 23:07
QUOTE(irmulia @ 2009 04 10, 00:06)
Dėl Princo nežinau, su korėtu (kaip ir rašiau) - viskas ok   thumbup.gif
tik pažymiu , kad  "Laima" šokoladas tai tikrai  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  kiek kartų teko lydyti į gabalus sušoka  doh.gif pasikeičia skonis ir lyg traškutis tampa...  g.gif

Pirma karta sokolada tirpinau mikrobangeje (buvau parasius kad orkaiteje blush2.gif ). Dabar pabandziau i verdanti vandeni istatyti indeli su sokoladais. Naudojau pieniska ir juodaji karunos. O balta pasiemiau koreta. Tai man tas koretas, pradzioje pasilyde, o poto sukietejo. Pieniskas ir juodasis isliko skysti, o baltas ne. Gal kitos rusies balta reiketu pameginti? g.gif Princas buvo irgi baltas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramell: 10 balandžio 2009 - 07:42
QUOTE(caramell @ 2009 04 10, 09:41)
Pirma karta sokolada tirpinau mikrobangeje (buvau parasius kad orkaiteje  blush2.gif ). Dabar pabandziau i verdanti vandeni istatyti indeli su sokoladais. Naudojau pieniska ir juodaji karunos. O balta pasiemiau koreta. Tai man tas koretas, pradzioje pasilyde, o poto sukietejo. Pieniskas ir juodasis isliko skysti, o baltas ne. Gal kitos rusies balta reiketu pameginti?  g.gif  Princas buvo irgi baltas.

Balto koreto sokolado ir man nepavyko islydyti doh.gif verysad.gif
O va juoda ir pieniska koreta islydziau, tai nezinau kame cia reikalas g.gif
Atsakyti
As visad vasku dazydavau, bet atima daug laiko, tai siemetsu mazium paprastai dazais ir po to lipdukai, kur i verdanti vandeni dedami. Linksmu svenciu 4u.gif
Atsakyti
bandau dabar su vasku dazyt... bet man jis issilieja, kai uztepu ant kiausinio sad.gif del ko taip? sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinsiliuke: 10 balandžio 2009 - 10:48