Esu vienintelė ir nepakartojama margučių margintoja šeimoje, va gaila - neturiu savo kūrinių nuotraukų...
Visada prieš Velykas prisiperku paprastų kiaušinių dažų, juodų, baltų, raudonų, žalių ir mėlynų markerių ir visokiais raštais juos marginu, kartais ir su baltu korektoriumi... Kartais panaudoju nenaudojamą nagų laką, gražiai atrodo su blizgučiais. Vieną kiaušinį numarginu per 20-30 min, tačiau patikėkit - visi jais žavisi. Savo raštus žinau mintinai, o jei neužtenka - pasiimu kokį žurnalą ar reklaminį bukletą ir nukopijuoju kiaušinių raštus. Šiemet jau nusipirkau kažkokių įdomių dažų, prie kurių pridedamas flomasteris, panaikinantis dažus ir taip išgaunami įvairūs raštai, reikės išbandyti.
Niekada neverdu kiaušinių su jokiais lukštais, rūtelėmis, siūlais, neklijuoju lipdukų. Kiekvienas kiaušinis - tarsi dovana žmogui, kuriam jį duodu. Paprastai mano margintų kiaušinių nevalgo niekas, juos neša į parodas, puošia jais stalą ir pan. Esu juos ir pardavinėjusi, tačiau dabar neturiu tiek laiko primarginti apie 200 kiaušinių per savaitę, apsiriboju tuo, kad kiekvienam draugui, bendradarbiui ir šeimos nariui jų užtektų dovanoms.