Gal galetumet pasakyti kokiu budu padarytos ar nupiestos cia geles?
Ir taip pat mane irgi domina ar galima jau gatava iranki vasko piesimui nusipirkti kazkur?
O mes štai tokius margučius jau keli metai iš eilės gaminame ir artimiesiems dovanojame
Šokoladiniai Velykiniai margučiai
Šokoladiniai Velykiniai margučiai
nu bet kur tų formelių rasti? gal kas matėt kur yra bent jau panašių į kiaušinius? nu eisiu šiandien ieškot.. negaliu net darbe sėdėt, labai jau norisi pabandyt ... vaizdas superinis, o skonis... mmm
QUOTE(kriro @ 2009 04 01, 06:54)
nu bet kur tų formelių rasti? gal kas matėt kur yra bent jau panašių į kiaušinius? nu eisiu šiandien ieškot.. negaliu net darbe sėdėt, labai jau norisi pabandyt ... vaizdas superinis, o skonis... mmm
Tokių formelių kažkada pirkau Droge (čia prieš gerus porą metų...) dabar jie neturi nes ir pačiai daugaiu prireikė
pažiūrėkite, gal kokia internetinė rnkdarbių parduotuvė turi rodos esu užmačiusi creativa.lt (8 cm ir 10 cm)
arba perlėkite parduotuves, ne maniškės liejimo formelės nėra spec. formelės liejimui - tai kaip plastikinė dėžutė iš dviejų dalių tik kiaušinio formos, kurioje buvo daug mažų medinių kiaušinukų su virvelėmis pakabinimui
Gal zinot kur galima rast nusipirkti dziovintu melyniu kiausiniu dazymui? vaistinej 20g pakelis kainuoja 5Lt, o juk nudazyt 30 kiausiniu tokio kiekio tikrai nepakaktu, ar ne
per pietsu buvau nulekus i maxima - radau kiausiniu.. ogi nupirkau krikstasuniui plastmasini kiuasini, toks is dvieju daliu susideda, isemiau vidu,, tik gaila, kad en is sonu o per puse, bet pabandysiu jau siandien ką nors sumeistraut:)
QUOTE(kriro @ 2009 04 01, 11:04)
per pietsu buvau nulekus i maxima - radau kiausiniu.. ogi nupirkau krikstasuniui plastmasini kiuasini, toks is dvieju daliu susideda, isemiau vidu,, tik gaila, kad en is sonu o per puse, bet pabandysiu jau siandien ką nors sumeistraut:)
Manau, kad viskas turėtų pavykti tuo lab kad kaiušinukai gaunasi pilnaviduriai, užteks tik puses sudėti vieną su kita ir perrišti kaspinu
QUOTE(kriro @ 2009 04 01, 12:04)
Cia zaisliukas ar saldainis?
Maciau IKI yra sokoladinis kiausinis idetas i plastikine formele is dvieju daliu. Manau kad turetu tikti. Kaina apie 8 - 9 litus.
QUOTE(levrete @ 2009 04 01, 11:34)
Gal zinot kur galima rast nusipirkti dziovintu melyniu kiausiniu dazymui? vaistinej 20g pakelis kainuoja 5Lt, o juk nudazyt 30 kiausiniu tokio kiekio tikrai nepakaktu, ar ne
Prekybos centruose buna saldytu, gal pabandyti orkaiteje isdziovinti
QUOTE(irmulia @ 2009 03 31, 20:50)
O mes štai tokius margučius jau keli metai iš eilės gaminame ir artimiesiems dovanojame
mintis superine, o atrodo pasakiskai
O aš darau taip.
Va tokių margučiu pridariau ir padovanojau draugams, kuriu iki Velykų jau nebesutiksiu
Va tokių margučiu pridariau ir padovanojau draugams, kuriu iki Velykų jau nebesutiksiu
Vau, koks grozis