Įkraunama...
Įkraunama...

Margučiai. Velykos

Gal galetumet pasakyti kokiu budu padarytos ar nupiestos cia geles? ax.gif
user posted image

Ir taip pat mane irgi domina ar galima jau gatava iranki vasko piesimui nusipirkti kazkur? 4u.gif
Atsakyti
O mes štai tokius margučius jau keli metai iš eilės gaminame ir artimiesiems dovanojame biggrin.gif

Šokoladiniai Velykiniai margučiai

user posted image

user posted image

Atsakyti
nu bet kur tų formelių rasti? gal kas matėt kur yra bent jau panašių į kiaušinius? nu eisiu šiandien ieškot.. negaliu net darbe sėdėt, labai jau norisi pabandyt ... vaizdas superinis, o skonis... mmm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 04 01, 06:54)
nu bet kur tų formelių rasti? gal kas matėt kur  yra bent jau panašių į kiaušinius? nu eisiu šiandien ieškot.. negaliu net darbe sėdėt, labai jau norisi pabandyt ... vaizdas superinis, o skonis... mmm doh.gif

Tokių formelių kažkada pirkau Droge (čia prieš gerus porą metų...) dabar jie neturi doh.gif nes ir pačiai daugaiu prireikė ax.gif

pažiūrėkite, gal kokia internetinė rnkdarbių parduotuvė turi mirksiukas.gif rodos esu užmačiusi creativa.lt (8 cm ir 10 cm) mirksiukas.gif

arba perlėkite parduotuves, ne maniškės liejimo formelės nėra spec. formelės liejimui - tai kaip plastikinė dėžutė iš dviejų dalių tik kiaušinio formos, kurioje buvo daug mažų medinių kiaušinukų su virvelėmis pakabinimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal zinot kur galima rast nusipirkti dziovintu melyniu kiausiniu dazymui? vaistinej 20g pakelis kainuoja 5Lt, o juk nudazyt 30 kiausiniu tokio kiekio tikrai nepakaktu, ar ne g.gif
Atsakyti
per pietsu buvau nulekus i maxima - radau kiausiniu.. ogi nupirkau krikstasuniui plastmasini kiuasini, toks is dvieju daliu susideda, isemiau vidu,, tik gaila, kad en is sonu o per puse, bet pabandysiu jau siandien ką nors sumeistraut:)
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 04 01, 11:04)
per pietsu buvau nulekus i maxima - radau kiausiniu.. ogi nupirkau krikstasuniui plastmasini kiuasini, toks is dvieju daliu susideda, isemiau vidu,, tik gaila, kad en is sonu o per puse, bet pabandysiu jau siandien ką nors sumeistraut:)

Manau, kad viskas turėtų pavykti mirksiukas.gif tuo lab kad kaiušinukai gaunasi pilnaviduriai, užteks tik puses sudėti vieną su kita ir perrišti kaspinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 04 01, 12:04)

Cia zaisliukas ar saldainis?
Maciau IKI yra sokoladinis kiausinis idetas i plastikine formele is dvieju daliu. Manau kad turetu tikti. Kaina apie 8 - 9 litus.
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2009 04 01, 11:34)
Gal zinot kur galima rast nusipirkti dziovintu melyniu kiausiniu dazymui? vaistinej 20g pakelis kainuoja 5Lt, o juk nudazyt 30 kiausiniu tokio kiekio tikrai nepakaktu, ar ne  g.gif

Prekybos centruose buna saldytu, gal pabandyti orkaiteje isdziovinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 03 31, 20:50)
O mes štai tokius margučius jau keli metai iš eilės gaminame ir artimiesiems dovanojame biggrin.gif

thumbup.gif mintis superine, o atrodo pasakiskai wub.gif
Atsakyti
O aš darau taip.
Va tokių margučiu pridariau ir padovanojau draugams, kuriu iki Velykų jau nebesutiksiu mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Vau, koks grozis thumbup.gif
Atsakyti