Įkraunama...
Įkraunama...

Margučiai. Velykos

labai gražu- ypač medelis gražiai atrodo su nertom mėlynom gylytėm smile.gif Ir margučiai labai dailūs..
Atsakyti
Kiausiniu dazymo pamokos : http://www.failai.lt...as.2003.pdf.htm
Atsakyti
QUOTE(Gitanana @ 2009 03 06, 18:40)

GITANANA 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif super patarimai ir nuotraukos wub.gif labai naudinga informacija
Atsakyti

user posted image

http://picasaweb.goo...DecoupageJajka#
Atsakyti
mano dazymo technologija:
Nusiperku keliu spalvu dazu maximoj (penkios spalvos lyg buna tabletese)
apvynioju kiausinuka bintu, uzrisu. Pirma imerkiu viena gala pvz i geltona spalva, palaikau kol apdziusta, tada merkiu kita gala tarkim i melyna spalva. Per binta labai graziai kyla dazai, ir susilieja ties viduriu kiausinuko thumbup.gif Palikt reik kiausinuka gulinti ant sono bent 10 min, o tada nuvyniot binta smile.gif
Kas matydavo pradzioj mano mena niekaip nesuprasdavo kaip taip nudazyt kad susilietu spalveles vidury drinks_cheers.gif
Pabandykit, tikrai verta 4u.gif
Spalvos graziausiai atrodydavo
geltona + zalia
raudona + melyna
geltona + melyna
Atsakyti
QUOTE(Renata K @ 2009 03 08, 17:03)

bigsmile.gif dekui uz patarima
Atsakyti
QUOTE(Renata K @ 2009 03 08, 17:03)

cia tikriausiai ka tik isvirtus kiausinukus taip reik dazyt? o dazai karsti turi buti ar nebutinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ISLANDA @ 2009 03 11, 12:10)
cia tikriausiai ka tik isvirtus kiausinukus taip reik dazyt? o dazai karsti turi buti ar nebutinai g.gif

kaip supratau tai isvirtus kiausinius reikia dazyti, o dazai manau turetu buti karsti, kad geriau spalva isigertu? g.gif
Atsakyti
Sveikos visos laukiančios velykų smile.gif)
gal turite kuri marginimo vašku raštų? Aš marginu vašku jau 2 metus, taip kad patirties daug neturiu. Turbūt didžiausia mistika man vaško nuvalymas, niekaip nesigauna sad.gif((( tai aš jį ir palieku smile.gif)) Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LIR @ 2009 03 11, 15:57)
gal turite kuri marginimo vašku raštų? Aš marginu vašku jau 2 metus, taip kad patirties daug neturiu. Turbūt didžiausia mistika man vaško nuvalymas, niekaip nesigauna sad.gif((( tai aš jį ir palieku smile.gif)) Ačiū  4u.gif

man marginimas vasku isvis mistika unsure.gif , net nepradedu, bet zaviuosi kas juo moka marginti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LIR @ 2009 03 11, 15:57)
gal turite kuri marginimo vašku raštų? Aš marginu vašku jau 2 metus, taip kad patirties daug neturiu. Turbūt didžiausia mistika man vaško nuvalymas, niekaip nesigauna sad.gif((( tai aš jį ir palieku smile.gif)) Ačiū  4u.gif

Galima pašildyti kiaušinį ir kruopščiai nušluostyti skudurėliu ar servetėle vašką
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 03 11, 16:09)
Galima pašildyti kiaušinį ir kruopščiai nušluostyti skudurėliu ar servetėle vašką

as ir taip darau truputi pasildau prie zvakutes ir nuvalau su popierine servetele
Atsakyti