Kiausiniu dazymo pamokos : http://www.failai.lt...as.2003.pdf.htm
QUOTE(Gitanana @ 2009 03 06, 18:40)
GITANANA super patarimai ir nuotraukos labai naudinga informacija
mano dazymo technologija:
Nusiperku keliu spalvu dazu maximoj (penkios spalvos lyg buna tabletese)
apvynioju kiausinuka bintu, uzrisu. Pirma imerkiu viena gala pvz i geltona spalva, palaikau kol apdziusta, tada merkiu kita gala tarkim i melyna spalva. Per binta labai graziai kyla dazai, ir susilieja ties viduriu kiausinuko Palikt reik kiausinuka gulinti ant sono bent 10 min, o tada nuvyniot binta
Kas matydavo pradzioj mano mena niekaip nesuprasdavo kaip taip nudazyt kad susilietu spalveles vidury
Pabandykit, tikrai verta
Spalvos graziausiai atrodydavo
geltona + zalia
raudona + melyna
geltona + melyna
Nusiperku keliu spalvu dazu maximoj (penkios spalvos lyg buna tabletese)
apvynioju kiausinuka bintu, uzrisu. Pirma imerkiu viena gala pvz i geltona spalva, palaikau kol apdziusta, tada merkiu kita gala tarkim i melyna spalva. Per binta labai graziai kyla dazai, ir susilieja ties viduriu kiausinuko Palikt reik kiausinuka gulinti ant sono bent 10 min, o tada nuvyniot binta
Kas matydavo pradzioj mano mena niekaip nesuprasdavo kaip taip nudazyt kad susilietu spalveles vidury
Pabandykit, tikrai verta
Spalvos graziausiai atrodydavo
geltona + zalia
raudona + melyna
geltona + melyna
QUOTE(Renata K @ 2009 03 08, 17:03)
cia tikriausiai ka tik isvirtus kiausinukus taip reik dazyt? o dazai karsti turi buti ar nebutinai
QUOTE(ISLANDA @ 2009 03 11, 12:10)
cia tikriausiai ka tik isvirtus kiausinukus taip reik dazyt? o dazai karsti turi buti ar nebutinai
kaip supratau tai isvirtus kiausinius reikia dazyti, o dazai manau turetu buti karsti, kad geriau spalva isigertu?
Sveikos visos laukiančios velykų )
gal turite kuri marginimo vašku raštų? Aš marginu vašku jau 2 metus, taip kad patirties daug neturiu. Turbūt didžiausia mistika man vaško nuvalymas, niekaip nesigauna ((( tai aš jį ir palieku )) Ačiū
gal turite kuri marginimo vašku raštų? Aš marginu vašku jau 2 metus, taip kad patirties daug neturiu. Turbūt didžiausia mistika man vaško nuvalymas, niekaip nesigauna ((( tai aš jį ir palieku )) Ačiū
QUOTE(LIR @ 2009 03 11, 15:57)
man marginimas vasku isvis mistika , net nepradedu, bet zaviuosi kas juo moka marginti
QUOTE(LIR @ 2009 03 11, 15:57)
Galima pašildyti kiaušinį ir kruopščiai nušluostyti skudurėliu ar servetėle vašką
QUOTE(Lady Dy @ 2009 03 11, 16:09)
Galima pašildyti kiaušinį ir kruopščiai nušluostyti skudurėliu ar servetėle vašką
as ir taip darau truputi pasildau prie zvakutes ir nuvalau su popierine servetele