Įkraunama...
Įkraunama...

Margučiai. Velykos

O galima dažyti va kaip:
iširkai kiaušinių lukštus... juos paverdi gerai... tada susuki kiaušinį į juos ir į kojinę... atskiram vandenyje vėl paverdi- tik jau su kiaušiniu- išimi ir iš karto trumpam įmerki į dažus. Gaunasi: ten kur buvo prilipęs lukštas- gaunasi rusvas ornamentas- kitur- spalva tokia, kaip dažai.

tik nežinau ar gausis man šiais metais- labai mažai lukštų turiu. verysad.gif

kas gyvena netoli miškelio kokio- jei norite juodų kiaušinių: nueinate prie ąžuolo nusiimate žievės gabalą- nuplaunate- išmirkote kelias valandas ir paverdate. gaunasi juodi dažai... į juos meti kiaušinius ir dažai... cool.gif
Atsakyti
nusimarginau ir as marguciu su svogunais, kruopom ir dazais smile.gif tik gaila, kad nemoku kaip reikia nuotraykas ikelt? g.gif gal kas gali pamokint? mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...mp;search_type=
http://www.youtube.c...mp;search_type=
thumb_yello.gif
Papildyta:
QUOTE(Astija @ 2008 03 22, 17:34)
nusimarginau ir as marguciu su svogunais, kruopom ir dazais smile.gif tik gaila, kad nemoku kaip reikia nuotraykas ikelt?  g.gif  gal kas gali pamokint? mirksiukas.gif

http://www.supermama...?...c=6669&st=0 nors ir čia kaip matau kai atsidarai langą kad rašyti žinutę tai apačioj gali iš kompiuterio tiesiogiai įkelti foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkMind: 22 kovo 2008 - 17:01
user posted image
Papildyta:
Aciu DarkMind thumbup.gif
pagaliau ir man isejo ikelt nuotraukyte thumbup.gif
cia mano siandienos darbas, nors ir su pirstinem daziau bet vis tiek viena sugebejo suplysti unsure.gif tai dabar su niekuo nenuvalau dazu g.gif nu bet nieko, kaip nors gal nusiplaus biggrin.gif
didziausias dziaugsmas, kad tai mano patys pirmieji marguciai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,su artėjančiom Velykom 4u.gif

Gražių margučių prisižiūrėjau thumbup.gif
QUOTE(Čiunčia @ 2008 03 22, 14:03)
O kokį efektą duoda susmilkinta pieštuko šerdelė?  g.gif

blush2.gif man beveik jokio nedavė verysad.gif , gal tik pamurzino unsure.gif
Atsakyti
na aš darau klasikinius- tai net nekelsiu.

O su širdelėm pieštukų bijočiau dažyti... na bet čia tik aš- juk pas mane 1 metukų vaikutis. Atsimenu, kai vaikystėje norėdavau pasikelsti temperatūtrą, kad į mokyklą nereiktų eit grauždavau pieštuko širdeles. ax.gif
Atsakyti
Susilde delnuos marguti
Pakvieskime sirdin pavasario kerus,
Nutiekime minciu takus,
Kurie i dziaugsma vestu mus.
Su sv VELYKOM! rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2008 03 22, 18:32)
O galima dažyti va kaip:
iširkai kiaušinių lukštus... juos paverdi gerai... tada susuki kiaušinį į juos ir į kojinę... atskiram vandenyje vėl paverdi- tik jau su kiaušiniu- išimi ir iš karto trumpam įmerki į dažus. Gaunasi: ten kur buvo prilipęs lukštas- gaunasi rusvas ornamentas- kitur- spalva tokia, kaip dažai.

Mes taip panašiai dažom smile.gif tik nemirkom lukštų o iškart viniojam ir verdam o paskui į dažus merkiam mirksiukas.gif

Šiemet silnoki gavosi ax.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

O čia mūsų šeimos margučiai. Tik gaila kad raudonos spalvos nenaudojau. ax.gif
Atsakyti
Su šventėm visas!Gražių ir tvirtų margučių!O štai maniškiai
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 03 22, 17:42)
blush2.gif  man beveik jokio nedavė verysad.gif , gal tik pamurzino unsure.gif

O aš nesitikėjau, kad spalva laikysis, bet nusidažė gana neblogai, nuotraukoje margutis su rožine spalvyte, jį vienintelį ir tebandžiau su pieštukų šerdelėm, nes nelabai tikėjausi, kad gausis, o be reikalo ax.gif (Tik labai jau varginantis darbas su tais pieštukais, čia jau reikia ruoštis iš anksto, kol prisidroži doh.gif ).

Visų margučiai labai gražūs wub.gif Pristatau ir savo ax.gif
user posted image
Atsakyti
na jau marguciu grozis thumbup.gif
man tokie niekad nesigauna ax.gif reiks dar syki megint....

marginom su svogunu lukstais ir visokiais zolyneliais, o seneliams dovanojimui is organzos gelyciu padeginom ir priklijavom, tuoj ikelsiu nuotraukyte blush2.gif
Papildyta:
va tokie blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti