Įkraunama...
Įkraunama...

Margučiai. Velykos

QUOTE(egliuke @ 2008 03 21, 16:15)
Na man kažkokia paslaptis lieka dažymas su vašku unsure.gif Nesuprantu, kaip tą vašką reikia pakabinti ant segtuko ar vinuko įsmeigto į pieštuką - taigi jis skystas kai išsilydo, vos ne kaip vanduo - nepasikabina jis man niekaip. Ką aš blogai darau? verysad.gif

QUOTE(egliuke @ 2008 03 21, 19:02)
Parafinas, bet tai kad daug kas su parafinu dažo. Pažiūrėjau kokius dvi su žvake kiaušinius išdažė - ir niekaip nesuprantu kaip tas parafinas pasikabina ant smeigtuko galo g.gif  smile.gif

Adatėlę pradžiai pakaitini virš žvakės kol gerai įkaista, o po to iki pat pieštuko merki į žvakę.
Pažiūrėjau reportažą - viskas taip. Kažkada ir aš taip marginau, bet tai turi kelis trūkumus: taip šildomas vaškas žiauriai rūksta ir po kurio laiko tiesiogine žodžio prasme susuka galvą. Dėl to marginti su žvake - tablete daug paprasčiau, o rezultatas toks pats, jei vašką nuvalai.
QUOTE(soremi @ 2008 03 21, 16:31)
o ten tikras vaskas ar parafinas? g.gif

Tinka ir tas, ir tas.

Atsakyti
Kad velykų pyragais kvepėtų namai, kad linksmybės ir juokas klegėtu ilgai, kad bičiuliai ir šypsenos būtų šalia, kad širdį sušildytų švenčių šviesa. Su Šv. Velykom!
Atsakyti
Ti kad dar ne Velykos hihihi.gif Bet vistiek aciuks.gif už sveikinimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 21 kovo 2008 - 21:10
QUOTE(egliuke @ 2008 03 21, 20:02)
Parafinas, bet tai kad daug kas su parafinu dažo. Pažiūrėjau kokius dvi su žvake kiaušinius išdažė - ir niekaip nesuprantu kaip tas parafinas pasikabina ant smeigtuko galo g.gif  smile.gif

esu bandziusi ir as su parafinu taciau ir man nevisada pasisekdavo siaip dazau su tikru vasku. o gal parafinas buvo per karstas, nes tada gali nebegti. taip pat buna kai ir kiausinis per karstas buna. jei turit vasko bandykit su vasku as beveik garantuota, kad tada jums pavyks! sekmes! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soremi @ 2008 03 21, 21:18)
esu bandziusi ir as su parafinu taciau ir man nevisada pasisekdavo siaip dazau su tikru vasku. o gal parafinas buvo per karstas, nes tada gali nebegti. taip pat buna kai ir kiausinis per karstas buna. jei turit vasko bandykit su vasku as beveik garantuota, kad tada jums pavyks! sekmes! smile.gif

Atvirkščiai. Gali nebėgti tada, kai parafinas per šaltas arba kiaušinis per šaltas. Nes kai karštas tai tada per daug plinta į šonus, gaunasi ne gražios plonos juostelės, o dideli blynai.
Va dar viena nuotrauka iš šiandienos laisvalaikio krapštymų ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 21 kovo 2008 - 21:22
Nu jau grožiai thumbup.gif Taip krupščiai viskas padaryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 03 21, 21:19)
Atvirkščiai. Gali nebėgti tada, kai parafinas per šaltas arba kiaušinis per šaltas. Nes kai karštas tai tada per daug plinta į šonus, gaunasi ne gražios plonos juostelės, o dideli blynai.
Va dar viena nuotrauka iš šiandienos laisvalaikio krapštymų ax.gif
user posted image

niu spalveles nerealios.. bandysiu ir as ryt daryt... ziuresiu kaip cia su tom spalvom gausis, ar iseis tokios ryslios smile.gif

o tu kaip taisai dazus? juos verdi pries tai? pili acto?
Atsakyti
Kaip manot ar tinka tik tokios plpnos moteriskos pedkelnes dazymui ar butu galima ir storesnes naudot?Ar prasisunks dazai?

mano vaikis kaip tik pedkelniu kelius "pratryne",tai gal butu galima dazymui panaudot.
Atsakyti
niu bet jus ir auksarankes wub.gif drinks_cheers.gif kaip graziai dazot sakes thumbup.gif dabar ir man patarkit, nusipirkau kiausinius, zalius, jau nudazytus su vazku, bet nesuprantu, kaip man juos isvirti ir nudazyti, kad liktu ornamentai??? g.gif virti dazuose?? patarkit man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florisita @ 2008 03 21, 13:05)
megstancios marginti margucius - neismeskit visu suplysusiu pedkelniu nes jas galima panaudoti!!!
dar reikes:
1. svogunu lukstu, kokiu zalumynu lapeliu arba iskirptu is popieriaus motyvu.
2. susmulkintu iki milteliu {galima tiesiog padrozti peiliu} spalvotu piestuku sirdeliu
3. siulu
4. kiausiniu dazu
5. nebenaudojamu svariu pedkelniu sukarpytu 10 - 20 cm "zarnikemis"
6. zaliu kiausiniu

Darbo eiga:
pvz ant svoguno luksto beriame keliu spalvu piestuko sirdeles milteliu,  dedame ji prie kiausinio, tada kiausini iviniojame i pedkelnes gabaleli, apsukame siulu kad neisbyretu viskas ir dedame i dazus. verdame tiek kiek reikia kad kiausinis kietai isvirtu. Isvyniojus patriname lasinukais.

sekmes darbe! thumbup.gif

O kokį efektą duoda susmilkinta pieštuko šerdelė? g.gif
Atsakyti
Bet kokia gera ideja su tom serdelem, neturiu jokiu dazu, tik svogunu lukstu, lekiu drozt ir dazyt-turetu but grazu..Su Šv. Velykom!
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2008 03 22, 15:19)
Bet kokia gera ideja su tom serdelem, neturiu jokiu dazu, tik svogunu lukstu, lekiu drozt ir dazyt-turetu but grazu..Su Šv. Velykom!

Aš irgi išbandysiu šį būdą, jei pirmesnė būsi, parašyk, kaip gavosi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti