Įkraunama...
Įkraunama...

Margučiai. Velykos

QUOTE(sprinza @ 2008 03 21, 11:27)
Ištrukus iš orkaitės, taip pat reikia skudurėliu nuvalyti.

tai supratau mirksiukas.gif

o kiek laiko dazuose laikot? ar acto pilat i dazus? nes man sake kad reik pilt tik nepamenu kiek doh.gif
Atsakyti
megstancios marginti margucius - neismeskit visu suplysusiu pedkelniu nes jas galima panaudoti!!!
dar reikes:
1. svogunu lukstu, kokiu zalumynu lapeliu arba iskirptu is popieriaus motyvu.
2. susmulkintu iki milteliu {galima tiesiog padrozti peiliu} spalvotu piestuku sirdeliu
3. siulu
4. kiausiniu dazu
5. nebenaudojamu svariu pedkelniu sukarpytu 10 - 20 cm "zarnikemis"
6. zaliu kiausiniu

Darbo eiga:
pvz ant svoguno luksto beriame keliu spalvu piestuko sirdeles milteliu, dedame ji prie kiausinio, tada kiausini iviniojame i pedkelnes gabaleli, apsukame siulu kad neisbyretu viskas ir dedame i dazus. verdame tiek kiek reikia kad kiausinis kietai isvirtu. Isvyniojus patriname lasinukais.

sekmes darbe! thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, kur Kaune yra pirkti vasko kiausams dazyti ?
Atsakyti
QUOTE(sprinza @ 2008 03 21, 10:53)
Pamėginkit kiaušus su vašku į šiltą orkaitę ant grotelių trumpam įmesti, mums pernai pavyko  thumbup.gif

o kaip po to išvalyt orkaitę ir groteles nuo vaško g.gif
Atsakyti
thumbup.gif Tėmelė Velykoms, tiek įdėjų gražių thumbup.gif
Atsakyti
mezgimo, nes ju labai daug namuose yra, bet manau kad galima ir su siuvimo tiesiog su mezgimo kaip ir stambesni dryzeliai gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
Na man kažkokia paslaptis lieka dažymas su vašku unsure.gif Nesuprantu, kaip tą vašką reikia pakabinti ant segtuko ar vinuko įsmeigto į pieštuką - taigi jis skystas kai išsilydo, vos ne kaip vanduo - nepasikabina jis man niekaip. Ką aš blogai darau? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2008 03 21, 17:15)
Na man kažkokia paslaptis lieka dažymas su vašku unsure.gif Nesuprantu, kaip tą vašką reikia pakabinti ant segtuko ar vinuko įsmeigto į pieštuką - taigi jis skystas kai išsilydo, vos ne kaip vanduo - nepasikabina jis man niekaip. Ką aš blogai darau? verysad.gif

o ten tikras vaskas ar parafinas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2008 03 21, 15:13)
Merginos, kur Kaune yra pirkti vasko kiausams dazyti ?

Sveikute, as tai siandien pirkau turgely kur anksciau vitepskas vadinosi, vyras toks medu pardavinejo tai pas ji buvo tikro biciu vasko du litus mokejau smile.gif
Atsakyti
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(soremi @ 2008 03 21, 16:31)
o ten tikras vaskas ar parafinas? g.gif

Parafinas, bet tai kad daug kas su parafinu dažo. Pažiūrėjau kokius dvi su žvake kiaušinius išdažė - ir niekaip nesuprantu kaip tas parafinas pasikabina ant smeigtuko galo g.gif smile.gif
Atsakyti
niu ir as siemet pabandysiu vasku dazyti,neesu didele dailininke,bet gal kas pavyks rolleyes.gif
Atsakyti