Įkraunama...
Įkraunama...

Margučiai. Velykos

QUOTE(Nerytė @ 2008 03 05, 20:30)
netradiciniai marguciai smile.gif

Koks ketvirtas grazus wub.gif Cia gal druska aplipintas, idomu kaip g.gif Ir paskutinis labai grazus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(harambele @ 2008 03 06, 08:32)
Koks ketvirtas grazus wub.gif Cia gal druska aplipintas, idomu kaip g.gif Ir paskutinis labai grazus smile.gif  4u.gif

net nezinau kuom g.gif gal druska arba cukrum g.gif
Atsakyti
O gal kuri daret marguti is baliono.papje-mase budu?

man reikia Velyku sventei pagamint dideli marguti.Ir neturiu jokiu ideju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(julima @ 2008 03 07, 02:52)

man reikia Velyku sventei pagamint dideli marguti.Ir neturiu jokiu ideju unsure.gif

O tau būtinai reikia papjė mašjė?- man tai atrodo, kad jei ant lubų kur kabinti, ar ką papuošti- tai daug lengviau ir dailiau atrodytų toks kiauraraštinis, iš lipalu kietintų siūlų g.gif

O jei tu bandytumei balioną apsukti lipale išmirkytais siūlais, palaikyti kelias paras, tada balioną išleisti, ir ištraukti prer tarpą, o gautą kiaušinį apklijuoti iš veltinio lakštų ar kokio popieriaus, ar medžiagos iškarpytais ornamentais- panašios formos kaip kad vašku dažoma- dantukais, skrituliukais, pusrutuliukais- iš jų sudėti visokias gyvatėles ar pan.?

_ tik aš nežinau ar toks stambus nesubliukštų, nesideformuotų g.gif - gal reiktų tą balioną pirma keliose vietose kokia tvirta viela apsukti, prieš sukant siūlais g.gif - bet čia tik mano pasvarstymai- gal ir taip laikytųsi...

Dar tokį kiaušinį galima ir pigiom, nemažom džiovintom gėlėm apklijuoti- sausiukais pavyzdžiui- savo sode užsiaugintais, ar kokiais džiovintais lapais- iš jų suformuoti ornamentus...

Pati ketinau tokius kiaušinius daryti, bet nežinau ar šiemet jau besuspėsiu, turiu daug planų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 07 kovo 2008 - 02:27
O aš vašku taip pat nesugebu gražiai išmargint,tai šiemet bandysiu pirmakart nudažytą (viena spalva) margutį apnerti bigsmile.gif
o tie netradiciniai tai thumbup.gif
gal reiks ką nors nukopijuot... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mayja: 07 kovo 2008 - 10:00
QUOTE(julima @ 2008 03 06, 15:52)

as bandziau, gavosi visai graziai.

gali dar bandyti ispusta baliona su siulais vynioti (aisku su klijais klijuojant), su spalvotais siulais gali isgauti iv. rastu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 03 07, 02:24)
O tau būtinai reikia papjė mašjė?- man tai atrodo, kad jei ant lubų kur kabinti, ar ką papuošti- tai daug lengviau ir dailiau atrodytų toks kiauraraštinis, iš lipalu kietintų siūlų g.gif

O jei tu bandytumei balioną apsukti lipale išmirkytais siūlais, palaikyti kelias paras, tada balioną išleisti, ir ištraukti prer tarpą, o gautą kiaušinį apklijuoti iš veltinio lakštų ar kokio popieriaus, ar medžiagos iškarpytais ornamentais- panašios formos kaip kad vašku dažoma- dantukais, skrituliukais, pusrutuliukais- iš jų sudėti visokias gyvatėles ar pan.?

_ tik aš nežinau ar toks stambus nesubliukštų, nesideformuotų g.gif - gal reiktų tą balioną pirma keliose vietose kokia tvirta viela apsukti, prieš sukant siūlais g.gif - bet čia tik mano pasvarstymai- gal ir taip laikytųsi...

Dar tokį kiaušinį galima ir pigiom, nemažom džiovintom gėlėm apklijuoti- sausiukais pavyzdžiui- savo sode užsiaugintais, ar kokiais džiovintais lapais- iš jų suformuoti ornamentus...

Man reikia tu kiausiniu vaidinimui ir zaidimams.Reikia ,kad butu patvarus.
Bet aciu uz idejas.

QUOTE(Nerytė @ 2008 03 07, 10:18)
as bandziau, gavosi visai graziai.

gali dar bandyti ispusta baliona su siulais vynioti (aisku su klijais klijuojant), su spalvotais siulais gali isgauti iv. rastu  4u.gif

is antro karto ir man isejo. blush2.gif Dabar galvoju kaip ta marguti pamargint g.gif
paprastai su dazais?
Atsakyti
Sveikutes, gal kas gali pasakyti, kiek laiko reikia virti putpeliu kiausinius, kad isvire kieti butu. Pirma karta nusipirkau velykom, o nezinau apie juos nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuviška mergaitė @ 2007 04 06, 14:25)
[url=http://www.youtube.com/watch?v=blp3jF4fGBc]kaip dažyti kiaušinius

vuo cia geras thumbup.gif
Atsakyti
Sakykite o kaip reikia dazyti su svoguno lukstais, noriu nudazyti bet nemoku blush2.gif ir dar kazkas rase, kad kazkaip su ryziais dazo, taip pat butu idomu suzinoti, kaip? 4u.gif
Atsakyti
Pridedi į puodą su vandeniu daug svogūnų lukštų, paverdi ir dedi kiaušinius. Gali susukti į audinį apdėjus augalų lapeliais, ryžiais ar kitais grūdais. Ryžių vietose lieka mažos šviesesnės dėmelės. Dar apvynioji kiaušinį svogūnų lukštais, apriši senų pėdkelnių gabaliukais ir dedi į kokius nors dažus. Labai gražu, kai svogūnų lukštus smulkiai sukarpai - gaunasi kaip mozaika. Arba iš mirkytų svogūno lukštų (kad neplyštų) iškerpi figūrėles (kiškio, viščiuko ir pan.) ir ,aprišus, verdi dažuose.
Atsakyti
Aciu labai Zemaika, o su tais ryziais - apdedi kiausini ryziais ir apvynioji kojine ar kaip? g.gif gal kvailai paklausiau, bet as nemoku blush2.gif
Atsakyti