Įkraunama...
Įkraunama...

Margučiai. Velykos

QUOTE(Matelyk @ 2007 04 01, 11:42)
keletas mano šių metų kūrinių  rolleyes.gif
user posted image
user posted image

Super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 03 31, 13:28)
help.gif
gal kas žinot kaip panaikinti nuo baltų kiaušinių tuos raudonus užrašus, markiravimus  doh.gif

negaliu kaip jie mane nervuoja  doh.gif  doh.gif  kai kurie nusiplauna beverdant, bet dauguma lieka, o paskui nei jokia spalva jų neperkanda  blink.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

kad man tie uzrasai visada nuverda... kaip tik siandien viriaus ruda maxima kiausini, tai isvirus visai nieko nesimate.. mirksiukas.gif o jei lieka tai gal kokiu nagu lako valikliu reik bandyt nusveist, bet tas gali persigert per luksta... g.gif
beje, matelyk fantastiski marguciai! saunuole bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 04 01, 16:33)

aciuks.gif

QUOTE(linnde @ 2007 04 01, 16:49)
kad man tie uzrasai visada nuverda...  kaip tik siandien viriaus ruda maxima kiausini, tai isvirus visai nieko nesimate..  mirksiukas.gif  o jei lieka tai gal kokiu nagu lako valikliu reik bandyt nusveist, bet tas gali persigert per luksta... g.gif
beje, matelyk fantastiski marguciai! saunuole  bigsmile.gif

g.gif nagų valiklis gali ne tik lukštui pakenkti, bet ir spalva paskui g ali nebeimti doh.gif
vat kaip su rudais tai nžn, niekad neatkreipiau dėmesio, nes rudų nemarginu unsure.gif
ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 03 31, 13:28)
help.gif
gal kas žinot kaip panaikinti nuo baltų kiaušinių tuos raudonus užrašus, markiravimus  doh.gif

negaliu kaip jie mane nervuoja  doh.gif  doh.gif  kai kurie nusiplauna beverdant, bet dauguma lieka, o paskui nei jokia spalva jų neperkanda  blink.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Pabandyk tuos uzrasus su Feiriu nuplauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE((Agnieska) @ 2007 04 02, 15:26)
Pabandyk tuos uzrasus su Feiriu nuplauti 4u.gif

pabandžiau doh.gif doh.gif liko balti plėmai, jokia spalva nenusidažė bash.gif mano margučiai baisūs cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 04 03, 09:01)
pabandžiau  doh.gif  doh.gif  liko balti plėmai, jokia spalva nenusidažė bash.gif  mano margučiai baisūs cray.gif

Tai su feiriu nusiplauna, bet paskui juos perplauni, o tik tada reikia dazyt.
Sorry, jei suklaidinau, norejau kaip geriau, gavosi kaip visada doh.gif blush2.gif
Tai dabar su guashu nuspalvink bigsmile.gif Arba kaip viena mamyte rase, istepti kiausa klijais ir isvoliot ivairiose kruopose. O gal dar kokiu spalvotu popieriuku blizganciu smulkiai smulkiai sukarpius ir isvoliojus? A? mirksiukas.gif Kazkaip pataisyt juk galima, as manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugelis @ 2003 04 14, 21:07)
        Marmuriniai margučiai         
Ant plono audinio beriama po truputį įvairių dažų. Į jį suvyniojamas kiaušinis ir tvirtai apsukamas siūlu, kad ryšuliukas neišsiskleistų. Dedamas į verdantį vandenį ir verdamas 6-10 min. Išviręs kiaušinis, išvyniojamas, nuplaunamas ir patepamas riebalais.
user posted image

Reikes isbandyti si dazymo buda, bet kazin, ar kiausiniai valgomi bus po tokio dazymo? g.gif
Atsakyti
Aišku, kad valgomi, visada taip dažom ! Dar galima įberti kokių kruopų, įdėti kokį žolyną (ar petražlę, krapą), liux! smile.gif
Atsakyti
o kaip padaryt spalvotus dryzius marginant vasku g.gif reik spalvoto vasko ar kazko kita blush2.gif
Atsakyti
O iš kur gauti to vaško?
Atsakyti
Čia mano pernykštis menas........ Ale šiemet noriu kad tie išmarginimai būtų spalvoti........ reik jaučiu visą temą išstudijuot gal rasiu..........

user posted image

user posted image

user posted image

Vidurinis vaiko menytas wub.gif
user posted image

dažiau su maksiminiai dažais čia už 68 ct kur, ale kažkokie jie nusitrina..........
Atsakyti
Mielos mergaites,o siame skyrelyje tik kiausinius marginate? ar ir atvirukus uzrasinejate? blush2.gif gal kas turite graziu sveikinimu Velyku proga?
Atsakyti