Įkraunama...
Įkraunama...

Margučiai. Velykos

QUOTE(Matelyk @ 2006 04 15, 20:03)
labai gražu  bigsmile.gif , man tai pats fainiausias tas juodas su namuku, nu jau toks simpatiškas  wub.gif [/color]

ačiu ax.gif O tas su namukų - tai mano vyro darbas tongue.gif Jis daug margučių tokiam stiliuj išdažė, pvz., dar yra su mėnuliukais ir saulytėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijelius @ 2006 04 15, 22:37)
ačiu  ax.gif  O tas su namukų - tai mano vyro darbas  tongue.gif  Jis daug margučių tokiam stiliuj išdažė, pvz., dar yra su mėnuliukais ir saulytėm  biggrin.gif

as kai marguti dazau tai nervinuos , kad tik bruksneliai butu lygus , kad viskas simetriska , tai jie man gaunas lygus dailus , bet kazkokie negyvi
o tavo tokie su meile wub.gif , nu nezinau man jie labai patiko . va ir tavo vyras daze thumbup.gif , o as viena dazau , maniskiams jau marginimas atsibodes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vijelius @ 2006 04 15, 18:50)
nu va, pasirodysiu kokius margučius turiu  ax.gif
user posted image
user posted image

WOW!!!Nerealu, labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 04 15, 23:11)
WOW!!!Nerealu, labai gražu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kaip malonu išgirsti rolleyes.gif
Atsakyti
vijelus, marguciai tiesiog super thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Matelyk @ 2006 04 15, 17:26)

paišai su vašku  mirksiukas.gif  (pasidarai spec pieštuką, apie tai rašiau kelis puslapius atgal), tada dedi į spalvą, palaikai apie 30-50 min, išimi ir paišai ant tos spalvos tada dedi į kitą spalvą ir t.t. kiek nori spalvų. ta vieta ank kurios pateko vaško nenusidažo jokia spalva, taip ir gaunasi spalvota, nes užpaišai vis ant kitos spalvos, o vietos kur nebuvo vaško, nusidažo vis sekančia tamsesne spalva  mirksiukas.gif

nu jei dar kas neaiškau, klausk, bandysiu paaiškinti  4u.gif [/color]

Aciu uz paaiskinima aciuks.gif , dabar jau supratau
flirt.gif

Saunuole, kad taip patirtimi daliniesi, labai malonu... wub.gif
Atsakyti
user posted image
visas darbštuoles sveikinu su ŠVENTOM VELYKOM , visom aciu uz patarimus ir naujas idejas wub.gif , linkiu , kad jusu marguciai visada butu patys graziausi 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijelius @ 2006 04 15, 22:37)
ačiu  ax.gif  O tas su namukų - tai mano vyro darbas  tongue.gif  Jis daug margučių tokiam stiliuj išdažė, pvz., dar yra su mėnuliukais ir saulytėm  biggrin.gif

aš turiu į kompaniją zuikutį bigsmile.gif
o mano vyras tai nemargina schmoll.gif

QUOTE(Nerytė @ 2006 04 15, 23:37)
Aciu uz paaiskinima aciuks.gif  , dabar jau supratau
flirt.gif 

Saunuole, kad taip patirtimi daliniesi, labai malonu... wub.gif

4u.gif
tai negi sėdėsiu užsispaudus hihihi.gif man malonumas kažką pamokinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ram164 @ 2006 04 15, 19:10)
user posted image
Su artejanciomis sventemis 4u.gif  biggrin.gif

Ziauru biggrin.gif
Atsakyti
bagyra32, aciu uz sveikinimus ir tave taip pat sveikinu 4u.gif

taip pat sveikinimai visoms forumietems group.gif
Atsakyti
neberodo praėjusių metų nuotraukyčių su margučiais sad.gif O iš merginų reakcijų aišku, kad labai jau gražūs buvo. Labai sudomino Matelyk šedevrai ir dar kažkurios margutis su kažkokiu namuku. mergičkos, gal dar turite praėjusių metų foto? Labai jau noriu išbandyti marginimo vašku techniką 4u.gif
Atsakyti
as tai visad marginu su vašku thumbup.gif Man tai patys gražiausi,nors mano tėčio šeimoje visi braižo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maliavka @ 2007 02 01, 11:36)
neberodo praėjusių metų nuotraukyčių su margučiais sad.gif O iš merginų reakcijų aišku, kad labai jau gražūs buvo. Labai sudomino Matelyk šedevrai ir dar kažkurios margutis su kažkokiu namuku. mergičkos, gal dar turite praėjusių metų foto? Labai jau noriu išbandyti marginimo vašku techniką  4u.gif

kad nebūtų taip liūdna, pakartoju savo pernykštes nuotraukas mirksiukas.gif
user posted image

čia ir zuikelis visame gražume hihihi.gif
Papildyta:
ir dar keletas rolleyes.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti