Gal kas zino kokie viks sventiniai renginiai Vilniuje?Kur butu galima papromogauti su 3metu vaiku?
O su gėlytėmis namų nepuošiate?
Aš nusipirkau narcizų vazonėliuose ir bandysiu taip , jeigu tik rasiu gražią šaką
Ir man dar gražu čia http://www.bhg.com/b...atref=cat730028
bet nezinia kaip šeimyna sureaguotų jeigu lėkštes kopūstų lapais papuoščiau
Aš nusipirkau narcizų vazonėliuose ir bandysiu taip , jeigu tik rasiu gražią šaką
Ir man dar gražu čia http://www.bhg.com/b...atref=cat730028
bet nezinia kaip šeimyna sureaguotų jeigu lėkštes kopūstų lapais papuoščiau
O pasakykit į anilinius dažus, juos ruošiant, reikia pilti kokį actą ar dėti druskos? Kažkaip man nelabai ryškiai nudažo aniliniai kiaušinius net ir ilgai laikius
QUOTE(vijelius @ 2006 04 15, 08:54)
O pasakykit į anilinius dažus, juos ruošiant, reikia pilti kokį actą ar dėti druskos? Kažkaip man nelabai ryškiai nudažo aniliniai kiaušinius net ir ilgai laikius
aš tai nieko nededu, bet esu girdėjus, kad šaukštą acto kai kas pila, gali pabandyti, blogiau tikrai nebus, nes actas minkština vandenį
as bandziau acto pilt i paprastus dazus , tuos kurie yra pakuciuose po 5 spalvas , nes ten instrukcijoj parasyta . kai idejau i orkaite , tai nuo kiausinio ne tik vaskas nuvarvejo , bet ir nuo kiausinio luksto tiesiog visi dazai su tokia skurele nusivale . turbut actas kiausinio luksta pazeide . vakar buvau marginimo mokyklelej tai ten vire i anilinius dazus margucius . dazus dare is puses pakucio ir pyle sauksta acto . gavosi gerai
QUOTE(bagyra32 @ 2006 04 15, 09:25)
as bandziau acto pilt i paprastus dazus , tuos kurie yra pakuciuose po 5 spalvas , nes ten instrukcijoj parasyta . kai idejau i orkaite , tai nuo kiausinio ne tik vaskas nuvarvejo , bet ir nuo kiausinio luksto tiesiog visi dazai su tokia skurele nusivale . turbut actas kiausinio luksta pazeide . vakar buvau marginimo mokyklelej tai ten vire i anilinius dazus margucius . dazus dare is puses pakucio ir pyle sauksta acto . gavosi gerai
o tai virė jau numargintus kiaušinius ir vaškas nenubėgo
QUOTE(Matelyk @ 2006 04 15, 09:27)
jo kiasinius numargintus vire , bet vaskas butinai naturalus turi buti , kitaip nubega , ir dazai ne per stiprus , nes gali net tos vietos kur numargintos nusidazyt . kiausinius deda i saltus dazus , vos tik uzverda ima kiausinius lauk , verdant nemaiso . gavosi labai ryskus ir dailus marguciai
QUOTE(bagyra32 @ 2006 04 15, 09:52)
jo kiasinius numargintus vire , bet vaskas butinai naturalus turi buti , kitaip nubega , ir dazai ne per stiprus , nes gali net tos vietos kur numargintos nusidazyt . kiausinius deda i saltus dazus , vos tik uzverda ima kiausinius lauk , verdant nemaiso . gavosi labai ryskus ir dailus marguciai
nu tai jei tik užvirus išima, tai nenubėga, bet ir kiaušinis galima sakyti pusiau žalias būna, o jei suskils tai viskas ir išbėgs su tokiais kiaušiniaispaskui reikia labai atsargiai, ir žaidimams nelabai turbūt tinkami
kažkaip aš nuo mažens pripratus prie kietai virtų margučių, tai tada nebaisu, kad ir suskyla ir žaidimų metu nebaisu, kad bus sudaužyti
pala, o tai margina ant visiškai žalio kiaušinio, ar jau išvirto, jei ant išvirto, o paskui į dažus, tai tada tikrai visai geras būdas (nu biškį susivėliau čia )
nu vnz, dar turiu kiaušinių, šiand pabandysiu taip
Šiandien važiuosiu į bitininkų parduotuvę "bičių korys" nusipirkti vaško, niekad dar su vašku dažyti nebandžiau, bet šiemet labai noriu, nes niekaip gražiau nei su vašku nudažyt tieisog neįmanoma
Nežinau kaip kitoms, bet man su tais parduotuviniais dažais 5 spalvų niekas nenusidažo . Jau kelis metus bandžiau. Geriausiai su svogūnų lukštais, bet šiemet jų neprisikaupiau, tai nežinau ką reiks daryti
Jaučiu, teks "marginti" su lipdukais. O anksčiau taip šaipydavausi iš taip "numargintų" kiaušinių
Jaučiu, teks "marginti" su lipdukais. O anksčiau taip šaipydavausi iš taip "numargintų" kiaušinių