Įkraunama...
Įkraunama...

Margučiai. Velykos

QUOTE(Renatita @ 2006 04 05, 12:37)
Kaip aiškiai ir vaizdžiai viską aprašei  thumbup.gif  Perskaičius net ir man užkilo noras šiais metais tokiu būdu išmarginti kiaušinius. Anksčiau niekada to nedarydavau, tiesiog nudažydavome visokiomis spalvomis ir tiek  blush2.gif  blush2.gif
Ačiu už aprašymą  4u.gif

as irgi prisidedu prie padekos 4u.gif

man irgi kilo toks noras, nes labai aiskiai viskas aprasyta ir atrodo visai paprasta... tik nemanau, kad taip paprasata atrodys ispiesti tuos rastus unsure.gif , bet gal pabandysiu mirksiukas.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2006 04 05, 12:37)

Ačiu už aprašymą  4u.gif

QUOTE(Nerytė @ 2006 04 05, 21:00)
as irgi prisidedu prie padekos  4u.gif

nėr už ką ax.gif

įmetu kelis savo darbo pavyzdukus, gal pradžiai ką nusižiūrėsit, o paskui ir pačios savo raštų prigalvosit mirksiukas.gif

čia vienspalviai
user posted image

o čia kelių spalvų (jei domins kaip padaryti vėliau aprašysiu)
user posted image
Atsakyti
Koks grozis thumbup.gif
Labai domina kaip spalvotus padarai, bet as turbut ir nespalvotu nesugebeciau padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiniete333 @ 2006 04 06, 19:21)
Koks grozis  thumbup.gif 
Labai domina kaip spalvotus padarai, bet as turbut ir nespalvotu nesugebeciau padaryti blush2.gif

pirmiausia truputėlį papaišau ant balto kiaušinio, tada dedu į kokią nors šviesią spalvą (pvz. geltoną, oranžinę), tada išimu po val ir vėl pamarginu, tada dedu į tamsesnę spalvą (pvz. raudoną, žalią), ir t.t., primargini tiek spalvų kiek nori, ir jau kai viską pabaigiu dedu į juodą spalvą, kad permuštų visas spalvas. viskas 4u.gif

sėkmės marginant mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandysiu ir as taip dazyti, supratau, kad Tu laikai kiausini apie valanda vienuose dazuose, ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiniete333 @ 2006 04 07, 11:34)
Bandysiu ir as taip dazyti, supratau, kad Tu laikai kiausini apie valanda vienuose dazuose, ar ne  g.gif

maždaug apie 1-2 valandas. tiesiog išimu po val pažiūriu, jei gražiai, pakankamai ryškiai nusidažęs tai išimu, jei manau kad dar nelabai koks tai dar valandžiukę palaikau mirksiukas.gif

o jau paskutinėj juodoj ir pusę dienos ar per naktį gali pabūti mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaikiški želė kiaušiniai
Turiu vieną pasiūlymą vaikams.
Išpūsti kiaušinį iš lukšto, tada praplauni lukštą(tą galima padaryti su švirkštu). Pradžiovini. Tada į lukštą suleisti, vėlgi su švirkštu galima, želė. Į skirtingus kiaušinius, galima skirtingų spalvų. Kai sustings - išlupti. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita02: 07 balandžio 2006 - 12:15
QUOTE(jovita02 @ 2006 04 07, 13:11)
Vaikiški želė kiaušiniai
Išpūsti kiaušinį iš lukšto, tada praplauni lukštą(tą galima padaryti su švirkštu). Pradžiovini. Tada į lukštą suleisti, vėlgi su švirkštu galima, želė. Į skirtingus kiaušinius, galima skirtingų spalvų. Kai sustings - išlupti.  thumbup.gif

labai faina idėja bigsmile.gif
būtinai reikės pabandyti, kai mažius paaugs ax.gif
čia tokie kiaušiniai ne tik velykom tinkami, o ir bet kokiam vaikų baliui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita02 @ 2006 04 07, 12:11)
Vaikiški želė kiaušiniai
Išpūsti kiaušinį iš lukšto, tada praplauni lukštą(tą galima padaryti su švirkštu). Pradžiovini. Tada į lukštą suleisti, vėlgi su švirkštu galima, želė. Į skirtingus kiaušinius, galima skirtingų spalvų. Kai sustings - išlupti.  thumbup.gif

Nu fain wub.gif Jau tikrai gera ideja... O vaika toks dalykas nerealiai pralinksmintu thumbup.gif
Atsakyti
Vaikiški želė kiaušiniai

Super ideja, pati net nebuciau sumascius thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Matelyk @ 2006 04 06, 13:15)

nėr už ką  ax.gif

įmetu kelis savo darbo pavyzdukus, gal pradžiai ką nusižiūrėsit, o paskui ir pačios savo raštų prigalvosit  mirksiukas.gif

čia vienspalviai
user posted image

o čia kelių spalvų (jei domins kaip padaryti vėliau aprašysiu)
user posted image

Sakes kaip grazu!!!!!! wub.gif nerealu, kad taip zmogaus ranka sugeba ismarginti rolleyes.gif . labai labai grazu....
o kiek laiko margini vasku viena kiausini... nes labai jau sudetingi rastai man tokiai nemoksai pasirode blush2.gif
esu suzaveta wub.gif , o tie spalvoti tai is viso be zodziu
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 04 08, 14:46)
Sakes kaip grazu!!!!!!  wub.gif  nerealu, kad taip zmogaus ranka sugeba ismarginti  rolleyes.gif . labai labai grazu....
o kiek laiko margini vasku viena kiausini... nes labai jau sudetingi rastai man tokiai nemoksai pasirode  blush2.gif
esu suzaveta  wub.gif , o tie spalvoti tai is viso be zodziu

4u.gif

nu kadangi mažius dabar nelabai man leidžia ramiai marginti, tai kai jis užmiega, per pora val 6 kiaušinius numarginu ax.gif
aišku dirbant lėčiau gražiau gaunasi, bet kartais aplinkybės verčia paskubėti rolleyes.gif
Atsakyti
Vaikiški želė kiaušiniai

Ačiū, kad priminei- dar vaikystėj mama tokius darydavo.
Atsakyti