Mes irgi valomes dantukus,bet specialia pasta kur vaikuciai gali nuryt ja. Labai jai patinka,kiekviena ryta lekia prie kriaukles ir iskelus rankute praso,kad paduociau dantu sepetuka.
mes jau valydamos dantukus nuo 3m.krūminius plombavom(draugių vaikams ne vieną ištraukė)tai kas būtų,jei nevalytum
Mes irgi valom Pirma as truputi pavalau, o veliau leidziu jai paciai, bet jinai pati dazniausiai nuryja ir tada praso,kad dar uzdeciau pastos
QUOTE(godule @ 2007 10 19, 03:53)
mes jau valydamos dantukus nuo 3m.krūminius plombavom(draugių vaikams ne vieną ištraukė)tai kas būtų,jei nevalytum
Na nesutinku,mano vyresnioji valydavosi retai,labai nepatiko,o tada ir tos pastos nebuvo kur nereikia skalaut,o pas dantistę pirmą kartą ėjom tik 3 klasėj,gydytoja buvo labai nustebus,ir dabar tingi valytis,turi varyte varyt,o valgo DAUG saldumynų,dėl ko pykstamės,bet dantys kol kas (spjaunu 3 kartus)tik kelis kartus mažos skylutės užtaisytos,gal kokie genai iš tėvo pusės?iš mano pusės visi prastais dantim
Mes tai pat stengiames valyti dantukus kas ryta, paverciam tai zaidimu. Pastos nenaudojam su vadenuku paslapinam sepeteli ir valom! Mano dukrytei patinka toks uzsiemimas!
Musu pipirui taip pat labai patinka valytis dantukus
Valom kas vakara, rytais kazkaip ne.. . Labai jau rytais praustis nemegsta, kartais su asarom . O jei dar dantukus papildomai... Vakarais kaip nuotaika- kartais entuziastingai valom , kartais nelabai, bet butinai!
Iš pradžių labai gražiai valėm.. Vėliau prireikė tokio šepetuko, kaip pas mamą (prieš tai su guminiu CANPOL'o valėm), vėl valėm.. Po to prireikė pastos- COLGATE 0-2m. buvo pats tas..
Tačiau visą vasarą nepriverčiau niekaip valyt.. Niekaip nesudominau.. O dabar sugalvojau, kad dantukus galima skalaut. Uždedu pastos ant šepetuko, įpilu vandenuko į puoduką.. Galėtų prastovėt pusę dienos
Tačiau visą vasarą nepriverčiau niekaip valyt.. Niekaip nesudominau.. O dabar sugalvojau, kad dantukus galima skalaut. Uždedu pastos ant šepetuko, įpilu vandenuko į puoduką.. Galėtų prastovėt pusę dienos
QUOTE(edisada @ 2007 10 22, 09:02)
O dabar sugalvojau, kad dantukus galima skalaut. Uždedu pastos ant šepetuko, įpilu vandenuko į puoduką.. Galėtų prastovėt pusę dienos
Reiks pabandyt su tuo skalavimu... Nes kartais dantis sukanda ir jokiu būdu nepražiodysi
Mes valome dantukus kiekviena diena. Nusipirkau Chicco firmos dantu pasta bananu skonoi, tai mano suneliui ji labai patinka, valo dantukus su dideliu noru. O pries tai nusipirkome Colgate dantu pasta, tai jam nepatiko skonis, grieztai atsisake valytis dantukus
Dantukus valom tk su sepetuku ir vandeneliu, nes nuo bet kokios pastos purtosi...