Įkraunama...
Įkraunama...

Ar valot dantukus?

Mes naudojam nenedent-baby pasta. Is pradziu labai patikdavo vaikiukui bezdzioniauti ir dantukus valytis. O dabar turbut nusibodo. Tai tenka imtis gudrybiu ir zaisti, nes jau valyti reikia butinai - dantu pilna burna ir apnasos lipte limpa prie ju verysad.gif Valom kiekviena vakara pries einant gulti. Stengiames issivalyti graziai, kad atbegusi pelyte rastu grazius dantukus. Valymo metu vis saukiam pelyte. Tada pele ateina patikrinti dantuku ( tuim tokia pirstinine lele) Cia mums padeda tetis - jis uzsimauna ant rankos ir ikisa peles nosi pro vonios duris. O dar fainiau kai virs duru pasoka. Laimes daug daug buna lotuliukas.gif O jeigu graziai dantukai isvalyti tai ir paglosto pelyte. Tik kazin kiek ilgai sis zaidimas mums pades?
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2007 06 08, 16:32)
Valom pirmuosius 2 dantis su pasta nenedent-baby ir specialiu į pakuotę įeinančiu dantų šepetuku (lyg guminis  g.gif ).  Kaina 28,-. Tinka vaikams iki 2 metų.

Mes taip pat sita, tik musm jau 15 meneseliu, dantuku daugiau turim, tai sepeteli jau i rimtesni pakeitem lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų leliui metukai. Turim 7 dantukus ir nepamirštam jų išsivalyti. Jau žino dantų šepetuką ir žino ką su juo daryti. Kai pamato, kad aš laikau rankose, tuoj žiojasi ir rodo, kad šepetuką reikia dėti į burnytę. Labai patinka valyti dantukus, nes kai jau baigiu, jis paima šepetėlį į savo rankytę, paduoda man, sako "da"(kas reiškia dar)ir išsižioja smile.gif
Atsakyti
Mes valome smile.gif o jau kaip patinka tik ieina i vonia ir saukia dantuka lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kai ikisi sepeteli tai tik spek istraukti nes puola ji nuciulpt lotuliukas.gif
Atsakyti
na o mes sepeteli ir pasta senai turim ir anksciau leisdavosi valyt.Viskas tvarkingai issizioja ir t.t
abar sgudrejo.Matai jam dantu pasta skani tai jisgalima sakyt leidzia ikist dantu sepetuka i burna tik tam kad nuvalgytu pasta ir vel rodo kad reik tept , o apnaseles nuvalyt tai niekaip neina.
Tai va Bandau gudrybiu prisigalvot :valau ir jam ir sau, bet tada dar geriau maniskio prireikia na zodziu nebera taip paprasta apgaut blush2.gif
Atsakyti
valau viena karta mazyliuj dantis su pasta , vakare pries miega... smile.gif jam labai patinka, o ryte tai dar su merliuku pravalau po pusryciu ax.gif , kaskur skaiciau kad uztenka tokio amziaus mazyliam ir vieno karto su pasta, tai taip ir darau blush2.gif
Atsakyti
zinoma valom, ryte ir vakare, buna, kad pats issivalo, o buna, kad uzsispiria ir as turiu valyti bigsmile.gif o buna, kad tingi, nenori, tada jau reikia pavargti kol ikalbinu smile.gif
Atsakyti
Valom,bet niekaip nesuprantu,kodel virsutiniai apsinese rudom demem g.gif ,saldumynu neduodu g.gif .

Taip pat patinka valytis,bet manau delto,kad patinka pastos skonis. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiux: 29 birželio 2007 - 12:31
Man buna kad kartais pamirstu,tai kai dukrytei nuplaunu rankytes ir veiduka,tai ji pati rodo su pirstuku kad reikia issivalyti dantukus(man priminimas blush2.gif ).Valomes vakare einant miegucio.
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2007 06 05, 14:17)
o mes dantukų dar nevalom blush2.gif turim tik šešis dantukus g.gif ir tie tokie mažyčiai kad bijau dantenas pažeisti ax.gif o kas svarbiausia ir sąžinė negraužia schmoll.gif dar visas gyvenimas priešakį spėsime dantukų emalį nutrinti blush2.gif

Zinokit ir mes nevalom dantuku blush2.gif , gal ir geda dabartiniais civilizacijos laikais, bet kas gi mums mazoms dantis valydavo ir nieko. Man atrodo, kad kai vaikas pats gali dantukus valytis tada ir laikas, o maziukui tai tik pastos paragaut proga biggrin.gif . Tures nuolatiniu dantuku, tada ir sveisim, o dabar duodu morkytes, obuoliuko pagrauzti ir jokiu saldainiu...
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2004 02 11, 09:36)
Pirkau prekybos centre Colgate pasta ir Euro vaistinej Oral-B vaikiska sepetuka, jis minkstas - maziui labai patiko  thumbup.gif

mano visa šeima naudojamės jau daugelį metų tos pačios firmos ir pasta ir dantų šepetukais ir esame labai patenkinti: AMWAY.Jų yra ir vaikiškų ir suaugusiems ir svarbiausia nereikia prisiminti kiek laiko jau naudoji,nes yra dvi spalvos,viena iš jų išnyksta kai ateina laikas keisti
Atsakyti
o as taip noreciau valyti dantukus, nes ju jau turim nemazai. Bet kol kas sepetukas - musu didelis priesas. Beveik toks pats didelis, kaip ir naktinis puodukas blush2.gif
Atsakyti