Įkraunama...
Įkraunama...

Ar valot dantukus?

mes ir naudojam pagal metus, bet man toks jausmas, kad jai nemalonus, kieti tie sereliai, nors isbandem gal tris sepetelius, sakau gal silikonini nupirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2006 08 15, 15:58)
As nupirkau minksta vaikiska dantu sepeteli ir bandau su juo Gabijai pavalyti jos 14 dantu. Tik nezinau ar reikia pastos ar ne? Ziurejau kad yra pikrti spec vaikiskos pastos po 23 lt, labai jau brangu man pasirode. Kaip jus mamytes manot?

Mano berniokui 1m ir 2 men, turim 14 dantu, pirmi du isdygo 3menesiu, tai nuo tada ir valom minkstu sepetuku ir ta brangia pasta, bet ji skirta butent kudikiam, tai ir nupirkau, nors jos, tiesa, ilgam uztenka, po nedaug deti reikia. Maniskiam skanu ir dantu valymas kaip zaidimas thumbup.gif
Tiesa, kaip tik dabar, susirgom stomatitu, dantenu uzdegimas, liezuviukas spuogiukais nusetas, nieko nevalgo, tai ir dantuku nevalom, baisiai skauda unsure.gif
Bet pasveike, vel imsimes to pacio! Valykit ir jus! Sveiku jums dantuku! smile.gif
Atsakyti
dantukus valom nuo 4 men. ryte ir vakare,specialia pasta ir silikoniniu sepetuku....
Atsakyti
o mes dantukų dar nevalom blush2.gif turim tik šešis dantukus g.gif ir tie tokie mažyčiai kad bijau dantenas pažeisti ax.gif o kas svarbiausia ir sąžinė negraužia schmoll.gif dar visas gyvenimas priešakį spėsime dantukų emalį nutrinti blush2.gif
Atsakyti
mes savo 8 dantukus valom be pastos, truputį patrinu labai sūneliui patinka, tai yra kaip ir ėjimo miegot vakare ritualas ax.gif
Atsakyti
Mes valom 1 karta dienoj su specialia vaikiska pasta, kuria galima nuryti. Vaikams iki 2 metu dantis uztenka valytis viena karta per diena, geriausiai vakare.
Atsakyti
As savo panelei dantukus pradejau valyt nuo pirmo prasikalusio dantuko. Dabar turim jau keturis, bet valom tik su sepetuku, be pastos...
Atsakyti
mano vyrukas pats su dantu sepeteliu pasitrina, kartu dantenukes pasikaso, toks tas valymas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 06 07, 19:27)
mano vyrukas pats su dantu sepeteliu pasitrina, kartu dantenukes pasikaso, toks tas valymas bigsmile.gif

tai tau nesivalys kai suaugęs žmogus hihihi.gif
mano Domas su močiute sveičiasi kas rytą dantukus thumbup.gif
Atsakyti
O mes jokios dantų pastos nenaudojame. Apvalau su marliuku, po to duodi žaist su dantų šepetėliu ir praskalaujame virintu vandeniu
Atsakyti
Gal zinot, mamytes, kaip vadinasi ta speciali pasta ir kur jos buna? As klausiau keliose vaistinese, tai tik guscioja peciais. unsure.gif Kai didziaja auginau, tai nuo pirmo dantuko valem su Sterimar geliu, o maziukei niekur tokio negaunu, tai kol kas be pastos valomes. Nors maciau yra Colgate pastos 0-2 metu vaikams. Kazin, ar su tokia galima? g.gif
Atsakyti
o mes tik zaidziam su sepetukais.. is pradziu leido valyti bet paskaiu nusprende kad valys tik pats.. o jam ten tiek ir teiseina pavalyti.. manau su laiku ismoks nes manes prie burnos neprisileidzia ir baisiai jau jam tie silikoninei neiidomus nori mano ir viskas..bet atsistojam kartu prie kriaukles ir valom.. smile.gif ziuri i mane ir pamegdzioja manau tokiu budu ir ismoksim geriau issivalyti ax.gif
Atsakyti