Mes taip pat valome.Perkame tik vaikam,su fluorid ir kalciu,pasta.Ir nereik bijot,kad vaikuciai nuryja pasta,ji tam pritaikyta.Tik,daktaras liepe neduoti papildomai fluoro,nes jej jo per dauk, issimusa balti plemukai ant dantuku.Ant tubeles parasyta,kuriem metam tinka.Mes perkam 1-6met.
mes valome nuo pat pirmo dantuko su specialia pasta du,o kartais ir tris kart dienoj.is pradziu vargom,bet dabar mums jau 1,9m.tai be problemu.turim rytini ir vakarini ritualus,tai kai ateina eile valyti dantukus atsiseda man ant keliu ir issizioja,aisku reikia kazka duoti zaist i rankas nes kitaip ilgai neisbuna.labai dziauguiosi kad pagaliau atejo laikas kai nebereikia pyktis
Butinai,du kartus dienoj
su pasta viena syk dienoj (maziui 1.1men) o be pastos duodam taip patusyt sepetuka tarp dantu... bet vyreliui kazkaip geriau sekas dantukus valyt nei man
Mano vaikas nedsiduoda Dukrai valiau ji nesipriešino,o vat mažasis nesiduoda
QUOTE(Shalnaja @ 2007 05 27, 15:42)
Mano vaikas nedsiduoda Dukrai valiau ji nesipriešino,o vat mažasis nesiduoda
Maniškis ir nelabai nori valytis, bet valau, duodu jam ka nors įdomaus pažiūrėt ir išvalau.
Mano mažuliui patinka valyti dantukus,turim jų net 10.Kai tik vonion tai ir rodo ranka į šepetuka.Valome be jokiu pastų, tik vandenuku ir tiek.Labiau patinka pačiam valytis ,bet as jam padedu. tuo pačiu ir smegenukus pasikaso
Na,pas mus dantulių pilna burna ( net 16),tai ir žaidžiam su šepetėliu,nes išsižiot nenori,tai šiaip ne taip,kiek išvalom,kiek ne,bet pats procesas vyksta
Valom kiekvieną vakarą kai maudomės, bet čia daugiau žaidimas būna nei rimtas valymas.
Valomes, bent karta dienoj, nelabai duodasi, bet kaip jau issivalom taip