Įkraunama...
Įkraunama...

Ar valot dantukus?

As nuo 6men pradejau valyti dantukus suneliui, na vargu ar tai galima pavadinti valymu, greiciau PRATINTI prie sio proceso bigsmile.gif . Valiau su vaikiska pasta ir vaikisku sepetuku, bet jis visgi, kad ir vaikiskas, jam buvo per kietas, pradejo nebeduoti man valyti dantuku blink.gif . Tada nupirkau silikonini sepetuka ant pirsto ir dabar jau kuri laika valome juo, leidziasi, bet labiau pats nori "valytis" lotuliukas.gif . Valau dazniausiai 1 k dienoje, o kita tart nuvalau apnasas su svaria marle( skaiciau straipsni kazkuriam zurnale, kad bent taip reikia nuvalyti dantuku apnasas), nes ilgai valyti sepetuku dantuku manasis nesileidzia, tad geltonu apnasu ant priekiniu virsutiniu dantuku nemazai lieka blink.gif blush2.gif ...O su pasta manau pakanka maziukam valyti viena karta dienoje, na bent ant pastos, kuria mes naudojam, ji skirta iki 2metu vaikams, taip ir parasyta 1k/diena, dantukai gauna pakankama kieki reikalingu medziagu...
Atsakyti
dantukus dukrai valom su silikoniniu sepeteliu ir nenedent pasta, taciau dukra niekaip neismoksta isspjauti pastos.
Atsakyti
Valom valom dantukus. Mes irgi nemokam išspjauti vandenuko išsivaliusios. Bet aš tai perku specialia pasta kur vaikiui nekensminga nors ir nuryja mirksiukas.gif
Atsakyti
Nedraugaujam su šepetuku schmoll.gif Nebent pati palaiko rankoj ir šerelius pakramto. Kitaip priešinasi visais įmanomais būdais. Nežinau ką daryt g.gif
Atsakyti
As kartais valau blush2.gif
Atsakyti
O mes vakare turim tokį rituala.Išgėrusios pienuko, apsirengusios pižamėlę einam valytis dantukų.Aš vaistinėje pirkau specialios dantų pastos skirtos vaikams nuo 0 iki 2 metukų.Taip pat ten radau ir šepetuką dantukų taip pat nuo 0 iki 2 metukų.Valytis jei patinka dantukus,tik kaip ir kiti vaikučiai ji nemoka išskalauti ir išspjauti vandenuko,bet ten dantu pasta nekenksminga jei truputuka ir paragauja.O kad dar idomiau būtų valytis tai jai duodu savo dantų šepetuką tai ji man valo dantukus o aš jai.Ir smagu ir tuo pačiu mokinasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Prie dantų valymo pratinam nuo 6 men. Vis dar pratinam, nes iki šiol vakarinis dantukų valymas-garantuotas būdas išspausti ašaras...Badžiau ir antpirštį, ir paprastą šepetuką, ir pastos bent porą rūšių. Rezultatai tie patys verysad.gif Na, iki mokyklos turbūt išmoksim, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
mes iki 1,1 su marle valom ir be pastos ax.gif
Reiks nueit nupirkti sepetuka ir pasta gal ir bandyti jau pratinti g.gif
Atsakyti
mes biski paveluotai nuo metuku pradejom su sunum,is pradziu kol trint dantukus ismokom tai valydavom be pastos,o paskui jau uzdedavau lasiuka,bet turim problema neisspjauna pastos,o vandeni praskalaves isspjauna g.gif
Atsakyti
Stengemes valyti kai tik issikale pirmas dantukas,bet labai jau nepatiko mano vyrukui schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Dabar jam 1 metai ir 5 men, ir tik visai neseniai pradejo leisti su dantu sepeteliu isvalyti jam dantukus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes nuo 9 menesiuku valomes dantulius 4u.gif ir dukrytej tai patinka
Atsakyti
mes valomės dantukus su nenedent-baby ir silikoniniu šepetuku ant piršto, mažylei labai patinka valytis thumbup.gif tik turim problemėlę - neišspjauna pastos, doh.gif kaip ir dauguma vaikučių, o valomės du kart į dieną mirksiukas.gif
Atsakyti