As nuo 6men pradejau valyti dantukus suneliui, na vargu ar tai galima pavadinti valymu, greiciau PRATINTI prie sio proceso . Valiau su vaikiska pasta ir vaikisku sepetuku, bet jis visgi, kad ir vaikiskas, jam buvo per kietas, pradejo nebeduoti man valyti dantuku . Tada nupirkau silikonini sepetuka ant pirsto ir dabar jau kuri laika valome juo, leidziasi, bet labiau pats nori "valytis" . Valau dazniausiai 1 k dienoje, o kita tart nuvalau apnasas su svaria marle( skaiciau straipsni kazkuriam zurnale, kad bent taip reikia nuvalyti dantuku apnasas), nes ilgai valyti sepetuku dantuku manasis nesileidzia, tad geltonu apnasu ant priekiniu virsutiniu dantuku nemazai lieka ...O su pasta manau pakanka maziukam valyti viena karta dienoje, na bent ant pastos, kuria mes naudojam, ji skirta iki 2metu vaikams, taip ir parasyta 1k/diena, dantukai gauna pakankama kieki reikalingu medziagu...
Valom valom dantukus. Mes irgi nemokam išspjauti vandenuko išsivaliusios. Bet aš tai perku specialia pasta kur vaikiui nekensminga nors ir nuryja
Nedraugaujam su šepetuku Nebent pati palaiko rankoj ir šerelius pakramto. Kitaip priešinasi visais įmanomais būdais. Nežinau ką daryt
As kartais valau
O mes vakare turim tokį rituala.Išgėrusios pienuko, apsirengusios pižamėlę einam valytis dantukų.Aš vaistinėje pirkau specialios dantų pastos skirtos vaikams nuo 0 iki 2 metukų.Taip pat ten radau ir šepetuką dantukų taip pat nuo 0 iki 2 metukų.Valytis jei patinka dantukus,tik kaip ir kiti vaikučiai ji nemoka išskalauti ir išspjauti vandenuko,bet ten dantu pasta nekenksminga jei truputuka ir paragauja.O kad dar idomiau būtų valytis tai jai duodu savo dantų šepetuką tai ji man valo dantukus o aš jai.Ir smagu ir tuo pačiu mokinasi
Prie dantų valymo pratinam nuo 6 men. Vis dar pratinam, nes iki šiol vakarinis dantukų valymas-garantuotas būdas išspausti ašaras...Badžiau ir antpirštį, ir paprastą šepetuką, ir pastos bent porą rūšių. Rezultatai tie patys Na, iki mokyklos turbūt išmoksim, ar ne?
mes iki 1,1 su marle valom ir be pastos
Reiks nueit nupirkti sepetuka ir pasta gal ir bandyti jau pratinti
Reiks nueit nupirkti sepetuka ir pasta gal ir bandyti jau pratinti
mes biski paveluotai nuo metuku pradejom su sunum,is pradziu kol trint dantukus ismokom tai valydavom be pastos,o paskui jau uzdedavau lasiuka,bet turim problema neisspjauna pastos,o vandeni praskalaves isspjauna
Stengemes valyti kai tik issikale pirmas dantukas,bet labai jau nepatiko mano vyrukui
Dabar jam 1 metai ir 5 men, ir tik visai neseniai pradejo leisti su dantu sepeteliu isvalyti jam dantukus
Dabar jam 1 metai ir 5 men, ir tik visai neseniai pradejo leisti su dantu sepeteliu isvalyti jam dantukus
Mes nuo 9 menesiuku valomes dantulius ir dukrytej tai patinka
mes valomės dantukus su nenedent-baby ir silikoniniu šepetuku ant piršto, mažylei labai patinka valytis tik turim problemėlę - neišspjauna pastos, kaip ir dauguma vaikučių, o valomės du kart į dieną