QUOTE(boruzka @ 2007 03 12, 17:09)
mes naudojam weledos dantu geli pieniniams dantukams be fluoro.ji galima drasiai nuryti
nesu apie tokia girdėjusi, o cia tik vaistinėse ar ir parduotuvėse galima rasti?
aš tai savajai jau nuo 3 mėn, dariau burnytes masažus, ir tadėl dabar manoji jau zino kas yra dantų sepetukas, pasiima savo ir jau kiša i burnytę, bet pastos tai jokios dar nededu jai tik 1m. ir 1mėn.
kai tik išdygo pirmas dantukas, tai ir pradėjome valyti
Mes seniai valom Tik dabar man neleidžia nieko daryti,pats valosi Nu visaip ten mus gaunasi,bet pastangų labai daug įdeda
Mes valomes,tik leidzia ne su sepetuku,o su tokiu silikoniniu,ant pirsto "sepetuku" valyti,kitaip neduoda
su sepetuku ir pasta abiem pradejau valyt kai buvo mazdaug metuku. O dabar valosi pacios,tik aisku pervalyt reikia
Kai tik išdygo pirmasis dantukas, valydavau su silikoniniu šepetuku, užmaunamu ant piršto Taip valiau, kol pradėjo stipriai kandžiotis, paskui pradėjau valyti su vaikišku minkštu šepetuku be pastos Nuo 1,2 metukų pradėjom naudoti specialią dantų pastą Tik dabar nelabai leidžia kitiems valyti, nori pats
QUOTE(Agnė @ 2004 02 09, 18:28)
Truputi apsileidau- dar nevalau dantuku savo pipiriukui Ir kai galu gale prisiruosiau nupirkt dantu pastos ir sepetuka- tiesa sakant pasimeciau- metines, gumos skonio ir tt. Is kur man zinot kokia geriausia ir skaniausia? Ir dar kokie dantu sepetukai tinka metukus perzengusiam ziogui? Tikrai is anksto didelis ACIU
kaip isskalauti burnyte vaikuciui kai jam tik 1,1 men.
VALAU PO BISKI, NELABAI TAIP JIS NORI VALYTIS.
Valom du kart dienoje!