Įkraunama...
Įkraunama...

Ar valot dantukus?

QUOTE(oxygen @ 2007 02 26, 17:06)
O Tu daug pastos netepk, vos vos.
Nes jie visi valgo.... bet visa pasta skirta maziems yra neskalaujama, nes tai neimanoma  verysad.gif .
bet kai aš valausi, tai taip stebi, ir kartais bando spjauti rolleyes.gif , tai gal greitai ir skalausim  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Maniskis visada su teciu eina dantu valyt, cia ju vakarinis ritualas biggrin.gif Tai labai stebi, kaip tetis issivales dantis burna skalauja, tada pats bando. O kai grizta is vonios, tada man rodo, kaip jis seme su delniukais vandeni, kaip skalavo burnyte ir spjove lotuliukas.gif Tai gal greit ir normaliai issiskalaut ismoks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo &joy: 27 vasario 2007 - 11:49
greit vaikai mokosi ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oxygen: 27 vasario 2007 - 17:03
O maniskis pats siandien man pasta ir dantu sepetuka atnese ir issiziojo tipo mamka valyk man dantukus lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mažiukas nebeleidžia man valyti jo viršutinių dantukų, net nebežinau ką daryti doh.gif g.gif
Atsakyti
Jei ir pats valosi, tai dar reikia po to pavalyti, nes toks ju ten valymas....
tai mano buna nepatenkintas, bet per asaras... verysad.gif kitaip neišeina...
Atsakyti
O mano vyrai kai valosi dantis, tai tetis is pradziu jam su pasta isvalo, o paskui duoda paciam svaru sepetuka ir mazasis jau kiek nori ten bruzina, tai nepriestarauja. Netgi pats issiziojes laukia, kol tetis isvalys. biggrin.gif Gal iprato prie tokio valymo, nes kai tik pradejom su pasta valyt, tai visada taip darom.
Atsakyti
Gal ir man taip pabandyti g.gif o kokia dantų pasta pati skaniausia jūsų mažyliams?
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2007 02 28, 17:55)
Gal ir man taip pabandyti g.gif o kokia dantų pasta pati skaniausia jūsų mažyliams?

Mes naudojam Colgate 0-2. Ji svelni, metine, maziui lyg ir patinka, nespjauna. Kitokios nebandem, maziuku pastu kainos tai ojojoi doh.gif Sita kazkaip prieinamiausia mum pasirode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2007 02 28, 18:44)
Mes naudojam Colgate 0-2. Ji svelni, metine, maziui lyg ir patinka, nespjauna. Kitokios nebandem, maziuku pastu kainos tai ojojoi doh.gif  Sita kazkaip prieinamiausia mum pasirode ax.gif

ir mes su ta pačia, toks žydras gėlis, svarbu kad vaikui tinka ir patinka
jau irgi minėjau, nebrangi, apie 3,50, kaip ir suaugusiu pastos....
Atsakyti
QUOTE(oxygen @ 2007 03 01, 08:49)
ir mes su ta pačia, toks žydras gėlis, svarbu kad vaikui tinka ir patinka
jau irgi minėjau, nebrangi, apie 3,50, kaip ir suaugusiu pastos....

Aha mes irgi valomes sita pasta, labai jai patinka... nors nelabai turim ka valyti biggrin.gif tik 6 dantukai, bet reguliariai valomes, ryte ir vakare... pati parodo i sepetuka kad reikia jai dantukus valyti... biggrin.gif
Atsakyti
mes jau seniai seniai draugaujam su dantų šepetukų, bet be jokios pastos. Mūsų seselė sakė, kad tokiem mažiukam užtenka mechaninio valymo. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Nuo keliu metu jus savo vaikuciams pradejote valyti dantukus su pasta? Mano dukrytei metukai, bet su pasta dar valyti neiseina, nes ji gi isskalaut dar nemoka.
Atsakyti