Įkraunama...
Įkraunama...

Ar valot dantukus?

QUOTE(Agnė @ 2004 02 09, 18:28)
Truputi apsileidau- dar nevalau dantuku savo pipiriukui blush-anim-cl.gif Ir kai galu gale prisiruosiau nupirkt dantu pastos ir sepetuka- tiesa sakant pasimeciau- metines, gumos skonio ir tt. Is kur man zinot kokia geriausia ir skaniausia? blink.gif Ir dar kokie dantu sepetukai tinka metukus perzengusiam ziogui? Tikrai is anksto didelis ACIU smile.gif

mes net dantenas valeme marliuku,paskui nuo pirmojo dantuko pradejome valyti su guminiu dantu sepeteliu-masazuokliu,veliau jau su dantukais tokiais,o dabar atejo laikas pirkti tikra,vaikiska ir minksta,su seriukais sepeteli.mamytes,pasidalinkite patirtimi,koki pirkote sepetuka jus?kokios firmos geriausias jusu nuomone? g.gif
Papildyta:
beje,mes su pasta,skirta kudikiams iki metu vis dar valome.kazkaip su tais florais ir t.t dar nerizikuoju,juk neisspjauna.tai tik skalauju su sepeteliu ir vandeniu po valymo
Atsakyti
na patiko ir man si nuomone, kad ner ko anksti pradeti,
tiesiog mes 1,8 m tai maniskis tik valgo pasta, aisku susidomejimas yra vaikui, bet nesivalyt, o valgyt, skonis idomus, ir paskui kramto sepeteli....

geriau saldainiu maziau duot, o vietoj valymo, obuolio (is kaimo) skiltele sugrauzt, kiek zinau, bent mane taip tetis moke, kad rytais obuolys tolygu dantuku valymui....

na kiekvienas pagal save, bet sis klausimas visoms mamoms kyla...
Atsakyti
mes pradejom dabar nesenai valyti turim maza minksta sepeteli ir vaikiska pasta bet jos kaip ir nededu vos vos ant keliu sepetelio plaukeliu nes manoji mato kaip as ant savo sepetelio dedu tai ir jei reikia bet tas valymas daugiau sepetelio griauzimas biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi nenaudojam dantų pastos, duodu šepetėlį pakramtyt, kažkur skaičiau, kad pagrindinį darbą dantų valyme atlieka ne dantų pasta, o šepetėlis mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai savo berniukui valiau nuo pirmo dantuko isdygimo su guminiu sepeteliu ir vandenuku i po to su dantu pasta skirta vaikams 4u.gif
Atsakyti
mes tai valom nuo 1 metu, tik anksciau nepatiko pasta todel nervodavosi kai bandydavau valyti. dabar valom su colgate iki2 metu, tai dabar dantuku valymas kai ritualas biggrin.gif kasvakara nusiprasus dantukus valyti, pastos dedu tiksliau pamirkau i tutele kad ant keliu plaukeliu butu pastos skonis, bet pakankamai isputoja. dar spjaut nemokam ,bet po to iskar perplaunu su nuplautu sepeteliu
Atsakyti
mes valom nuo sesiu menesiu, kai tik pirmas dantukas islindo, gydytoja taip liepe. ir is kart su pasta, nors jos ten tik laseliuka det reikia...laaabai patinka mno maziui valyt dantukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(andreta_bergenas @ 2007 02 06, 16:41)
mes valom nuo sesiu menesiu, kai tik pirmas dantukas islindo, gydytoja taip liepe. ir is kart su pasta, nors jos ten tik laseliuka det reikia...laaabai patinka mno maziui valyt dantukus thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir mes naudojam šią pastą, tik tai su pastą valau tik 1 - 2 kartus per savaite, o kiekvieną dieną - su šepetelių. Mes irgi dar nevisai mokom išspjauti pastos ax.gif
Atsakyti
Mano mažiui tuoj 1,5m. Nuo pusės metų, kai išdygo pirmas dantukas valėm su silikononiu šepetėliu-antpirščiu, vėliau su šepetuku ir vandeniu, o dabar turim pastos R.O.C.S. ji be fluoro, gali nuryti, onoras valytis didesnis, juk mama tai su pasta valo.
Atsakyti
Mano mazylei 1 met.4 menesiai, tai esame nupirke sepetuka.Ji bando valytis pati
pamegdziodama vyresne sese. Abiem linksma ir manau, kad pripras.
Atsakyti
miglutei pirmas dantukas isdygo pusantru metu, labai letai pas ja auga. bet pastebejau kad jie isdygsta ir genda. kodel taip? ar del to kad nevalom? ji nesiduoda,labai jautri burnyte tik pradedi valyt ir veme. tai nekankinu blush2.gif
Atsakyti
Mums metukai, bet mes irgi valom dantukus ax.gif Tik be pastos.
O valyt reikia vos pirmam pasirodžius. Ne su šepetuku, o užtektų su marliuku pravalyt ax.gif
Atsakyti