Įkraunama...
Įkraunama...

Ar valot dantukus?

Jei ant pastos pakuotės, toje vietoje, kur įspausta galiojimo data, yra juodas brūkšnelis, ta pasta turi daug kenksmingų komponentų. Aš perku ir vaikams, ir sau su mėlynu, gal būna ir kitų spalvų.
Atsakyti
Mes dantukus pradejome valyti vos priesh savaite.Ilgai rinkausi tiek shepetuka tiek pasta. O del nuryjimo, tai manishkis jau senokai moka ish burnytes ishspjauti viska, ka paprashai, tad su pasta problemu nekyla. iesa, kartais bespjaudydamas per daug isijaucia, tai tada ziurek, jau pusryciu dalis rankyteje ar ant stalo, ar shiaip koks nepatikes kasnelis ilgai gali neuzsilaikyti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Smilte31 @ 2004 02 16, 13:16)
Jei ant pastos pakuotės, toje vietoje, kur įspausta galiojimo data, yra juodas brūkšnelis, ta pasta turi daug kenksmingų komponentų. Aš perku ir vaikams, ir sau su mėlynu, gal būna ir kitų spalvų.

Is stomatologes girdejau,. kad geriausia su zaliu bruksneliu. Bet kiek ziurejau musu pardese, ne viena jos neturejo unsure.gif . Paskui eina zydros spalvos juostele, melyna.... juoda - pati prasciausia. Kaip ne keista, bet taip reklamuojamo brendamedo pastos juostele yra juoda g.gif . Todel as jos ir neperku rolleyes.gif . Labiausiai man tinka Colgate pasta thumbup.gif .
Atsakyti
ohmy.gif Tikrai ant Blendamed pastos juoda juostele ohmy.gif Aciu, mamytes uz naudinga info thumbup.gif Reiks lekt i mazgei naujos pastos pirkt, nes vaistinej isiule Blendi- tipo, labai gera dry.gif Mes patys naudojam Colgate- vyras dirbo firmoj, kuri importuoja, tai prisiklause labai geru vertinimu wink.gif
Sepetelius isbandem 3. Pirmasis buvo Chicco, toks su meskiuku vietoj rankeneles. Tai nelabai man jis, toks kietokas, bet maze mielai leisdavo valyt, tai gal ir nieko wink.gif Po to turejom Colgate, bet ten skirtas nuo 7 m. vaikams, tai didokas, nors minstesnis nei Chicco rolleyes.gif Siaip Colgate vaikiski sepeteliai visi nuo 7 m., taigi gal nelabai maziams. O dabar turim lyg ir Aquafresh (?) sepetuka drakoniuko formos- maze pati issirinko, tikrai geras thumbup.gif Ir minkstas, ir nedidelis, be to grazus wink.gif pazaist galima vonioje besivalant biggrin.gif
Atsakyti
Aquafresh šepetukas tikrai labai geras: minkštas, nedidukas. Kaip tik mūsų burnytei. Tik mes paprastą, be meškiuko turim.
Mes paskutiniu laiku sau vis Blend-a-med perkam(reklamos aukos huh.gif ), pasirodo laikas keisti dantų pastą.
Atsakyti
QUOTE (traliabum @ 2004 02 11, 01:16)
turejom Localut su tokiais piratais nupiestais, dabar turim dental (si prastesne turbut ale gavom, tai reik sunaudot)
sekanty karta turbut pirksiu oral-B wink.gif

As tai irgi visai neseniai nupirkau lacalut. Dabar paziurejau, kad ten melynas bruksnelis, kur galiojimo data, nes ant oral-B, kuria turejom, tai -juodas. Man lacalut labiau patinka, vaikui - taip pat. Sepeteli turejom chico, paskui is Amway vaikiska, dabar turim aquafresh netgi 2 - gavom dovanu (labai fainas, minkstas).Be to yra dangtelis, tai labai patogu kelioneje bus tongue.gif
Atsakyti
O maniskis tai jokiu sepetuku nepripazysta g.gif . Uztat su mielu noru leidzia mamytei uzsimauti antpirsti, uztepti pastos ir isvalyti kiekviena dantuka atskirai laugh.gif Na, pedantiskas jis pas mane pedantiskas doh.gif Antpirstukas minkstas ir patogus, o pasta pirkom eurovaistinej- mums patare kaskokia rusiska su zemuogem, kur vaikuciams nuo metu-nes visos kitos tik nuo triju unsure.gif
Atsakyti
Mano sunus 1 m. ir 5 men. jau kelis men naudoja Oral B vaikiska dantu pasta su sepeteliu. Man tas sepetukas atrodo kietas, bet jei parasyta nuo 1 iki 3 m., tai gal tinka. O valom nekasdien, o tada kai mama prisimena.
Atsakyti
Vejus cia snekat apie tuos spalvotus bruksnelius! Jau tokius vejus, kad net baisu skaityti! Jau nekart per tv ir spaudoj ir gamintojai kartojo, kokias nesamones zmones issigalvoja su tais bruksneliais. Tai elementarus gamyklinis zymejimas, kuris vartototojui absoliuciai nieko nereiskia apie dantu pastos kokybe. Beje, taip zymimos ne tik dantu pastos, bet ir visi kiti produktai tutelese: batu tepalas, medikamentai, vaistiniai tepalai, autotepalai, etc. Paprastai juosteles spalva sutampa su pakuotes dominuojancia spalva. Ir baikit skleisti erezijas! Apakusi, kai taip sneka patys stomatologai blink.gif blink.gif

O del dantu pastu, tai visos dantu pastos iki 5 lt yra VIENODOS savo verte - ar tai blendamedai, ar colgeitai, ar akvafresai - tas pats š*** tik kitoj saujoj (kaip pasakytu mano mociute) smile.gif Masine gamyba masiniams poreikiams patenkinti. Norit ko nors geresnio ar naturalesnio - pasiruoskit isleisti bent jau virs 10 lt.
Atsakyti
Apie dantis ir dantų pastas:
http://www.lass.lt/mz/199907/str15.htm
Atsakyti
Mes tai naudojam "Homeodent" braškinę. Super. Tiesiog prašo dantis valyt. O be to ją galima vartoti ir kai gydotės homeopatiniais vaistukais. biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, nuo keliu dantu valot dantis su pasta?
Atsakyti