As nupirkau minksta vaikiska dantu sepeteli ir bandau su juo Gabijai pavalyti jos 14 dantu. Tik nezinau ar reikia pastos ar ne? Ziurejau kad yra pikrti spec vaikiskos pastos po 23 lt, labai jau brangu man pasirode. Kaip jus mamytes manot?
Aš saviškei dantukus valau nuo dviejų metų. Mūsų stomatalogė liepė pirkt pastą kurioje nedaugiau fluoro nei 400 pmm.
QUOTE(daivoska @ 2006 08 15, 15:58)
As nupirkau minksta vaikiska dantu sepeteli ir bandau su juo Gabijai pavalyti jos 14 dantu. Tik nezinau ar reikia pastos ar ne? Ziurejau kad yra pikrti spec vaikiskos pastos po 23 lt, labai jau brangu man pasirode. Kaip jus mamytes manot?
tokios temos jau yra čia ir čia
Kai tik pirmieji dantukai išdygo, valydavau su virintu vandeniu marlės gabalėliu, dabar valau silikoniniu ant piršto užmaunamu šepetėliu. Be pastos kol kas, kažkur skaičiau, kad su pasta reikia valyti nuo 2m. Turim ir vaikišką dantų šepetėlį, tai juo sūnelis pats brūžuoja savo dantukus, kai mato, kaip tėveliai valosi dantis.
mano berniukui 2 metukai bet pastos kol kas neturim ,valau su silikoniniu bet ir tai ne kasdien leidzia,o dantu sepetuku vaikisku turi gal 10,bet jie greiciau kai zaislai,gal reikes pasta pabandyti nupirkti,juk jau ir laikas butu ismokti
kai mums buvo metukai tai as valydavau su virintu vandeniu suslapinta merle, dabar jau mums beveik 3 metukai tai valau su tokia vaikiska pasta be florido jei ir prarytu tai nezalinga. Manau, kad jei vaikui nera dvieju metu tai geriau nevalyt su pasta.
as savo metuku mazyliui valau dantis nuo pat pirmojo prasikalusio, kai jam buvo vos 5men. Pasta naudoju specialia kudikiams. Visad labai jam patiko sis procesas tik paskutiniu metu kazko nebeleidzia vayt, tad buna asaru pakalnes kelis kart dienoj kol isvalau
QUOTE(mazhulia @ 2006 09 22, 04:58)
as savo metuku mazyliui valau dantis nuo pat pirmojo prasikalusio, kai jam buvo vos 5men. Pasta naudoju specialia kudikiams. Visad labai jam patiko sis procesas tik paskutiniu metu kazko nebeleidzia vayt, tad buna asaru pakalnes kelis kart dienoj kol isvalau
Kokį šepetėlį naudojat? Ar antpirštį tokį guminį naudoji?
Pabandyk parodyt reklamą su bebru, maniškiui labai suveikė Dar galimapapasakot ir apie tai, kad jei nevalysim, tai kirminiukai pradės augt ir graušt dantukus ar kažkas panašaus....
Mes irgi pradėjome naudoti Weledos dantų gelį. Patinka, kad natūralus. Nes Colgate žydra spalva tai man kažkoks košmaras