Įkraunama...
Įkraunama...

Ar valot dantukus?

QUOTE(birina @ 2006 07 15, 21:39)
Girdejau,kad  iki 6metuku be pastos reikia valyt. Bet mazyle labai praso, kad ir jai pastos uzdeciau. Reikes isbandyt:hm

blink.gif O kaip pagal dukros dantukus,pati manai?as visalaik valiau be pastos su silikoniniu,kol nepastebejau,kad jis neisvalo apnasu,juk taip pat kaip ir pas mus bigsmile.gif
Atsakyti
Siaip kiek skaicius, tai reik dantukus pradet valyt, kai tik pirmasis prasikala... taip ir darau, bent jau stengiuos, nes kartais uzsimirsta... blush2.gif Valom kolkas su silikoniniu, kur uzsimauna ant pirsto, be pastos kol kas... bet mes dar tik keturis dantukus turim... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 15, 03:39)
Bet tai vaiko dantu pasta maitint nereikia.Pasta patartina vartoti tada kada vaikutis supranta,kad burnyte reikia iskalauti ir ispjauti.Tai butu apie antrus gyvenimo metus g.gif

Galvoji,kad vaikučiui leidžiu nuryti? Žinoma,kad ne! Man skani tongue.gif
Atsakyti
Na aš paskaičiau čia jūsų kalbas apie dantų valymą ir pagalvojau, gal aš nekaip savo vaiku rūpinuosi blush2.gif Mes pradėjom dantukus valytis gal tik nuo 2 metukų, ir tai lyginant su savimi, tai aš pamenu, kad pirmą dantų šepetuką turėjau gal 5-6 metų, ir dantys nei gedo nei ką. biggrin.gif
Atsakyti
mes bandėm valytis tik išdygusius dantukus, deja, bet nelabai leidosi verysad.gif . ir manau, kad tai nelabai priklauso nuo to ar mamytės tingi, nes mūsų mažiukai sąlygas mums didesnes iškelia. dabar jau po truputi prisijaukinam dantų šepetuką, nusipirkom vaikų parduotuvėje chicco firmos, o ir pastą nenedent - baby turim, kurią ir nurijus nieko tokio, tačiau dar nelabai jos reikia, valomės tik be pastos. dabar mūsų mažajai įdomus tik pats procesas wub.gif
Atsakyti
mes valom su bobini,bet pirksiu greit kokia kokibiskesne pasta,valom ryte ir pries miega,bet ryjam,na ir nieko mum.. biggrin.gif
Atsakyti
Aš neseniai savo mažiukui nupirkau dantų pastą NENEDENT-BABY. bigsmile.gif Šalia yra ant piršto užmaunamas šepetėlis. smile.gif Pasta tinkama nuo 6 mėn. amžiaus. Ją galima nuryti, nes ji yra nekenksminga ir be jokių konservantų ir fluoro. thumbup.gif

user posted image

Euro vaistinėse kainuoja apie 26 LT smile.gif
Atsakyti
dalykas tikrai geras,ir sepetukas taip pat puikiai tinka tokiam amziui thumbup.gif
Atsakyti
dalykas gal ir geras, bet su tuo silikoniniu šepetuku neduoda valyti, reikalauja paprasto šepetuko. Toks silikoninis daikčiukas labai geras mažesniems vaikučiams.
Atsakyti
QUOTE(neri1 @ 2006 07 28, 09:35)
dalykas gal ir geras, bet su tuo silikoniniu šepetuku neduoda valyti, reikalauja paprasto šepetuko. Toks silikoninis daikčiukas labai geras mažesniems vaikučiams.

O mes su silikoniniu nuo 6menesiu valem iki 1,8 g.gif nieko pries neturejo,o dabar su sepetuku,tiesa sepetukas geriau isvalo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina... @ 2006 07 27, 15:17)
Aš neseniai savo mažiukui nupirkau dantų pastą NENEDENT-BABY.  bigsmile.gif

Mes irgi valom dantukus nuo 6 mėn su šia pasta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirdukas @ 2006 07 15, 23:17)
Siaip kiek skaicius, tai reik dantukus pradet valyt, kai tik pirmasis prasikala... taip ir darau, bent jau stengiuos, nes kartais uzsimirsta...  blush2.gif  Valom kolkas su silikoniniu, kur uzsimauna ant pirsto, be pastos kol kas... bet mes dar tik keturis dantukus turim...  4u.gif

As irgi ta skaiciau. Taip ir dariau pirmajam. O antrajam juo labiau, nes taip ilgai laukem isdygstant dantuku! Stai jau turim 1,5 dantuka. smile.gif Antrasis vos prasikales. Valom juos dantu sepetuku. Mat pries prasikalant jokiais dantenu geliais nesileido tepamas, tik sepetuku pamasazuot dantenytes leido. Tai taip ir susidraugavo su dantu sepeteliu smile.gif
Atsakyti