mums gydytojas patare dantukus pradeti plauti vos pasirodzius.Dar ir dabar pamenu ta jos sypsenele su vienu dantuku apacioje,ir mudvi,linksmai besistengiancias jy apdoroti.Esu laiminga taip dariusi nuo pat pradziu.Rezultatas siandien-20baltuciu,sveikuciu dantuku!Apsilankem pas dantista pries pora men.,pasirodyti,jis liko patenkintas,ir patare naudoti dantu pasta su floru.Pasirinkom ELMEX,dantu pasta vaikams su aminfloridu.Anot mano gydytojo,siandienai pati geriausia.MUMS PATINKA!
pastos maziukams isvis nereikia..uztenka svelniai su sepeteliu pavalyti dantukus
susipazinkime
Papildyta:
mes nemokam dar valytis ji pati kiek isikisa pamaklauoja ir psio....o kai as paimu sepeteli ir pabandau pavalyt tai riksmai didziausi buna
susipazinkime
susipazinkime
Papildyta:
mes nemokam dar valytis ji pati kiek isikisa pamaklauoja ir psio....o kai as paimu sepeteli ir pabandau pavalyt tai riksmai didziausi buna
susipazinkime
O kur galima nusipirkti tokią pastą? Ir mes su Urte pabandytume...
Ar ši pasta ne lenkiška?
Ar ši pasta ne lenkiška?
as savo leliui valau nuo metuku su pasta chicco...
vaikai mano valosi nuo metuku, aisku pradzioje valgydavo ta pasta liaudiskai sakant, bet poto ismoko ir dabar puikiai sekasi
mes pradejom nuo1metuku,nusipirkom minksta sepeteli skirta leliukams nuo1 iki2metu(oral- ir pasta turi tikrai gera be fluoro skirta kudikiams nuo0-6metu ir dar parasyta kad visiskai be cukraus
pradzioje irgi gali sakyti ciulpe pasta bet po to sumasciau gudribe- pasakiau ,kad dantu sepetukas nori sokti kartu su dantukais ir reikia ji judinti burnyteja tai patikekit kaip uzsimoja tai visus dantis issivalo tik va viena smulkmenyte nelabai moka isspjauti visa turini kas lieka burnyteje bet su laiku viska ismoksim
pradzioje irgi gali sakyti ciulpe pasta bet po to sumasciau gudribe- pasakiau ,kad dantu sepetukas nori sokti kartu su dantukais ir reikia ji judinti burnyteja tai patikekit kaip uzsimoja tai visus dantis issivalo tik va viena smulkmenyte nelabai moka isspjauti visa turini kas lieka burnyteje bet su laiku viska ismoksim
Aš savo vaikinui dantukus pavalydavau jau nuo kokių 8 mėn, kai išdygę truputį paaugo, bet valiau su tais higieniniais krapštukais, nes nenorėjau dantenų dirginti su dantų šepetuku. Va jau kai vaikinui mano suėjo metukai ir turėjom aštuonis dantukus nupirkau minkštą ir linksmą šepetuką, tai vis pasivalom su juo dantukus, tiesa dar be dantų pastos, nes jis ją tiesiog suvalgytų.
mes vaikiukui dantukus pradejom valyti su dantu sepetuku nuo metuku ir menesio,iki tol valem su steriliiom marlytem ir virintu siltu vandenuku. dabar jau valom ir su danbtu pasta. musu dantu sepetukas ir pasta colgate vaikams,tik kaip ir visi vaikai,jis pastos dar neispjauna,taciau valosi su didziausiu malonumu:D dar ir man dantis su mano dantu sepetuku karts nuo karto pavalo