Įkraunama...
Įkraunama...

Ar valot dantukus?

mes tai dar be pastos, na ir as jam valau su tuo uzmaunamu ant pirsto sepeteliu, bet jau noreciau nupirkti normalu sepeteli.... blush2.gif
Atsakyti
nono.gif mums metai ir menuo, bet gal as apsileidau, nes dantuku dar nevalem... doh.gif vis ziuriu i tuos sepetelius...bijau, kad maniskei savarankiskai panai gali netikti vaikiskas. Reiks pasiulyti normalu tik minksta.
Prisiskaiciau, tai tiesiai sian ir pasiulysiu dukrai pasivalyti dantis. Tikiuosi jinai neussiozios blink.gif
Atsakyti
Urtei dantukus valyti pradejau nuo 1 metuku. Is Nuko parduotuves nupirkau vaikiska sepetuka ir italiska (braskiu) chico dantu pasta. Aisku, is pradziu "procedura" budavo sunki: ir neissiziodavo, ir pasta nurydavo. Dabar jau viskas daug paprasciau - mazyle ne tik, kad ismoko pati burnyte issikalauti, bet ir dantukus pati valytis bando biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirmyte @ 2006 05 08, 22:49)
Urtei dantukus valyti pradejau nuo 1 metuku. Is Nuko parduotuves nupirkau vaikiska sepetuka ir italiska (braskiu) chico dantu pasta. Aisku, is pradziu "procedura" budavo sunki: ir neissiziodavo, ir pasta nurydavo. Dabar jau viskas daug paprasciau - mazyle ne tik, kad ismoko pati burnyte issikalauti, bet ir dantukus pati valytis bando biggrin.gif

Labas 4u.gif mano mažilę jau nuo metuko irgi valosi pati thumbup.gif man nebuvo sunku išmokinti nes padejo jos sesuo vyrewsnioji,kai atsikeldavo abi eidavo į vonia ir iš pradžiu tik su vandenuku žaisdavo spjaudidamos i vonia , o dabar jau su vaikiška Colget pasta valosi,joms labai patinka nes yra kramtomojo gumos skonio mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif vat mes ir isbandem sepeteli...pana liko suzaveta pacia procedura, net griebe sepeteli ir pati bande brizint dantukus clap.gif ziuresim kaip sian bus
Atsakyti
As irgi pasimeciau kokia pasta ir sepetuka pirkt. Dabar pasinaudosiu jusu patirtim ir patarimais, tik stai, taip ir neradau to atsakymo verysad.gif nuo kada jus savo lialiams emete valyti dantukus su pasta??????Manyciau manoji tikrai dar nesugebes ir nesupras. Nors jau dabar kai valomes ryte dantis, duodam jai dideli sepeteli pazaist, tai ji kramto ta sepetuka. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LARISA 74 @ 2006 05 09, 06:56)
Labas 4u.gif mano mažilę jau nuo metuko irgi valosi pati  thumbup.gif man nebuvo sunku išmokinti nes padejo jos sesuo vyrewsnioji,kai atsikeldavo abi eidavo į vonia ir iš pradžiu tik su vandenuku žaisdavo spjaudidamos i vonia , o dabar jau su vaikiška Colget pasta valosi,joms labai patinka nes yra kramtomojo gumos skonio mirksiukas.gif

Kokios jus saunuoles thumbup.gif zaviuosi jumis. Reiskia bandysim ir mes mokytis. Kadanors vistiek pavyks. : mirksiukas.gif
Atsakyti
Iki 7 metų maždaug vaikams dantis turi valyti tėvai, nes skaitoma, kad kada vaikas jau moka rašyt, tada tik dantis išsivalo kokybiškai, kadangi iki tol dar neišlavėję rankutės judesiai. Aišku, nekalbu aoie elektrinius šepetus.
O aš savo mažajai, kuriai 1 m valau su dantų pasta be fluoro (ją galima nuryti) ir elektriniu šepetėliu, nes jai jis labai patinka. Turim ir paprastą šepetuką, bet jis nustumtas į antrą planą, pažaidimui daugiau. O valomės tai nuo tada, kai pirmas dantis išdygo. O su pasta koks mėnuo bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ringa: 11 gegužės 2006 - 21:41
QUOTE(ringa @ 2006 05 11, 21:29)

O aš savo mažajai, kuriai 1 m valau su dantų pasta be fluoro (ją galima nuryti) ir

O kokia pasta geriausia? g.gif
Atsakyti
kokios Jūs šaunuolės. Maniškis tai bijo dantų šepetuko. Ką man daryti? Bijau,kad nesugestų dantukai. Šiaip tai aš pati šiek tiek pravalau su skudurėliu išmirkytu sodoje išplaunu burnyte ir dantukus pravalau. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2006 05 09, 07:56)
Labas 4u.gif mano mažilę jau nuo metuko irgi valosi pati  thumbup.gif man nebuvo sunku išmokinti nes padejo jos sesuo vyrewsnioji,kai atsikeldavo abi eidavo į vonia ir iš pradžiu tik su vandenuku žaisdavo spjaudidamos i vonia , o dabar jau su vaikiška Colget pasta valosi,joms labai patinka nes yra kramtomojo gumos skonio mirksiukas.gif

Atsakyti
smile.gif sveikutes.. as savo maziukui su pasta pradejau pries men dantukus valyt.. su Colgate nuo 0iki6m skirta ji thumbup.gif
Atsakyti
Mes valom nuo 9 mėnesių, kai pastebėjome, kad kažkas darosi dantukams - ėmė gesti doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Galiu nagus nusigraužti, reikėjo pradėti anksčiau verysad.gif verysad.gif
Atsakyti