Įkraunama...
Įkraunama...

Ar valot dantukus?

Net nežinau ar tai būtų galima pavadinti valymusi. Tiesiog, kai pati valau dantis, duodu ir jai jos šepetuką, tai ji ,mane pamėgdžiodama, jį pakraipo truputį ir viskas. Man pavalyti neduoda, nesižioja. "Valome" kol kas dar be dantų pastos ax.gif , tik vandenuku sušlapinam šepetuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fleita: 12 balandžio 2006 - 12:18
Mes jau senai valom dantukus, dar metukų nebuvo kaip pradėjom. Perku Weleda pastą, jau antrą tutelę nupirkau, prieš tai turėjom kažkokią vaikšką rusišką, tai jau kvapas ir skonis doh.gif O Weleda man labai patinka, labai švelnaus skonio, tik va kai ieškojom kur nupirkti, tai beveik savaitę, kol nesumasčiau jų puslapyje pasižiūrėt, kur jom prekiauja doh.gif
O dantis valytis pats labai norėt, bet vistiek aš išvalau ir ryte ir vakare, nes pats kai valo tai tolygu kad visai nevalyti dantys būtų, tokie mažiai tikrai patys neišsivalys dantų. Tai jis arba po to, kai aš išvalau su pasta, dar pats pabrūžina, arba dienos metu sumasto išsivalyt dantis (kas irgi dažnai nutinka biggrin.gif )

O duotis tai maniškis vyrui pvz irgi neduoda, nes žino, kad tas jam nevalys dantų jei neleis. Pas mane irgi parėkai kartais, kai nebūna nuotaikos, bet vistiek išvalau, tad jau pripratęs, kad kitaip reikia valyt ir viskas. Jau geriau man jis parėks pusę minutės kol aš jam dantis valau, o ne kai dantys bus skylėti ir reiks pas odontologą eit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varėnė: 12 balandžio 2006 - 14:56
Na as kolkas dar iki siol su pasta nevaliau mazajai dantuku, tik su merliuku pamirkytu vandeny kiekviena ryta ir vakara , dabar po antibijotiku dozes pradejo jai kraujuoti dantenos,dabar geriam vitaminus, ir nebevalau dantuku, nes bijau dar daugiau pazeisti
Atsakyti
Dukrytei dantukus su pasta pradejom valyti,kai jai suejo metukai. Mazhi vaikishki shepetukai jai nepatiko,tad nupirkom normalaus dydzhio oral-B shepeteli su guminiais sheriukais.Pasta naudojam Gerber firmos,nes ji be fluoro ir ja galima ryti. thumbup.gif
Atsakyti
Na mums irgi metukai,bet aš dar enturiu nei šepetėlio,nei dantų pastos nupirkos.Kažkaip įsivaizdavau,akd turi daugiau dantų būti(turim 8).Pavalau su marliuku,kai leidžiasi pražiodomas,nes dabar dygsta krūminiai,tai vos vos įsileidžia.Gal su dantų šepetėliu prisileis? g.gif O kiek jūsų pypliukai dantukų turėjo kai valyti pradėjot? 4u.gif
Atsakyti
Mes pradėjom dantukus valytis nuo 1,6 m.Bandėm anksčiau,bet mažius visiškai nesileido.Truputį teko palaukt.Dabar su mielu noru valo,galėtu,tai pusę dienos pravaikščiotų su šepetėliu.Naudojam colgate gumos skonio pastą.
Atsakyti
mes pradejom valyti dar kai nebuvo dantuku (jau nuo tada kai pradejom damaitinti ). valem pirmuoju shepetuku, o dabar jau tuo kur nuo 2 metuku nupirkusi. aishku nelabai mums patinka valytis, bet dantukai juk nori buti shvarus ax.gif

atsiklausiau docentes pazystamos, -tai patare su pasta tik nuo 3 metuku valyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 22 balandžio 2006 - 18:45
mes gal jau kokį mėnesį valomės dantukus smile.gif nupirkau jam tokį apvalų jordan šepetuką iki 2metų pastos nededu tik sušlapinu vandenuku, o valomes abubu pato kaip aš valausi tai ri jis po burnytę bružina thumbup.gif
Atsakyti
Savo dvynukėms dantu šepetėlius parodžiau, kai jom buvo vieneri metukai. Juos ir dantų pastą gavom dovanų nuo draugės, tai teko išpakuoti ir parodyti, kas čia per stebuklas savo pupom. Joms labai patiko ir nuo tos dienos kas rytą ir vakarą pačios mielai valo savo baltuosius stipruolius smile.gif
Atsakyti
Konradui pradejau valyt jau pirmaji isdygusi dantuka. Dabar jam 1m7men. Kasdien kai issivalom dantukus, pyksta, kad jau baigem valytis tongue.gif
Atsakyti
kai tik išdygo pirmieji dantukai ir pradėjom valyt aišku be pato ax.gif , o su pasta nuo metukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir mes jau valom, bet kartais nespejam ax.gif
Atsakyti