Ot ir niekaip negaliu prisiminti nuo kada mes pradėjome valytis Rodos buvo beveik metų..Valytis dantukus be galo patinka, bet būtinai nori pati (nes yra proga su vandeniu pažaisti)O šiaip leidžiasi, jai patinka kai liepiu išsižioti kiek galima plačiau, sukasti dantukus, mums čia kaip žaidimas
o mes pradejom neseniai valytis tai pirma leidzia man biski pavalyti o poto pati griauzia pasikaso smegeneles ir baigiasi musu valymas
valom nuo tada kai pirmas pasirodė, valom su silikoniniu šepetuku kuris užsimauna mamai ant piršto, žiojasi mielai nes jam niešti dantenos. Nuo metu pradėjom naudoti vaikiška dantu pasta kuri buvo duota kartu su tuom šepetuku.
na as savajam pradejau valyti vos tik jiems islindus, is pradziu su slapiu skudureliu, o dabar jau ir su sepetuku, tik be pastos
mano panele taipogi valosi pati , tik su dantu pasta, bet ir zaisdama. Tik po to as patikrinu, ar visus kirminukus iskrapste, ir dazniausiai ju dar lieka , tad isvalau pati
QUOTE(adeima @ 2006 03 02, 21:39)
O ta Lacalut dantu pasta galima naudoti kai vaikas dar nemoka ispjauti pats ar gali ir paragauti jos ? mes iki siol valemes tik vandeniu ir sepetuku prabruzu, bet jau nemazai turim dantu, tad gal reiktu pradeti. nors sako, kod geriau butu, kad vaikas jau moketu ispjauti ja, o nerytu
kur sios pastos buna pirkti?
kur sios pastos buna pirkti?
Aš Smonai irgi tik vandeniu ir šepečiu valau. Bet jaumanau reik mums pradėt ir pastą naudot, nes ji prisižiūri į mane, tėtį, ar vyresnį brolį ir spaudo atsitojus kai pabrūžuoju. O dauguma vaikišku pastu, manau gal net visos, pagamintos su sumažintu floro kiekiu, nes būtent, kad vaikai, net ir didoki, ją dažnai nuryja, nes ji skani.
As is pradziu valiau ''babydent'' - speciali pasta nuo 6 men iki 2 metu, be fluoro, kuria galima nuryti. Pirkau vaistinej. Dabar vaistinej neradau tos pacios, tai nupirkau homeodent bet su fluoru. Tai valau dabar dantis tik kas 3 diena, nes maniskis nieko nespjauna, viska nuryja, o as bijau, kad neperdozuotu fluoro, nes tada gali apsinuodyti As tai galvoju, kad tiems gamintojams dzin - jie paraso, kad nuo 1 metu, o kad tavo vaikas neisspjauna - tai jiems ne motais, cia mol tavo problemos
Mes pradejom valyti kai tik isdygo pirmasis dantukas . Pradzioje be pastos o dabar naudojam nenedent pasta(nezinau ar ji yra Lietuvoje)