Įkraunama...
Įkraunama...

Ar valot dantukus?

Ot ir niekaip negaliu prisiminti nuo kada mes pradėjome valytis blush2.gif Rodos buvo beveik metų..Valytis dantukus be galo patinka, bet būtinai nori pati (nes yra proga su vandeniu pažaisti)O šiaip leidžiasi, jai patinka kai liepiu išsižioti kiek galima plačiau, sukasti dantukus, mums čia kaip žaidimas tongue.gif
Atsakyti
O pas mus tokia situacija, kad sunus apatinius dantukus gerai pabruzina, o virsutiniu ne kiek nevalo schmoll.gif Mamai aisku irgi neleidzia pavalyti ax.gif Vat bijau truputi karieso..
Atsakyti
o mes pradejom neseniai valytis tai pirma leidzia man biski pavalyti o poto pati griauzia pasikaso smegeneles ir baigiasi musu valymas lotuliukas.gif
Atsakyti
valom nuo tada kai pirmas pasirodė, valom su silikoniniu šepetuku kuris užsimauna mamai ant piršto, žiojasi mielai nes jam niešti dantenos. Nuo metu pradėjom naudoti vaikiška dantu pasta kuri buvo duota kartu su tuom šepetuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilonėlė: 15 kovo 2006 - 21:01
na as savajam pradejau valyti vos tik jiems islindus, is pradziu su slapiu skudureliu, o dabar jau ir su sepetuku, tik be pastos
Atsakyti
Maniškė valosi pati, bet labai jau vangiai doh.gif , pasižaizdama. kol kas be dantų pastos.
Atsakyti
mano panele taipogi valosi pati smile.gif , tik su dantu pasta, bet ir zaisdama. Tik po to as patikrinu, ar visus kirminukus iskrapste, ir dazniausiai ju dar lieka mirksiukas.gif , tad isvalau pati
Atsakyti
QUOTE(adeima @ 2006 03 02, 21:39)
O ta Lacalut dantu pasta galima naudoti kai vaikas dar nemoka ispjauti pats  g.gif  ar gali ir paragauti jos ?  unsure.gif  mes iki siol valemes tik vandeniu ir sepetuku prabruzu, bet jau nemazai turim dantu, tad gal reiktu pradeti. nors sako, kod geriau butu, kad vaikas jau moketu ispjauti ja, o nerytu  g.gif
kur sios pastos buna pirkti?

Aš Smonai irgi tik vandeniu ir šepečiu valau. Bet jaumanau reik mums pradėt ir pastą naudot, nes ji prisižiūri į mane, tėtį, ar vyresnį brolį ir spaudo atsitojus kai pabrūžuoju. O dauguma vaikišku pastu, manau gal net visos, pagamintos su sumažintu floro kiekiu, nes būtent, kad vaikai, net ir didoki, ją dažnai nuryja, nes ji skani.
Atsakyti
Mes dantukus valomes dar be pastos... mirksiukas.gif Ir iki 3 metu nezadame jos pirkti...
Nors kaip cia paskaiciau, beveik visi naudoja pasta, kodel g.gif , Juk visuose Colgate ir kt. nurodyta, kad nuo 3 metu. Kur jus skubate? ax.gif
Atsakyti
As is pradziu valiau ''babydent'' - speciali pasta nuo 6 men iki 2 metu, be fluoro, kuria galima nuryti. Pirkau vaistinej. Dabar vaistinej neradau tos pacios, tai nupirkau homeodent bet su fluoru. Tai valau dabar dantis tik kas 3 diena, nes maniskis nieko nespjauna, viska nuryja, o as bijau, kad neperdozuotu fluoro, nes tada gali apsinuodyti unsure.gif As tai galvoju, kad tiems gamintojams dzin - jie paraso, kad nuo 1 metu, o kad tavo vaikas neisspjauna - tai jiems ne motais, cia mol tavo problemos rolleyes.gif
Atsakyti
mes tai valome su drakosa... gla blogai gal ten per prasta kokybe.. g.gif bet vyras nupirko sake kad vaistinej pasiule ir kaina ne tokia didele 2.50lt...

siaip tai dantis dabar valosi labai noriai ir net rodo kad as issivalysiu dantis jei tu man leisi ta ar ta padaryti... doh.gif
Atsakyti
Mes pradejom valyti kai tik isdygo pirmasis dantukas biggrin.gif . Pradzioje be pastos o dabar naudojam nenedent pasta(nezinau ar ji yra Lietuvoje)
Atsakyti