homeodent-2
Ir mes Lacalut vaikams nusipirkom, bet dar nebandėm, tikiuosi patiks
Lacalut.
QUOTE(Gulia @ 2006 02 27, 01:34)
Su Lacalut-vaikamas
QUOTE(Juodulys @ 2006 02 27, 11:45)
Mums tai priimtiniausia homeopatinė Tik nepamenu tiksliai pavadinimo, gal HOMEODENT??
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 02 27, 11:54)
Dabar dukrytei dantukus valome su Weledos vaikiška dantų pasta. Prieš tai turėjoma Colgate.
QUOTE(Tynka @ 2006 02 27, 12:42)
homeodent-2
QUOTE(nireglina @ 2006 02 27, 15:13)
Lacalut.
net nežinojau, kad tokių yra
Papildyta:
Lacalut aš tai suaugusiam pirkdavau, bet, kad vaikiškos yra nežinojau
Mes irgi Lacalut naudojam
QUOTE(Veitė @ 2006 02 27, 14:40)
Ir mes Lacalut vaikams nusipirkom, bet dar nebandėm, tikiuosi patiks
jau išbandėm, patiko
Mano inirtingai valydavosi vos ne 3 kartus per diena dantukus, o dabar nebegaliu prikalbinti dantukus valyti, gal is tiesu koki idomu sepetuka nupirkt
QUOTE(jurgiuxxx @ 2006 03 02, 17:51)
Esu skaicius ir ne is vieno girdejau rekomendacijas vaik.pasta DRAKOSA rusiska,burbulines gumos skonio,na nebloga
na įdomu tikrai ....bet nežinia , kad mes savo "bobini" pastą sunaudosim juk tiek nedaug jos tepam, tikriausiai užteks iki mokyklos , kiek pastebėjau iš pasisakiusųjų niekas nenaudoa "bobini" pastos gal ji prasta
O ta Lacalut dantu pasta galima naudoti kai vaikas dar nemoka ispjauti pats ar gali ir paragauti jos ? mes iki siol valemes tik vandeniu ir sepetuku prabruzu, bet jau nemazai turim dantu, tad gal reiktu pradeti. nors sako, kod geriau butu, kad vaikas jau moketu ispjauti ja, o nerytu
kur sios pastos buna pirkti?
QUOTE(adeima @ 2006 03 02, 21:39)
O ta Lacalut dantu pasta galima naudoti kai vaikas dar nemoka ispjauti pats ar gali ir paragauti jos ? mes iki siol valemes tik vandeniu ir sepetuku prabruzu, bet jau nemazai turim dantu, tad gal reiktu pradeti. nors sako, kod geriau butu, kad vaikas jau moketu ispjauti ja, o nerytu
na localut suaugusiems tai pirkdavau vaistinėse, o va pvz. kur mes tą naudojam "bobini" tai ten rašo jog vaikam nuo 1 m. tai tikriausiai gamintojai "raukia", kad tokio amžiaus vaikai spjaudytis dar nemoka