Įkraunama...
Įkraunama...

Ar valot dantukus?

homeodent-2
Atsakyti
Ir mes Lacalut vaikams nusipirkom, bet dar nebandėm, tikiuosi patiks g.gif
Atsakyti
Lacalut.
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2006 02 27, 01:34)
Su Lacalut-vaikamas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(Juodulys @ 2006 02 27, 11:45)
Mums tai priimtiniausia homeopatinė  smile.gif Tik nepamenu tiksliai pavadinimo, gal HOMEODENT?? 4u.gif

QUOTE(Pingvinukas @ 2006 02 27, 11:54)
Dabar dukrytei dantukus valome su Weledos vaikiška dantų pasta. Prieš tai turėjoma Colgate.

QUOTE(Tynka @ 2006 02 27, 12:42)
homeodent-2

QUOTE(nireglina @ 2006 02 27, 15:13)

net nežinojau, kad tokių yra g.gif
Papildyta:
Lacalut aš tai suaugusiam pirkdavau, bet, kad vaikiškos yra nežinojau 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi Lacalut naudojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 02 27, 14:40)
Ir mes Lacalut vaikams nusipirkom, bet dar nebandėm, tikiuosi patiks  g.gif

jau išbandėm, patiko thumbup.gif
Atsakyti
mes dantukus valom nuo ju atsiradimo, is pradziu su mamytes pagalba , o dabar tikras malonumas , nes sepetelis elektrinis. lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano inirtingai valydavosi vos ne 3 kartus per diena dantukus, o dabar nebegaliu prikalbinti dantukus valyti, gal is tiesu koki idomu sepetuka nupirkt ax.gif
Atsakyti
Esu skaicius ir ne is vieno girdejau rekomendacijas vaik.pasta DRAKOSA rusiska,burbulines gumos skonio,na nebloga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxxx @ 2006 03 02, 17:51)
Esu skaicius ir ne is vieno girdejau rekomendacijas vaik.pasta DRAKOSA rusiska,burbulines gumos skonio,na nebloga  thumbup.gif

na įdomu tikrai g.gif ....bet nežinia , kad mes savo "bobini" pastą sunaudosim unsure.gif juk tiek nedaug jos tepam, tikriausiai užteks iki mokyklos lotuliukas.gif , kiek pastebėjau iš pasisakiusųjų niekas nenaudoa "bobini" pastos g.gif gal ji prasta unsure.gif g.gif
Atsakyti
O ta Lacalut dantu pasta galima naudoti kai vaikas dar nemoka ispjauti pats g.gif ar gali ir paragauti jos ? unsure.gif mes iki siol valemes tik vandeniu ir sepetuku prabruzu, bet jau nemazai turim dantu, tad gal reiktu pradeti. nors sako, kod geriau butu, kad vaikas jau moketu ispjauti ja, o nerytu g.gif
kur sios pastos buna pirkti?
Atsakyti
QUOTE(adeima @ 2006 03 02, 21:39)
O ta Lacalut dantu pasta galima naudoti kai vaikas dar nemoka ispjauti pats  g.gif  ar gali ir paragauti jos ?  unsure.gif  mes iki siol valemes tik vandeniu ir sepetuku prabruzu, bet jau nemazai turim dantu, tad gal reiktu pradeti. nors sako, kod geriau butu, kad vaikas jau moketu ispjauti ja, o nerytu  g.gif
kur sios pastos buna pirkti?

na localut suaugusiems tai pirkdavau vaistinėse, o va pvz. kur mes tą naudojam "bobini" tai ten rašo jog vaikam nuo 1 m. g.gif tai tikriausiai gamintojai "raukia", kad tokio amžiaus vaikai spjaudytis dar nemoka schmoll.gif ax.gif
Atsakyti