Truputi apsileidau- dar nevalau dantuku savo pipiriukui Ir kai galu gale prisiruosiau nupirkt dantu pastos ir sepetuka- tiesa sakant pasimeciau- metines, gumos skonio ir tt. Is kur man zinot kokia geriausia ir skaniausia? Ir dar kokie dantu sepetukai tinka metukus perzengusiam ziogui? Tikrai is anksto didelis ACIU
Del pastos nezinau, kokia jum patart. Mes vartojam be floro, druskine pasta. Is "weledos". O va, del sepetelio, pasidalinsiu savo patirtim. Gal kitu vaikai ir normalus, bet maniskis nepripazysta "zaisliniu" daiktu. Jam viskas turi but tikra ! Kaip mamytes ir tevelio. Isbandem kelis dantu sepetelius, bet jam ne vienas nepatiko, mete lauk, ir tiese rankas i mano. Tai todel nupirkau LYGIAI toki pat kaip ir pati turiu. Pati minksciausia, aisku isrinkau. Bet modelis, spalva, dydis - viskas kaip ir mano. Tai tas sepetelis jam tinka ir patinka !
QUOTE (Irena @ 2004 02 09, 18:39) |
Del pastos nezinau, kokia jum patart. Mes vartojam be floro, druskine pasta. Is "weledos". O va, del sepetelio, pasidalinsiu savo patirtim. Gal kitu vaikai ir normalus, bet maniskis nepripazysta "zaisliniu" daiktu. Jam viskas turi but tikra ! Kaip mamytes ir tevelio. Isbandem kelis dantu sepetelius, bet jam ne vienas nepatiko, mete lauk, ir tiese rankas i mano. Tai todel nupirkau LYGIAI toki pat kaip ir pati turiu. Pati minksciausia, aisku isrinkau. Bet modelis, spalva, dydis - viskas kaip ir mano. Tai tas sepetelis jam tinka ir patinka ! |
Nu net nebuciau pagalvojus, o juk musu maziai tik 3 dienelem skiriasi Ir jau turi savo nuomone- geras Aciu uz patarima
Maniau pasitarsiu su jumis Na nejau taip nieks ir neperka vaikiukams dantu pastos???
O as perku vaikiska Colgate pasta (ji su mazu floro kiekiu). O sepetuka irgi turim Colgate, skirta spec. pagal amziu.
turejom Localut su tokiais piratais nupiestais, dabar turim dental (si prastesne turbut ale gavom, tai reik sunaudot)
sekanty karta turbut pirksiu oral-B
sekanty karta turbut pirksiu oral-B
aciu,mamkos! O jus vaistinej ar prek. centruose perkat? O kaip su sepetukais- ar jie minkstuciai? Paciupinet tai negalima
QUOTE (Agne @ 2004 02 11, 02:03) |
aciu,mamkos! O jus vaistinej ar prek. centruose perkat? O kaip su sepetukais- ar jie minkstuciai? Paciupinet tai negalima |
Pirkau prekybos centre Colgate pasta ir Euro vaistinej Oral-B vaikiska sepetuka, jis minkstas - maziui labai patiko
QUOTE (Agne @ 2004 02 11, 02:03) |
O kaip su sepetukais- ar jie minkstuciai? Paciupinet tai negalima |
Dazniausiai ant pacios pakuotes buna parasyta soft (minkstas) .
As irgi kaip Irena maziui nupirkau toki pati kaip savo sepeteli (tik spalva skirtinga). Turim ir vaikiska. Bet labai jau jis kietas , net braukiant pirstais - duria ... Ka jau kalbet apie vaikelio jautrias dantenas!
O plaunames taip: duodu i rankytes ta vaikiska sepeteli, jis su juo zaidzia. O pati, uzdejus kruopele vaikiskos pastos ant kito, valau dantukus. Man ta pasta (naudojam DENTAL) tiesa sakant nelabai patinka. Bet vaikiui pats tas ! Tik spek valyt, kad viso sepetelio nesuciulptu
o nuo kada jus mamos pradejot su pasta valyt dantukus? Maniskei 1,3 metu, turime jau 16 danru ir galvoju pradet valyt su pasta
Taciau as manau, kad ji vistiek dar nemokes isspjaut, o viska nurys, bet gal tas mazas zirniukas vaikiskos pastos nepakenks
Siaip neseniai ir as nupirkau vaikiska sepetuka, tai biski bandziau bruzint be pastos, nelabai ji suprato, issizioja, susiciaupia, sukanda ta sepetuka, nu zodziu - zaidimas
Po to pasiemiau savo sepeteli, rodau, kad atseit ir as valau, o jai duodu jos mazaji, tai ne kur tau,jau tas mazas jai netinka, reikia matai didelio, kaip mano
Jauciu, kad ir man teks pirkti ta suaugusiu sepetuka - nieko nebus
Taciau as manau, kad ji vistiek dar nemokes isspjaut, o viska nurys, bet gal tas mazas zirniukas vaikiskos pastos nepakenks
Siaip neseniai ir as nupirkau vaikiska sepetuka, tai biski bandziau bruzint be pastos, nelabai ji suprato, issizioja, susiciaupia, sukanda ta sepetuka, nu zodziu - zaidimas
Po to pasiemiau savo sepeteli, rodau, kad atseit ir as valau, o jai duodu jos mazaji, tai ne kur tau,jau tas mazas jai netinka, reikia matai didelio, kaip mano
Jauciu, kad ir man teks pirkti ta suaugusiu sepetuka - nieko nebus
Kol neišdygo visi dantukai, su valymu buvo problemų, nesileisdavo. Apie 10-tą mėnesį nusipirkau sterimar gelio, tai pirštais šiek tiek perbraukdavau, kartais su marle. Man tas gelis labai patinka - natūralus, o ir pati išbandžiau - ne taip greit apsineša dantys.
As kiek klausiu vaistinese nera to sterimar gelio, o kur jus pirkote?