Įkraunama...
Įkraunama...

kaip pigiai pavalgyti?

QUOTE(simike @ 2010 08 05, 11:56)
Vaje, taigi nereikia jokio recepto  rolleyes.gif Prisipjaustai ar prisitarkuoji morkų, bulvių prisipjaustai, svogūno, krapų kokių, ir viską sudėjus su žuvies tais kauliukais verdi, pasiskanini pipirais, druska, lauro lapais, grietinės dar porą šaukštų į pabaigą ir vsio  thumbup.gif Aš dar kartais kokį pomidorą įpjaustau, citrinos įspaudžiu.  blush2.gif

Niu gal ir neblogai, bandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Top_Secret @ 2010 08 05, 10:13)
Aš vakar maximoj užmačiau lašišų rinkinukus sriubai ir žuvienei. Apie 2.5Lt, nebrangu. Tik nesugalvoju ką būtų galima su tokiais rinkiniais padaryti unsure.gif

O as buvau nusipirkus rukyta lasisos rinkini, tai nieko is jo nesugalvojau unsure.gif . Sriubai netiko, o taip valgyt jau ner ka, vienos tik tos vietos, kur yra pelekas. O gal prastas pasitaike g.gif
Pirkau firminej Vici parduotuvej.
Atsakyti
Aš tai iš tų rūkytų lašišų kaulų, nugarų tų, kaip juos čia pavadinti, tai sumuštinius darau. Knisinėjimosi ten daug, kol tas mėsytes nugraibai doh.gif , bet sumuštinių išeina daug (su batonu ir sviestu), mėsytės tos daug dėl nereikia, ant batono riekės pabarstai jos, citrinos užspaudžiu, arba su svogūniuku drinks_cheers.gif skanu
Atsakyti
QUOTE(simike @ 2010 08 05, 13:48)
Aš tai iš tų rūkytų lašišų kaulų, nugarų tų, kaip juos čia pavadinti, tai sumuštinius darau. Knisinėjimosi ten daug, kol tas mėsytes nugraibai  doh.gif , bet sumuštinių išeina daug (su batonu ir sviestu), mėsytės tos daug dėl nereikia, ant batono riekės pabarstai jos, citrinos užspaudžiu, arba su svogūniuku drinks_cheers.gif skanu

Tai isivaizduoju kad thumbup.gif iseina. Bet mano pakuoteje buvo tos peleku vietos, tai nieko is ju nepadarysi doh.gif
Atsakyti
Katinui tiktai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simike @ 2010 08 05, 14:02)
Katinui tiktai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Neėda musu islepėlis, beto ir nenoriu duot tokių sūrių dalykų. Bet keisciausia,kad tada moterys labai pirko tuos rinkinius, per jas ir as sugundziau lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai tu bandei sriubą virt iš jų, ar šiaip neskanu ar kas ten blush2.gif Tai jei ten nėr ką valgyt, ir sriubai netinka, tai kam tadu pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(simike @ 2010 08 05, 14:16)
O tai tu bandei sriubą virt iš jų, ar šiaip neskanu ar kas ten  blush2.gif Tai jei ten nėr ką valgyt, ir sriubai netinka, tai kam tadu pirkt  g.gif

Viriau sriuba, bet zinot kaip- is rukyto dalyko, buvo laabai stiprus skonis, sriuba tokia tamsi, neverda tie rukyti rudumai, zodziu nepatiko, nors dejau visai nedaug. Nes ir suru labai unsure.gif

Tai va, ir cia parasiau, sakau gal kazkas zino kam tas dalykas tinkamas smile.gif
Atsakyti
Aaa, nu aišku. rolleyes.gif
Atsakyti
Norfoj labai skanus buna parukyti lasisu nugarkauliai. 8lt/kg. Visad kai bunam norfoj nusiperkam ju, prie alaus pasiknebinet liuks buna thumbup.gif o apie pelekus mesos ir nera, vien taukai schmoll.gif
O sriubai buna maximose zalios zuvies rinkiniai, uodegos ir pan mirksiukas.gif
Atsakyti
Va va, aš iš šitų nugarkaulių sumuštiakus darau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(simike @ 2010 08 05, 15:15)
Va va, aš iš šitų nugarkaulių sumuštiakus darau  drinks_cheers.gif

Viena su alum smaguriauja, kita sumustinius daro bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti