

taigi I
Makaronai su farsu morkom ir svoguniukais :
morkas sutarkuojame ( kokias dvi didesnes ) ir troskiname keptuveje apie 20 minuciu ant mazos ugnies kol pasidaro minkstos bet nesudega!
ant galo i keptuve sudeti jaw supjawstyti svoguniuka ir dar patroskinti apie 5 minutes nes svogunai troskinasi gan greitai.
makaronai jaw turi buti isvire ir dar truputeli kietoki. tada supilame juos i keptuve ir dedame farsha ( kokius 300 gr . as perku fasuota maksimoj kai baiginejasi galiojimas tai jis pigesnis buna ) ir dar troskiname viska maisydami kad makaronai isigertu morku ir svoguneliu kvapo . Galima imesti sultinio kubeli troskinant morkas bet galima ir nieko nes ir taip labai skanu
Mes 4 asmenu seima toki troskini ir pakelio makaronu pietums suvalgydavome per dvi dienas

Antrasis II
as vadinunu balandeliaIS tinginiais
supjawstome kopusta puse arba visa ( jie tikrai nebrangus ) morkas svoguniuka
ir viska dedame i puoda uzpilame vandens iki puses imetame sultinio kubeli ( ce jaw jo tikrai reikia ) ir troskiname ... kol kopustai suminksteja

tada i ta pati puola suverciame farsha ir dar troskiname apie kokias 15 minuciu . galima suberti viena maiseli ryziu ( as ju nededu nes vyras nevalgo ) o ant pacio galo supilame pomidoru padaza . kitam puode jaw turi buti isvirtos bulvytes kelios arba galima valgyti su batonu . NU patikek skonis kaip normaliu balandeliu ! o ir laiko nedawg reikalauja ir labai skanu ir nebrangu
Dazniausiai suvalgome per du kartus

daznai gaminu bulvinius blynus vedarus kugeli
dar kepu pica.
pagrindas is miltu vandens ir mieliu o idaras viska ka turi ...
as dazniausiai dedu daktariska desryte nukainuota ziuriu kad dar galiotu ta diena kai valgysime o beto juk pakepinta tai tikrai visai gerai ! tada isverdu kelis kietus kiausinius sutarkuoju suri ant virsaws keciupas + majonezas ir truputeli vegetos .. nu pirstus galima apsilaizyti
