aš,ateinu su labai paprastu,bet tikiu,taupiu receptuku,palieku spręsti jums.
Nuvalau porą nemažų morkų,petražolės šaknį,saliero{gumbinio}gabalą,poro gabalą, lauro lapų,kvapiųjų pipirų{cielų}
Ir,sudėjau vištienos ketvirčius[odą nulupau,riebalus suspirgiau su pipirais ir česnaku}
Viriau ant nedidelės kaitros.
Kuomet vištiena gerai pavirė,vištieną išėmiau,taip pat išemiau daržoves.
Buljoną padalinau įdvi dalis{vieną dalį pasilikau padažams}
Į antrą dalį sudėjau vištiėną{nuimtą nuo kaulų,aš,ja blenderiavau,kartu su česnaku}
Skysčiui išgaravus liko tušonkė{neviriau tik kaitinau}
Man gavosi neblogas tepinys pusryčiams{galima panaudoti įvairiai,}
Daržoves aš,panaudoju garnyrui,kosei {kuskusui}
Buljonas galima naudoti sriuboms,padažams{labai gerai tinka troskinant žuvį su daržovėmis}
Man skanu su pyrageliais,buljonas.
Vištienos riebalukai tinka sriuboms trintoms,žirnių,perlinėms košėms.
