QUOTE(smike @ 2005 01 15, 17:25)
jeigu grietinele 35 % riebumo drasiai ja plak su cukrumi kol sutirstes (tik nepersistenk, kad sviestas nesigautu! ). O tada jau tepk- jokios zelatinos nereikia! Idek i ja vaisiu ir gausis viskas liux! O del kremo tai noriu paklaust- ar kai pylei zelatinos tirpala maisei? Ir gal dar krema uzvirinai? Kremu, ypac su kiausais negalima uzvirinti!
Oi, Smike Smike, kur tu buvai anksciau? Taip, as ipyliau i verdanti krema istirpinta zelatina, pamaisiau, aisku dar pavirinau . Na ka man tokiai neismanelei daryti?
Dabar noreciau isbandyti tavo firmini pertepima su snapsu . Bet gal geriau pirkti ne biskvita (kepti tai jau tikrai nerizikuosiu-nes zinau kas is viso to gausis ), o tokius kvadratinius rusiskus lakstus-napoleono, meducio ir dar kazkokia. Ar vis tik labiau tiktu biskvitas?