Pristatau jūsų teismui savo "šedevrą"-"juodasis miškas".Gal išsilaikys iki rydienos papuošimas,nes valgysim rytoj,o rytoj nebūtų laiko kada puošti.
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 02, 14:09)
Pristatau jūsų teismui savo "šedevrą"-"juodasis miškas"
labai gražus tortukas
Su vandeniu sokoladas tai ir man susoka,todel niekada jo nepilu,pilu biski grietineles,o va neseniai radau tokia puikia glazura-60g sokolado,60g sviesto,viska sudeti i puoda ir istirpinti,truputi pravesinti ir aptepti torta,tortas tada blizga.
QUOTE(daividija @ 2008 11 02, 15:56)
Su vandeniu sokoladas tai ir man susoka,todel niekada jo nepilu,pilu biski grietineles,o va neseniai radau tokia puikia glazura-60g sokolado,60g sviesto,viska sudeti i puoda ir istirpinti,truputi pravesinti ir aptepti torta,tortas tada blizga.
Keista, kad man, kai tik idedu sviesto visada susisuka tas sokoladas . Tai dabar pilu siek tiek vyno, hereso arba dar kokio kito alhogolio. Viskas tada gerai ir blizga.
GITANA.B tiesiog puiku
gitana,tavo tortas
Ačiū labai,žiūrėsim kas viuje,jei galėsiu nufokinsiu,nes ne namie valgysim.
Sveikos, mamytes. Labai noreciau pagalbos. Gal kuri turit receptuka torto, kuris vadinasi "Kleopatra". Seniau kepdavau daznokai, o dabar neberandu recepto, o noreciau issikepti
Tortas yra kakavinis, reikia kepti labai plonus blynus, o paskui pertepti grietininiu kremu. Labai skanus torciukas.
Buciau labai dekinga, jei imestumet recepta. Aciu
Tortas yra kakavinis, reikia kepti labai plonus blynus, o paskui pertepti grietininiu kremu. Labai skanus torciukas.
Buciau labai dekinga, jei imestumet recepta. Aciu
Na atsiliepimai apie "Juodajį mišką" .Gaila pamiršau nufotkinti vidų.Pakoreguočiau cukrų,vietoje 250gr pudros dėčiau 150 ir daugiau rugštelės,aš jos dėjau,bet pasirodo per mažai.Jei nebūtu viduryje šokolado,būtų saldumas kaip tik,bet šokoladas labai gražiai atrodė.Dar galėjo vyšniose labiau jaustis konjakas,bet čia aišku jei tortas skirtas labiau suaugusiems.Mano vyras sakė ,kad galėtu kiekvieną savaitgalį tokį valgyt.
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 02, 14:09)
Pristatau jūsų teismui savo "šedevrą"-"juodasis miškas".
Tortukas pasakiskas ir dziugu, kad ne tik isore
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 03, 22:19)
Tortukas pasakiskas ir dziugu, kad ne tik isore
Na moku kelis tortus ,kurie man jau iki kaulų smegenų įgrisę,tai medutis,vaisinis ,napaleonasir dar darydavau tokį skruzdėlyną iš sausainukų,kuriuos darydavau per mėsmalės rečiausia sietelį,juos kepdavau po to sutepdavau kondensuoto pieno ir sviesto kremu.Naujų tortųbijodavau daryt,kad neišeis. Bet šitas tortas kažkaip suviliojo ir nenuvylė.Ir ko labiausiai ,tai nemoku puošt.Jau čia tai man visiškas "pravalas"
QUOTE(Zirzle @ 2008 11 03, 17:21)
Sveikos, mamytes. Labai noreciau pagalbos. Gal kuri turit receptuka torto, kuris vadinasi "Kleopatra". Seniau kepdavau daznokai, o dabar neberandu recepto, o noreciau issikepti
Tortas yra kakavinis, reikia kepti labai plonus blynus, o paskui pertepti grietininiu kremu. Labai skanus torciukas.
Buciau labai dekinga, jei imestumet recepta. Aciu
Tortas yra kakavinis, reikia kepti labai plonus blynus, o paskui pertepti grietininiu kremu. Labai skanus torciukas.
Buciau labai dekinga, jei imestumet recepta. Aciu
Jei supranti rusiskai, tai cia gali perskaityti viena jo versija
QUOTE(Inočka @ 2008 11 03, 21:47)
labai aciu, bet netas . Maniskis tikrai be sviesto buvo. Teslai dedavos grietine, miltai, cukrus ir kakava. Lygtai viskas. Bet nepamenu proporciju visiskai