QUOTE(cipciukas @ 2008 11 01, 21:13)
Na kadangi ir as ji dariau , tai netepiau jokiu kremu, juk jeigu paskui pilsi karsta ar silta sokolada juk jis istirpins ta krema ir viskas nubegs velniop , ir kur tu taip radai parasyta ???????
O kad butu lygus virsus , tirpinant sokolada i ji reikia ipilti pieno ar vandens ( plyteliai 100g. 3-4 saukstus ).
SEKMES
Vakar verčiau savo sasiuvinius receptų tai iš kažkur nusirašiusi turiu,kad prieš pilant šokoladą reikia tortą aptepti sviestiniu kremu,tada dėti į šaldytuvą kad gerai sustingtu,o tada pilti atvėsusį šokoladą
Pati tai tikrai nebandžiau tokio dalyko už tai ir klausiu gal kuri žino.Man irgi keista pasirodė,kaip neištirpsta sviestas.Ir šokoladas jeigu jis atvėses tai tada sukietėt turėtu tai kaip jį užtepsi
Nu žiauri nesamonė kažkokia.Gaila ,kad nėra detalaus aprašymo kaip ten viskas vyksta.
Dar norėjau paklausti koks geriausiai blizga šokoladas?Nes dariau šokoladinius tinklelius iš 'Sostinės" karčiojo šokolado tai man gavosi tokie matiniai.
Papildyta:
QUOTE(bravada @ 2008 11 01, 22:34)
kepiau sendiena sioki toki tortuka, reikejo isplakti grietinele.aptaskiau visa virtuve ir save .
kaip jus plakat? jei ji taip taskosi.
Tu tikriausiai plakei dideliu greičiu
Aš plakiau šiandien tai man gražiai plakėsi ir nesitaškė.Iš pradžių ant silpnos ,paskui ant stiprios padėties.
Kažkada teko padirbėti restorane tada tik mokiausi tai paprašė suplakti grietinėlę,o mane vedėja išsikvietė.Ateinu o ten gal kokie 3 litrai sviesto
.Dabar kai prisimenu juokiuosi,o tada nejuokai buvo.Ateina padavėja deserto pasiimt o aš stoviu prie sviesto bliūdo
ir nežinau ką daryt.