QUOTE(cipciukas @ 2008 08 03, 10:57)
Gaila, kad aš Vilniuje- prie mano namų maksimoje neužmačiau marcipanų masės, nors ta maksima nemaža. Bet gerai, kad ir neradau, jei neina iš jos nieko suformuoti- nes aš kriaukles norėjau gaminti- formelėse išspausti, tai būt neišėję..
Nu dėl sviesto, tai esu dėjusi ir šaukštą, ir pusę pakelio- abiem atvejais susiformavo biskvitas, ir skonis normalus buvo- tai ir rašau, kad skirtumo nėr

Nu, o jei rimtai, tai dažniausiai dedu porą didelių šaukštų su kaupu sviesto- kas būtų, jei dėtum pusę kilogramo- nežinau
Kiba bandyti pačiai marcipanų masę darytis

- bet kiek pamenu ten aliejaus kažkokio reikia, kurio LT nėra... Labai norisi kažkuo padengti tortą, ir papuošimus padaryti, kas ne iš cukraus, bet atrodo panašiai kaip iš cukrinės masės...