QUOTE(Noa @ 2004 07 22, 20:42)
Pas mus is krano bega toks keistokas vanduo. Kai ji palieki puoduke, ant dugno kazkas balto nusistoja. Iki siol maniau, kad kalorijos?
QUOTE(Ajste @ 2005 04 17, 16:49)
man kazkaip keistai atrodo, kad gali atsisakyti sitiek daug visokiu maistu (ne tik kenksmingu, bet ir naudingu), o rieke grudetos duonos jau reiskia apsirijima pyragais
jei galima as ir i klausima atsakysiu:
yra nemazas skirtumas tarp nutukimo ir virssvorio. nutukimas yra liga ir gydoma taip, kaip gydytojas nurodo pacientui.
virssvoris yra problema, bet nemanau, kad reikia imtis kazkokiu drastisku priemoniu, t.y. nori pakoreguoti svori-pakoreguoji mityba(ir/arba gyvenimo buda).
o sveika mityba padeda ne tik svori sureguliuoti, bet ir sveikatos problemas isspresti/ju isvengti ateityje.
AS UZ SVEIKA MITYBA, O NE SAVES MUCYJIMA!!!!!!!!!
QUOTE(Sonatina @ 2006 11 06, 12:13)
Vištiena su morkomis, slyvomis ir ryžiais
~ 1 kg vištos gabaliukų
3 v. š. aliejaus
1 didelė svogūno galva
250 g morkų
150 g džiovintų slyvų
1 puodelis nevirtų ryžių
druskos, pipirų, paprikos
3 puodeliai sultinio
Vištos gabaliukus pagardinti druska, pipirais ir apkepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po 4 min. Toje pačioje keptuvėje išėmus vištą pakepinti svogūnus, kol suminkštės (~ 5 min.). Į uždengiamą kepimo indą dėti svogūnus. Ant jų dėti trečdalį tarkuotų morkų, trečdalį ryžių ir trečdalį slyvų. Ant viršaus sudėti pusę vištos gabaliukų. Pabarstyti paprika ir vėl sluoksniuoti - morkos, ryžiai, slyvos, vištiena, paprika, morkos, ryžiai, slyvos... Ant viršaus supilti karštą sultinį, uždengti ir kepti 1 val. iki 180° C įkaitintoje orkaitėje. Dar 0,5 val. palikti išjungtoje orkaitėje.
P. S. morkas susmulkinau blenderiu, tad viskas vyko labai greitai... Mėgstantiems slyvas turėtų patikti...