Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai

Sveikos,

kepiau Kalėdoms savo kūrybos tortuką - šokoladinis biskvitas perteptas aviečių uogiene, pieniško šokolado putėsiais ir aplietas karčiojo šokolado glazūra. Paprastas, bet labai skanus. mirksiukas.gif


Atsakyti
namiskiai labiausiai vertina sveicariska pyraga thumbup.gif labai skanus
Atsakyti
kaip noriu torto...........................
Atsakyti
As Napoleono torta darau taip:
Teslai: 3 stiklines miltu, ziupsnelis druskos ir 200 gramu margarino
Suminkau is siu produktu tesla ir padarau apvalius lakstus, ir keleta ivariu formos teslos gabaleliu apibarstyti. Iskeptus aptepu tokiu kremu:
1 Kondensuoto pieno skardine ir 200 gramu sviesto. Isplauku viska ir aptepu. Dar apibarstau likusiais nuo teslos iskeptais gabaleliais. Ir skanaus. 4u.gif
Atsakyti
Perziurejau visus tortus ir supratau kad galeciau ir pati issikepti koki torciuka, niekad nesu to dariusi nes visados galvodavau kad jau torta iskipti o dar namu salygomis tai cia jau kazkas nepaprasto.
Issirinkau medaus torta ryt bandysiu padaryti, tik va man irgi iskilo klausimas pertepimui krema reikia plakti mikseriu ar ne g.gif. jei man pavyks dazniau cia apsilankysiu ir namie kepsiu tortus nes MB smaliziu smalizius jam turetu patikti ax.gif
Atsakyti
o galiu kondensuota piena isvirt siandien o napoleonui pertepima daryt rytoj? g.gif
Atsakyti
Tatedo-jei turi jegu gali plakt rankomis,bet su mikseriu bus greiciau ir lengviau. Plak iki tol kol grietine kris graziom bangom,neperplak,nes gausis sviestas. Doovka-tai,kad pagal paskutiny recepta jo virt nereikia ;) manau padejau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandriuks: 29 gruodžio 2007 - 22:00
QUOTE(Sandriuks @ 2007 12 29, 20:52)
Doovka-tai,kad pagal paskutiny recepta jo virt nereikia wink.gif manau padejau...



as darysiu ne pagal paskutini, bet ten kazkuri is ankstesniu psl, bet idomu ar galiu kondensuota pieneli issivirt anksciau ir tada veliau susimakaluot, bet galvoju, kad galiu, nes jei kt deda rududu kad nereiktu virt tai tada ir tas is anksciau isvirtas tiks g.gif
Atsakyti
Gali,juk su karstu vis tiek tept negali. Turi leist atvest wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tatedo @ 2007 12 29, 14:59)
Perziurejau visus tortus ir supratau kad galeciau ir pati issikepti koki torciuka, niekad nesu to dariusi nes visados galvodavau kad jau torta iskipti o dar namu salygomis tai cia jau kazkas nepaprasto.
Issirinkau medaus torta ryt bandysiu padaryti, tik va man irgi iskilo klausimas pertepimui krema reikia plakti mikseriu ar ne g.gif. jei man pavyks dazniau cia apsilankysiu ir namie kepsiu tortus nes MB smaliziu smalizius jam turetu patikti ax.gif

Pertepimui grietinę sukti mediniu šaukštu tik tol, kol ištirps cukrus, paskui supilk želatiną ir kai tik pradės kremas stingt (jau ne skystas, bet ir ne sustingęs, toks er viduriuką)- tuoj tepk, nes kol sutepsi iki viršaus gali ir nebesitepti. Nieko tokio, jei iš apatinių sluoksnių kremas nubėgs truputį, surink su šaukštu ir uždėk ant viršutinių. nieko sudėtingo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barsukele: 30 gruodžio 2007 - 09:34
Bet man asmeniskai medutis zymiai skanesnis kai y grietine nesideda zele. Pakanka gerai isplakt ir pertept. Tortas gaunasi sausokas su zele wink.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz patarimus jau blynai iskepti, eisiu daryti krema kai tik vaikis uzmigs nes su juo tai man nepavyks ax.gif
Recepte parasyta 4 stiklines miltu o as visas 6 sukroviau kol gavosi tesla kuria galima kocioti na nebent mano stikline per maza g.gif gavosi 7 blynai bus aukstas tortas ax.gif
Kai padarysiu parodysiu savo sedevra jei tik bus ka ten fotkint blush-anim-cl.gif
Atsakyti