Labukas visoms, esu naujoke bet nenaujoke tortu pyragu ir siaip maisto gaminime
turiu toki savo firmini pyragiuka, jis nebrangiai kainuoja, bet labai skaniai gaunas, foto neturiu, bet ka vaisinau tai visiems patiko/
teslai:
250g miltu
100 g sviesto
100 g cukraus
1 kiausinis
1 arb saukstelis kepimo milteliu
Viskas gerai isminkoma ir dedama 1 valandai saltai
Pudingui:
0.5 litro balto vyno (nebutinai galima vietoj jo obuoliu sulciu)
0.5 litro obuoliu sulciu
200 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
2 pakeliai vanilinio pudingo
Padaromas pudingas ir atvesinamas
1 kg obuoliu, nulupti ir smulkiai supjaustyti
0.5 l plaktos grietineles
tesla skardoje istiesti taip kad lbutu pakelti kratsai, sukratyti obuolius, uzpilti drungna pudinga.
Kepti 180C temperaturoje paie pusvalandi.
Iskepus ant virsaus uzpilti plaktos grietineles.
Jis labai gaivus ir to darbo nera labai daug, gal pirma karta kol perpranti ka ir kaip daryti.