Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Riole @ 2007 04 26, 08:45)
tokioje busenoje as vietoje taves nerizikuociau ..o nueiciau pas daktara..juk budama nescia ir taip vaikstai tai ir parinks vaistu gydytojas...eksperimentuoti manau nereiketu  g.gif

As lyg ir neesu nescia, bet jei taip, tai bijau pakenkti vaikui. O pas gydytoja buvau pries savaite, sumokejau 200 lt ir nieko nerado doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrez @ 2007 04 26, 11:36)
Gydytoja liepe pirma su skrandziu issigydyti, tai nuo to laiko kai pasveikau su skrandziu, dingo ir ta zaraza  thumbup.gif 
Tai va, ieskokit priezasciu..

išsigydei bigsmile.gif thumbup.gif reiškia įmanoma bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laaila @ 2007 04 26, 13:01)
As lyg ir neesu nescia, bet jei taip, tai bijau pakenkti vaikui. O pas gydytoja buvau pries savaite, sumokejau 200 lt ir nieko nerado  doh.gif

tai žvakių nusipirk..jos tikrai nepakenks -Poliginax arba kokių Vagisan. Vietiškai gydyti pieligę galima ir neštumo metu. Nu bet aišku geriausia kad išsiaiškintum viską iki galo...
Atsakyti
tai žvakių nusipirk..jos tikrai nepakenks -Poliginax arba kokių Vagisan. Vietiškai gydyti pieligę galima ir neštumo metu. Nu bet aišku geriausia kad išsiaiškintum viską iki galo...
[/quote]
Aha! Iskart palenglejo! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrez @ 2007 04 26, 11:36)
Siaip jei, kas turit bedu su skrandziu, tai del to galit neissigydyti... nes man skaudejo ilga laika skrandi, todel ir neissigydydavau. Gydytoja liepe pirma su skrandziu issigydyti, tai nuo to laiko kai pasveikau su skrandziu, dingo ir ta zaraza  thumbup.gif 
Tai va, ieskokit priezasciu..

Čia tai geras blink.gif . Aš irgi paskutiniu metu turiu problemų su skrandžiu, ir "tenai" pastoviai netvarkoj, panaudoju Lomexin ir po kiek laiko vėl tas pats g.gif , tai gal čia irgi surišta su skrandžio problemomis, bet gydytoja niekada nėra apie tai užsiminusi. O, būtent, kas tau buvo negerai su skrandžiu? ax.gif
Atsakyti
aš klausiau daktarės tiesiai šviesiai, ar susijęs padidėjęs rūgštingumas su pienlige, bet ji sake kad gal ryšys ir yra, bet neįrodyta. O šiaip, tai rūgštingumas dažnai būna pakilęs dėl nervukų, girdėjau, kad ir pienligė nerviniu pagrindu gali kilti. Kaip bebūtų stresai silpnina imunitetą, o tada jau bet kuom galima susirgti. Man būdavo anksčiau problemų su rūgštingumu, o paskutiniu metu net vaistų nebegeriu tik maistą derinu, tai rugštingumas sukyla retai. O pienlige kaip tik sirgti pradėjau, kai susinormalizavo rūgštingumas. Bet va stresų tai dar vis pakanka ir jų vis daugėja.
Jau antrą mėnesį geriu Didą, bet vis tiek kartojasi pienligė, tik silpnesni požymiai. Tai pasigydau su arbatmedžiu, planuoju žvakučių nusipirkti, bet viltį pasveikti visiškai jau praradau. Teks kažkaip susitaikyti, susigyventi su ta pienlige verysad.gif doh.gif
Atsakyti
man irgi rūgštingumas yra. dažniausiai jis susijęs su skrandžio bakterija Velykobakter ar pan. vadinama. o gydoma ji dideliais kiekiais antibiotikų (mano vyrui ir tetai gydė) ir gydytoja kaip tik bijojo, kad antibiotikais kokio grybo neįvaryt. bet aišku, gali būti ir susiję - juk visas organizmas vientisa sistema g.gif tiesa, tetą irgi dažnai pienligė vargina doh.gif
Atsakyti
[quote=Agne10,2007 04 20, 22:17]
Labas visoms as cia pirma karta netiketai uzejau. Ta problema turejau gal kokius 5-6 metus. Prvivati gydytoja niekaip nerado problemos sprendimo budo. Netiketai viena karta perskaiciau apie LOMEXIN zvakutes. Sios zvakutes tikrai nerealios pabandykit. As jau isbandziau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 04 29, 18:59)
man irgi rūgštingumas yra. dažniausiai jis susijęs su skrandžio bakterija Velykobakter ar pan. vadinama. o gydoma ji dideliais kiekiais antibiotikų (mano vyrui ir tetai gydė) ir gydytoja kaip tik bijojo, kad antibiotikais kokio grybo neįvaryt. bet aišku, gali būti ir susiję - juk visas organizmas vientisa sistema g.gif tiesa, tetą irgi dažnai pienligė vargina doh.gif

mano atvejis del rugstingumo yra kitas, nes bakterijos man nerado, o priezastys nervukuose verysad.gif

Sinjora, man daktare liepe irgi lomexin nusipirkti. Tik nesake kiek. Bet kadangi man pienlige pasikartoja jau ketvirtas menuo, o pries tai irgi budavo, bet nezymi, tai man kaip ir besikartojanti pienlige. Bandysiu pirktis...

Gal zinote kuri nors KUR SIAULIUOSE TIRIA PASELI ? SKUBIAI reikia kol vel mmm nesusirgau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo So Lucky: 01 gegužės 2007 - 21:02
O as kremuka toki naudoju-Clotrimazole2%.Nesitikiu isgyti,bet man uzeina ziaurus niezulys,tai kremas man ji nuima.Nakti kai miegu,tai matyt nejausdama ir pasikasau kaip reikiant,tai ryte kai nueina i tualeta tai nors kauk doh.gif Tai kai pajauciu,kad pradeda persteti,kremuku pasiteplioju ir vel kuri laika ramu.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2007 05 02, 01:16)
O as kremuka toki naudoju-Clotrimazole2%.Nesitikiu isgyti,bet man uzeina ziaurus niezulys,tai kremas man ji nuima.Nakti kai miegu,tai matyt nejausdama ir pasikasau kaip reikiant,tai ryte kai nueina i tualeta tai nors kauk doh.gif Tai kai pajauciu,kad pradeda persteti,kremuku pasiteplioju ir vel kuri laika ramu.

drinks_cheers.gif ir aš taip pat ir tą patį drinks_cheers.gif . tik dabar mažiau bebūna - pasitepu ir praeina jau ilgesniam laikui biggrin.gif . tik bijau apie tai net kalbėt, kad neprisikalbėt doh.gif
Atsakyti
Tai KUR SIAULIUOSE TIRIA PASELI ? Tai negi niekas nepasakys verysad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 05 03, 16:21)
Tai KUR SIAULIUOSE TIRIA PASELI ? Tai negi niekas nepasakys  verysad.gif ?

turėtų tirt ENDEMIK-e - odos ir venerinių dispanserio pastate . ten tyriausi nuo chlamidiozės, tai ir pasėlį turėtų ištirt. tik nemažai kainuoja doh.gif . ir labai nekoks įspūdis apie aptarnavimą- blogiau negu pas veterinarą doh.gif bet tai jau prieš kokius 7 m buvo, gal pasikeitė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 03 gegužės 2007 - 16:29