Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Irmgarda @ 2006 11 05, 14:03)
As tai kai man uzedavo, soda prausdavausi (1 saukstas 0.5 L vandens),

man nuo sodos dar blogiau būna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2006 11 02, 23:10)
ojojoi kaip užjaučiu verysad.gif  unsure.gif
bandžiau ir aš visko.... gydytojų pakeitimas irgi nepadejo galutinai išsigydyti. kai jau apimdavo panikos ir pykčio priepuoliai ne kartą esu griebusis net keisčiausių priemonių...ir buvo metas kai galėdavau susitvarkyti užbėgdama sunkiam paaūmėjimui, pvz. viena žvakute ar tepaliuku, o dažniausia, žiūrėk, tik arbatmedžio užtekdavo kelių lašiukų, o daba doh.gif  doh.gif net nežinau ko griebtis, nes ir vėl prasidėjo, o dar aš šiuo metu  nestuke.gif, tai soda, arbatmedis, alyvų aliejus ir citroseptas bei bičių pikis eina į trasą... doh.gif
laikykitės ir nepasiduokit drinks_cheers.gif

o biciu pikio tepalas--tai ji vaistinej pirkti galima, ir jis taip ir vadinasi "biciu pikio tepalas - propolis"?
reikes pabandyti ir man su juo....smile.gif
Atsakyti
tepalas vadinasi "propolan"
o aliejukas " propolio aliejus", bet pastaruoju metu 6ito niekur nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 06, 12:39)
man nuo sodos dar blogiau būna unsure.gif

man irgi soda nei kiek nepadeda. verysad.gif
o siiap tai man ziauriai niesti ir persti, kai suvartoju 10 zvakiu, tai kokia pora savaiciu (is ju viena savaite mmm, kai gydytoja man sake, kad per mmm tuos pozymius nelabai jauti...) buna nieko, na, o po to apet dvatset piat! doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Trumpai parasysiu informacija, gal pravers kam nors. Buvau pas gera gydytoja, tai ji isaiskino, kad visos tos zvakutes, tabletes nuo pienliges, tepalai, tai tik pasekmiu gydymas, bet ne priezasciu, kodel si bjaurybe pas moteri atsiranda. O priezasciu tai tiek privardino, kad net pagalvojau, kad visos moterys sia bjaurybe turetu sirgti. Vardinu keleta:

1. Kojos ir rankos visada turi but siltai, nes kaijos sala, tai pienligei sudaromos salygos islisti.
Tokie orai Lietuvoj, kad kaip tik tokia salyga ispildyti smile.gif
2. Reikia issitirti krauja, ar netruksta gelezies.
3. Reikia gerti cinko preparatus, toms kurios yra gimdziusios, kad atsigautu organizmas.
4. Stiprinti imuniteta.
5. Antibiotikai - didysis priesas, nes juos geriant jau turi gert ir priesgrybelinius, jai liga kartojas.
6. Atsiradus nors kokiems ligos simptomas, plautis vidu su spec. "technika" ir temtis tepalais. Neuzleista iki nepakenciamo niezulio ar skausmo.
7. Kontraceptikai ir kelia rizika susirgti sia liga (ypac jai ilgai juos vartoji).
8. Saldumynu besaikis vartojimas, kava.... letina gijimo procesa.

doh.gif Nezinau kaip Jums, man ttai bloga pasidare is gydytojos isejus.
Atsakyti
Ar kartais nepagalvojat, kad zaraza atspari pasidarius viskam, kas taikoma g.gif
Atsakyti
aš tai bandau susigyventi su šia liga ir tiek.niekas man nepadeda gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2006 11 10, 09:55)
labai daznai pagalvoju!!!!  doh.gif
Bet tada seka kita SIAUBINGA mintis: negi taip visa gyvenima?!?!?!?  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

o man viena ginekologė tiesiai šviesiai pasakė, kad neišgydoma, reikia susigyventi. nors tada pykau, bet dobar vertinu jos atvirumą
Atsakyti
reikia daryti periodiskai maksties dusa su arbatmedzio aliejaus misiniu, ir tikrai jookia pienlige, o ir kitokia zaraza nekibs. ISBANDYTA.
Atsakyti
QUOTE(ukanele @ 2006 11 10, 20:55)
reikia daryti periodiskai maksties dusa su arbatmedzio aliejaus misiniu, ir tikrai jookia pienlige, o ir kitokia zaraza nekibs. ISBANDYTA.

iš kur gauti to arbatmedžio aliejaus mišinio?ir kokio pobūdžio tas dušas turėtų būti?
kabinuosi už kiekvienos naujovės,nes nežinau ko griebtis.
Atsakyti
QUOTE(ukanele @ 2006 11 10, 22:55)

jei ne tokia forma, kur pastoviai yra, tai gal ir nekibs. išbandžiau, bet poveikio nebuvo verysad.gif . bet kiekvienam savas receptas,
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 11 10, 16:35)
aš tai bandau susigyventi su šia liga ir tiek.niekas man nepadeda  gun_bandana.gif

QUOTE(naca @ 2006 11 10, 17:24)
o man viena ginekologė tiesiai šviesiai pasakė, kad neišgydoma, reikia susigyventi. nors tada pykau, bet dobar vertinu jos atvirumą

na, ir jus man papasakokit, kaip jus bandot susigyventi?!?!?!? g.gif
Gal ir as taip bandysiu.... nes man tai kotais neiseina... doh.gif verysad.gif
Atsakyti