Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Sypsenaa @ 2006 11 02, 11:33)
na, man tas Diflucan nei kiek nepadejo.  verysad.gif  Tik pinigus i bala ismeciau.  verysad.gif  Ka gi ir vel nusipirkau zvakuciu, nes vakar jau sienom lipti norejosi...  verysad.gif  bet taip veikia ir fiziskai ir psichologiskai, nieko daryti nesinori, gyvenimas nemielas...  verysad.gif
na, tuoj turi ateiti mmm, tai net visu zvakuciu nesuvartosiu, bet po mmm vel eisiu pas gydytoja nnnnn taji karta... neinau, ka daryti... kas menesi tas pats... ir dar taip ziauriai...  verysad.gif
jau vyras siunta, eik pas kita gydytoja, kas cia per nesamone!!!!!  mad.gif
o kad as jau kelis gydytojus pakeiciau ir nieko.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
su liudesyje giliame...

žinau tavo savijautą, užjaučiu, pati patyrusi.
gydytojai kaži ar ką padės. aš visada sakau - raskit man gydytoją, kuri pati tai patiria.
bus ir geresnių dienų, tikiuos. aš tai išmokau kontroliuoti su tepalais truputį patepliodama, ne pagal rekomendacijas. po santykių taip pat patepu. man geriausiai padeda mikogal ir nizoral ( nors instrukcijoj pastarojo neparašyta, kad tiktų tai vietai, bet rizikuoju) . ir ūkiškas muilas kažiar gerai , nes sausina odą - geriau spec prausikliai. aišku, tos priemonės nekažinkas, bet vistiek truputį sumažindavo smile.gif console.gif
Atsakyti
ojojoi kaip užjaučiu verysad.gif unsure.gif
bandžiau ir aš visko.... gydytojų pakeitimas irgi nepadejo galutinai išsigydyti. kai jau apimdavo panikos ir pykčio priepuoliai ne kartą esu griebusis net keisčiausių priemonių...ir buvo metas kai galėdavau susitvarkyti užbėgdama sunkiam paaūmėjimui, pvz. viena žvakute ar tepaliuku, o dažniausia, žiūrėk, tik arbatmedžio užtekdavo kelių lašiukų, o daba doh.gif doh.gif net nežinau ko griebtis, nes ir vėl prasidėjo, o dar aš šiuo metu nestuke.gif, tai soda, arbatmedis, alyvų aliejus ir citroseptas bei bičių pikis eina į trasą... doh.gif
laikykitės ir nepasiduokit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2006 11 02, 23:10)
ojojoi kaip užjaučiu verysad.gif  unsure.gif
bandžiau ir aš visko.... gydytojų pakeitimas irgi nepadejo galutinai išsigydyti. kai jau apimdavo panikos ir pykčio priepuoliai ne kartą esu griebusis net keisčiausių priemonių...ir buvo metas kai galėdavau susitvarkyti užbėgdama sunkiam paaūmėjimui, pvz. viena žvakute ar tepaliuku, o dažniausia, žiūrėk, tik arbatmedžio užtekdavo kelių lašiukų, o daba doh.gif  doh.gif net nežinau ko griebtis, nes ir vėl prasidėjo, o dar aš šiuo metu  nestuke.gif, tai soda, arbatmedis, alyvų aliejus ir citroseptas bei bičių pikis eina į trasą... doh.gif
laikykitės ir nepasiduokit drinks_cheers.gif

o kaip naudoji biciu piki, arbetmedi, alyvu alieju???
citrosept geri, ar apsiprausi?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2006 11 02, 17:56)
1. gydytojai kaži ar ką padės.  aš visada sakau - raskit man gydytoją, kuri pati tai patiria.
2. bus ir geresnių dienų, tikiuos. aš tai išmokau kontroliuoti su tepalais truputį patepliodama, ne pagal rekomendacijas. po santykių taip pat patepu. man geriausiai padeda mikogal ir nizoral ( nors instrukcijoj pastarojo neparašyta, kad tiktų tai vietai, bet rizikuoju) .
3. ir ūkiškas muilas kažiar gerai , nes sausina odą - geriau spec prausikliai. aišku, tos priemonės nekažinkas, bet vistiek truputį sumažindavo smile.gif  console.gif

aciu uz paguodos zodzius! 4u.gif
1. na, vat as irgi manau, kad jau kelias gydytojas pekeiciau, bet.... o vyra pyksta, kaip taves isgydyti negali, kas cia per nesamone!!! mad.gif O ka as galiu padaryti?!?!? unsure.gif
2. man tai kas menesi vos ne kaip laikrodukas. verysad.gif Ir kartais bandau visokiom sodom, tepalais ir pan., vos pajutus pirmus pozymius - nieko nepadeda, tik paumeja, kad jau tikraja to zodzio prasme sienom lipti norisi ir vel turiu zvakuciu griebtis. Bet gi visa gyvenima 10 dienu per menesio 30 dienu su zvakem negyvensiu. help.gif cry.gif cry.gif cry.gif
3. as su ukisku muilu nesiprausiu, o kelnaites rankom plaunu, kad masinoje su kitais skalbiniais ir milteliais nesiskalbtu. doh.gif

QUOTE(inc @ 2006 11 02, 22:10)
laikykitės ir nepasiduokit

Aciu! 4u.gif bet kartais jau taip blogai buna, kad nezinai kur detis, maza to, kad fiziskai jauties susiktai, tai ir moraliskai gniuzdo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cawx @ 2006 11 03, 12:27)
o kaip naudoji biciu piki, arbetmedi, alyvu alieju???
citrosept geri, ar apsiprausi?

pirmiausias mano atradimas buvo tepalas su bičių pikiu. tepdavau juo išorėje per mmm, nes, kaip žinia, grybelis labai mėgsta pasirodyti per jas ir iškęsti su taip paketais, tai tiesiog tragedija. paskui pasibaigus pabandžiau ant tampono pritepus isikišti tai irgi liuks visai.
o dabar tai pasidarau pati tokį tepaliuką iš propolio (bičių pikio) aliejaus, alyvuogių aliejaus(jis irgi naikina grybelius) bei prilašinu arbatmedžio aliejaus. pamerkiu į tą aliejinį tepalą tamponą ir vidun porai valandų. juo tepu ir išorėje
o citroseptą įsilašinu kai apsiprausinėju į vidų. prieš tai įsišvirkščiu vandenuko su soda, o po to vandenuko su keliais lašiukais citrosepto.
kai pagalvoji , kiek žmogus turi laiko ir jėgų skirt kovai su ta zaraza, tai blink.gif doh.gif

aciu uz paguodos zodzius! 4u.gif
1. na, vat as irgi manau, kad jau kelias gydytojas pekeiciau, bet.... o vyra pyksta, kaip taves isgydyti negali, kas cia per nesamone!!! mad.gif O ka as galiu padaryti?!?!? unsure.gif
2. man tai kas menesi vos ne kaip laikrodukas. verysad.gif Ir kartais bandau visokiom sodom, tepalais ir pan., vos pajutus pirmus pozymius - nieko nepadeda, tik paumeja, kad jau tikraja to zodzio prasme sienom lipti norisi ir vel turiu zvakuciu griebtis. Bet gi visa gyvenima 10 dienu per menesio 30 dienu su zvakem negyvensiu. help.gif cry.gif cry.gif cry.gif
3. as su ukisku muilu nesiprausiu, o kelnaites rankom plaunu, kad masinoje su kitais skalbiniais ir milteliais nesiskalbtu. doh.gif
Aciu! 4u.gif bet kartais jau taip blogai buna, kad nezinai kur detis, maza to, kad fiziskai jauties susiktai, tai ir moraliskai gniuzdo... verysad.gif

1.čia gali pykt nepykęs, keist gydytojus, steriliai stengtis gyvent ir dar kalnus pinigų išleist, bet doh.gif aš kuo toliau tuo labiau įsitikinu, jog čia hormonai
2. puikiai tave suprantu dėl žvakučių , nes būdavo man jų tiek skirdavo , kad jau toks jausmas būdavo, jog tik per mmm pailsėt leidžia...ir dar svarbiausia per tą grybelį kaip santykius su vyru lovoje gerus išlaikyti, nes tai ne tik moteriai negerai, bet ir vyrui išbandymas, o per skausmus, kaip žinia, kokybiškai nelabai išeina ax.gif schmoll.gif ***** kaip liūdna kai prisimenu pačius sunkiausius besigydymo metus. dabar kažkaip lengviau... ax.gif
3. aš ir kurį laiką ploviau rankom, bet paskui ėmiau ir nusispjoviau- ar ataip ar taip nepraeina, o kitiems šeimos nariams gali ne tik per kel naites, o dar per aibę drabužių, patalynę perduoti. būtų tiesiog prapultis viską atskirai plauti. man atrodo, tu geriau negaišk laiko su tuo atskiru plovimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 03 lapkričio 2006 - 12:16
QUOTE(inc @ 2006 11 03, 13:12)
aš ir kurį laiką ploviau rankom, bet paskui ėmiau ir nusispjoviau

drinks_cheers.gif ir lygint trauzus užkniso, vis tiek nepadeda, tai nebelyginu. beje,kuo mažiau kreipi dėmesio ir galvoji apie tą zarazą tuo geriau ax.gif Tik aš galvoju negi mūsų mamos nesirgdavo, kaip jos gydydavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2006 11 03, 12:12)

1. puikiai tave suprantu dėl žvakučių , nes būdavo man jų tiek skirdavo , kad jau toks jausmas būdavo, jog tik per mmm  pailsėt leidžia...ir dar svarbiausia per tą grybelį kaip santykius su vyru lovoje gerus išlaikyti, nes tai ne tik moteriai negerai, bet ir vyrui išbandymas, o per skausmus, kaip žinia, kokybiškai nelabai išeina ax.gif  schmoll.gif ***** kaip liūdna kai prisimenu pačius sunkiausius besigydymo metus. dabar kažkaip lengviau...
2. aš ir kurį laiką ploviau rankom, bet paskui ėmiau ir nusispjoviau- ar ataip ar taip nepraeina, o kitiems šeimos nariams gali ne tik per kel naites, o dar per aibę drabužių, patalynę perduoti. būtų tiesiog prapultis viską atskirai plauti. man atrodo, tu geriau negaišk laiko su tuo atskiru plovimu.

1. taip taip, intymiems santykiams, tai tikrai nepadeda. verysad.gif As ir vyra pilnai suprantu, 7 dienos mmm, 10 dienu zvakes... dar po zvakiu pora dienu, kol visos tos isskyros "issibaigia"... ir taip kas menesi... verysad.gif
2. as plaunu ne del to, kad bijau uzkresti, bet del to, kad ukinis muilas ne toks "nuodas" tai vietelei kaip milteliai, dar jei ir jie kokios itakos turi, o kazkur skaiciau, kad turi.... doh.gif
Papildyta:
Bet as dar pagalvojau... jum tai gal tikrai kazkokia letine, kad jus galit apie ja negalvoti ir jums ramiau arba pasitepat ir viskas... g.gif
o man, tai kas menesi taip zueina, kad staugti norisi.... verysad.gif negalvojimas ir tepaliukai nepadeda... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 03, 15:01)
drinks_cheers.gif ir lygint trauzus užkniso, vis tiek nepadeda, tai nebelyginu. beje,kuo mažiau kreipi dėmesio ir galvoji apie tą zarazą tuo geriau ax.gif Tik aš galvoju negi mūsų mamos nesirgdavo, kaip jos gydydavosi g.gif

sako, kad sirgdavo...bobutės girdėjau kefyru, medum ir česnakais gydydavosi, o mūsų mamos gal jau pirktiniais vaistukais g.gif

QUOTE(Sypsenaa @ 2006 11 03, 15:12)
1. taip taip, intymiems santykiams, tai tikrai nepadeda.  verysad.gif  As ir vyra pilnai suprantu, 7 dienos mmm, 10 dienu zvakes... dar po zvakiu pora dienu, kol visos tos isskyros "issibaigia"... ir taip kas menesi...  verysad.gif
2. as plaunu ne del to, kad bijau uzkresti, bet del to, kad ukinis muilas ne toks "nuodas" tai vietelei kaip milteliai, dar  jei ir jie kokios itakos turi, o kazkur skaiciau, kad turi....  doh.gif
Papildyta:
3.Bet as dar pagalvojau... jum tai gal tikrai kazkokia letine, kad jus galit apie ja negalvoti ir jums ramiau arba pasitepat ir viskas...  g.gif
o man, tai kas menesi taip zueina, kad staugti norisi....  verysad.gif  negalvojimas ir tepaliukai nepadeda...  verysad.gif

1. doh.gif drinks_cheers.gif
2. o aš apie miltelius nieko negirdėjau...
3. norisi staugt ir dar kaip , žinok, norisi verysad.gif . tik gal su laiku išmoksti kuo greičiau užbėgt už akių neleidžiant išsikerot... -kuo greičiau, tuo lengvesne forma persergi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2006 11 03, 16:11)
3. norisi staugt ir dar kaip , žinok, norisi  verysad.gif . tik gal su laiku išmoksti kuo greičiau užbėgt už akių neleidžiant išsikerot... -kuo greičiau, tuo lengvesne forma persergi  mirksiukas.gif

o tai kuriam laikui praeina g.gif man tai ji visąlaik, nu būna dieną neniežti, nu dvi ir vėl ...Tai aš neskaitau kad čia praėjo ax.gif
Atsakyti
mums visoms, manau, ūmi lėtinė lotuliukas.gif jausmas kaip ir tu sakai - nors stauk. po žvakučių tik vieną kartą ilgam praėjo - 2 mėnesiams. o taip paskui daugiausia 2 dienom. tokia depresija užeidavo, galvodavau, kad laimė kad neamžinai gyvensiu verysad.gif o kad dar ir ne tą vieną bėdą turiu blink.gif . bet dabar mažiau

o tas atskiras kelnaičių skalbimas nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif as irgi, kaip ir daugelis is musu pienliges auka doh.gif nebezinau jau ko griebtis, naktim neimanoma miegot ant tiek niezti, griauzia ir t.t kad jau ne tik sienom norisi lipt doh.gif
daktare nuo senu laiku kai israse CLOTRIMAZOL zvakutes ir tepala, tai iki siol juos ir naudoju, kad labai padeda nepasakyciau, tepalas isvis schmoll.gif schmoll.gif nuo zvakuciu tai nors jauciasi, dar plius ramuneliu voneles tai po BISKI praeina.
anksciau tai nuo KT daznai kartodavosi zaraza, o dabar jau 3 men kai juos negeriu schmoll.gif klausimas nuo ko dabar atsiranda, siuo metu geriu vitaminu, miego pakanka, nesinervuoju, kodel g.gif
kuo dar griebtis kad apsisaugot save?? sad.gif
Atsakyti
As tai kai man uzedavo, soda prausdavausi (1 saukstas 0.5 L vandens), isgerdavau 1 ilgalaikio poveikio tablete Mycomax 150 ir suvartodavau 6 zvakutes Canifug Cremolum 100. Viskas praeidavo thumbup.gif . Nezinau, cia gal tik man tikdavo, bet galima juk ir jums pabandyti g.gif .
Atsakyti