Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Sypsenaa @ 2006 09 26, 09:43)
o tu dercoem kasdiena naudoji????? as irgi naudoju, bet ne kasdien, nes galvoju, kad gal irgi blogai....  g.gif

Visą laiką naudoju dercome, jei neturiu pinigų arba nebūna vaistinėje jo, perku margaritą su pieno baltymais. Tiesa, ginekologė sakė, kad ne iš karto ant rankos užsipilt to prausiklio ir praustis, bet jį reik truputį praskiest, tada praustis.

Merginos, nejuokaukite su tuo česnaku. Česnakas visai keičia ph. Paklauskite chemikų... Tikrai apsiplaukite su rugpieniu (tik ne kefyru) ir praeis.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2006 09 25, 22:56)
Mano ginekologė patarė ne tik kai prasideda pienligė, bet VISUOMET naudoti intymią prausimosi žėlę su pieno baltymais. Asmeniškai man labai tinka Dercome (nors ir brangus, bet taupiai naudojasi) arba Margaritos su pieno baltymais. O šiaip, kai jau liga yra, sakė, labai gerai prasiplauti su rugpieniu (ne kefyru) arba tuo vandenėliu, kuris lieka išsukus sviestą ar išvirus varškę. Iš savo patirties sakau, kad tai labai padeda  mirksiukas.gif

Man gydytoja patare nepiknaudziauti prausimusi. Pries susitvarkant visas problemeles buvau jau pamisusi... po kiekvieno sisiuko apsiprausdavau, jei budavau namie. O dabar 1-2 kartus pasiprausiu. Gydytoja rekomendavo Lactacyd femina prausimosi zele, tai su pieno rugtimi. Taip pat rekomendavo naudoti lubrikantus turincius arbatmedzio aliejaus irplauti triusikelius su vaikisku muilu.
Atsakyti
pasiziurejau ka as cia anksciau esu parasiusi, tai.. nezinau nezinau... kur mano mintys buvo..... blush2.gif blush2.gif parasiau, kad prausiklis us arbatmedziu... ne ne ne... dar kaip tik siandien berasydama paziurejau vonioje prausiklio pavadinima (ber jei ir toks butu, manau tikrai neblogiau), o vat lubrikantus naudojom su arbatmedziu, tai vaikinui atrode, kad ten su meta.... smile.gif
Atsakyti
na, lyg ir vel jauciu pirmuosius simptomus verysad.gif
norejau paklausti, ar gali viena zvakute padeti vos pajautus simptomus?!?!? unsure.gif Nes viso kurso kazkaip vartoti nesinori... jau tada geraiu reikia pas gydytoja vel eiti ir tyrimus daryti.... verysad.gif o kaip tik mmm jau turi po keliu dienu ateiti, tai viso kurso nesuvartosiu... unsure.gif
Atsakyti
gali padėti ir 1, gali ir visos nepadėti. nors gydytojai nerekomenduoja, aš kaip tik taip ir darau, nes vistiek iki galo neišgydo, tai kam nuodyti organizmą g.gif . bet čia tik mano gal ir neteisinga nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2006 10 30, 21:21)
gali padėti ir 1, gali ir visos nepadėti. nors gydytojai nerekomenduoja, aš kaip tik taip ir darau, nes vistiek iki galo neišgydo, tai kam nuodyti organizmą g.gif . bet čia tik mano gal ir neteisinga nuomonė ax.gif

aciu naca, uz atsakyma. 4u.gif Ale tik siandien ryte ji perskaiciau...

Na, bet mane tos zvakutes irgi jau uzpis.... juodai!!!!!! gun_bandana.gif gun_bandana.gif kas menesi vis 10 susikisu, o kita menesi vel tas pats!!!!! verysad.gif
O kodel sakai, kad jos organizma nuodija?!?!? unsure.gif

Vakar nusipirkau diflucan. Tai ten parasyta, kad jei pienlige buna 3 kartus per metus jau galima profilaktiskai diflucana vartoti kas menesi 4-9 menesius. Jei buna 3 kartus per metus, gerai butu, o cia kas menesi!!!!!!!!! doh.gif verysad.gif tai va galvoju, kad gal tikrai kas menesi reikia diflucan isgerti,gal ta zaraza isvarys... unsure.gif vis nereiks zvakuciu serijos kas menesi kistis... doh.gif ar bandet kas nors diflucan ilgiau pagerti??!?!? unsure.gif ar pagerejimas jautesi?
na, ir dar dabar su soda apsilaunu 2 kartus per diena (vakar apsiloviau vakare, ssiandien ryte), po to pasitepu lomexin, na lyg siandien geriau.... unsure.gif gal si karta be zvakuciu apsieisu, nes iskarto emiausiu priemoniu vos pirmus simptomus pajutus.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2006 10 31, 09:42)
  tai va galvoju, kad gal tikrai kas menesi reikia diflucan isgerti,gal ta zaraza isvarys...  unsure.gif vis nereiks zvakuciu serijos kas menesi kistis...  doh.gif  ar bandet kas nors diflucan ilgiau pagerti??!?!?  unsure.gif  ar pagerejimas jautesi?

......daug aš jo prigėriau, efekto nebėra, tik per kepenis duoda doh.gif
Atsakyti
aš tikriausiai visą laiką ja sergu, nes kad visiškai viskas praeitų nebūna ax.gif Mylėtis man netrukdo, bet kol nesirgau buvo daug geriau..nenaudoju žvakučių- vis tiek š....., nepadeda, o nuo Diflucan ir visokio kitokio mėšlo kartu burnoj būna ilgą laiką, taip ir sprendžiu kad kepenims blogai... unsure.gif
Gydausi taip: geriu gerasias bakterijas, tepuosi Femigel unsure.gif stengiuosi nevalgyt saldumynų, be je - taip pat naudojam prezervatyvus....
Papildyta:
QUOTE(Sypsenaa @ 2006 10 31, 10:41)
o kiek gerei? Kas menesi? O kelis menesius is eiles?  unsure.gif

gėriau pagal sistemą: kas savaitę, po to kas dvi, nu neatsimenu gerai-vienž per pusę metų turėjau 12 kapsulių sugert doh.gif schmoll.gif ir dabar kartais nusiperku, geriu vieną, o po dviejų dienų kitą, nu bet kas iš to, nors kiek kad padėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 10 31, 12:03)
1. aš tikriausiai visą laiką ja sergu, nes kad visiškai viskas praeitų nebūna  Mylėtis man netrukdo, bet kol nesirgau buvo daug geriau..nenaudoju žvakučių- vis tiek š....., nepadeda
2. gėriau pagal sistemą: kas savaitę, po to kas dvi, nu neatsimenu gerai-vienž per pusę metų turėjau 12 kapsulių sugert  doh.gif  schmoll.gif  ir dabar kartais nusiperku, geriu vieną, o po dviejų dienų kitą, nu bet kas iš to, nors kiek kad padėtų

1. na, as jei nieko nesiimu, tai neturiu kur detis nuo perstejimo ir niezejimo... doh.gif nors sienom lipk!!!! blink.gif tai pas tave gal kokia lengvesne forma... g.gif
2. taip daznai!?!?!? blink.gif as vakar perskaiciau, kad kas menesi po viena 4-9 menesius.... g.gif
O siiap nuo Diflucan po kiek laiko pagerejimas pasijaucia? g.gif
Ir dar tau klausimukas: o tai tu ir pastojai kentedama nuo bacilos?!?!? g.gif kaip nestumas praejo?!?!? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2006 10 31, 14:33)
1. na, as jei nieko nesiimu, tai neturiu kur detis nuo perstejimo ir niezejimo...  doh.gif  nors sienom lipk!!!!  blink.gif  tai pas tave gal kokia lengvesne forma...  g.gif
2. taip daznai!?!?!?  blink.gif as vakar perskaiciau, kad kas menesi po viena 4-9 menesius....  g.gif
*O siiap nuo Diflucan po kiek laiko pagerejimas pasijaucia?  g.gif
**Ir dar tau klausimukas: o tai tu ir pastojai kentedama nuo bacilos?!?!?  g.gif  kaip nestumas praejo?!?!?  unsure.gif

1. man pastoviai neniežti ax.gif čia tikriausiai jau lėtinė kokia forma g.gif
2. anotacijoje taip rašo, o daktarai sustato savaip vartojimo schemą ax.gif
*seniau pasijausdavo, kokį porą svaičių būdavo ramiau...nu bet ne iki galo praeidavo..
**neturėjau jokių bacilų, kol nepradėjau KT vartot po gimdymo, tada atsirado visokio velnio unsure.gif
Atsakyti
žvakutės kaip ir visi vaistai nesveika organizmui.
aš taip pat gėriau diflukan 7 mėn kartą per mėn. pirmą kartą labai padėjo - jau tą pačią
dieną dingo požymiai. bet vėliau ėmė atsirasti vis greičiau ir galiausiai visai nebepadėti verysad.gif . tai va. gal kam ir padėjo, bet man nieko verysad.gif
vyras irgi dėl visako gydėsi, nors jam nieko nerado

tik dabar po gimdymo, greičiau po metų maitinimo geriau, nors jau pusė metų nebemaitinu. nesakyčiau kad nejaučiu ligos, bet nepalyginsi kaip buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2006 10 31, 17:35)
žvakutės kaip ir visi vaistai nesveika organizmui.
aš taip pat gėriau diflukan 7 mėn kartą per mėn. pirmą kartą labai padėjo - jau tą pačią
dieną dingo požymiai. bet vėliau ėmė atsirasti vis greičiau ir galiausiai visai nebepadėti verysad.gif . tai va. gal kam ir padėjo, bet man nieko verysad.gif
vyras irgi dėl visako gydėsi, nors jam nieko nerado

na, man tas Diflucan nei kiek nepadejo. verysad.gif Tik pinigus i bala ismeciau. verysad.gif Ka gi ir vel nusipirkau zvakuciu, nes vakar jau sienom lipti norejosi... verysad.gif bet taip veikia ir fiziskai ir psichologiskai, nieko daryti nesinori, gyvenimas nemielas... verysad.gif
na, tuoj turi ateiti mmm, tai net visu zvakuciu nesuvartosiu, bet po mmm vel eisiu pas gydytoja nnnnn taji karta... neinau, ka daryti... kas menesi tas pats... ir dar taip ziauriai... verysad.gif
jau vyras siunta, eik pas kita gydytoja, kas cia per nesamone!!!!! mad.gif
o kad as jau kelis gydytojus pakeiciau ir nieko. verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
su liudesyje giliame...
Atsakyti