Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

Tikrai geras puslapiukas smile.gif vadinasi pas mane lėtinė kandidozė nes rasdavo pavienių sporų- micelių nėra o vistiek niežti. O dabar jau velniai žino kas, pas gydytoją prieš metus buvau doh.gif Gal nebe tik grybai bet ir uogos jau auga lotuliukas.gif Matot, jau stogas važiuoja nuo tų visų gydymusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2006 07 12, 17:30)
jei apkrėsi, tai tik laikinai, tam kartui. nevisiems juk pastoviai būna kaip mums g.gif . maniškis tolerantiškas ir pakantus , apsikrėsti nebijo, nes greit praeina. tik kad aš jokio noro neturiu, kai kas negero jaučiasi schmoll.gif . o dėl to kad neišgydo daugkas nesupranta. taviškis tegu čia pasiskaito lotuliukas.gif

mergaitės, o kokie simptomai vyrų kai užsikrečia???
Galvoju gal ir saviškiui duot lomexin tepalu pasitept kol aš žvakutes naudosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2006 07 18, 15:44)
kokie simptomai vyrų kai užsikrečia???

peršti (bet ne itin stipriai) lytinius organus ir apnašos baltos taip pat atsiranda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2006 07 18, 15:44)
mergaitės, o kokie simptomai vyrų kai užsikrečia???
Galvoju gal ir saviškiui duot lomexin tepalu pasitept kol aš žvakutes naudosiu  g.gif

Maniskiam tai nieko nesijaute, kadangi man niekaip neisgydo, tai nusiunciau ir ji pas gydytoja ir rado, tai jam paskyre duflican 1 tab ir 5 dienas tepti tepalu, clotrimazoliu, ir taip jam baigesi pienlige, o as toliau kankinuos!
Kodel tas grybas taip prie moteru priskreto!!! blink.gif
Atsakyti
Man gydytoja sakė kad vyrai dažniausia neserga ta liga, nes jiems užtenka į tualetą nueit pasisiot ir ligos kaip nebūta schmoll.gif
Kaip jiems gerai wink.gif
Atsakyti
su pienlige as irgi labai vargstu ir rimtu priezasciu jos atsaradimui nepavyksta rasti.yra tokios lomexin zvakutesir tepaliukas,man jos vienos efektyviausiu.naudojau ir clorimazol,man jis nepadejo.
Atsakyti
O jūs brangiosios, kurias kankina pienligė kartais tamponų nenaudojat? g.gif Aš jų kokius 3 metus nenaudojau, bet prieš gerą mėnesį sugalvojau juos panaudot doh.gif ir štai rezultats gavau pienligę, kuria ačiū dievui jau atsikračiau yahoo.gif
Atsakyti
Ta bjaurasti man padejo isvaryti LOMEXIN zvakutes. pora kartu esu turejusi ta zaraza, nemalonu tikrai doh.gif kolkas nesikartoja jau metai rolleyes.gif tfu tfu tfu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2006 07 19, 14:28)
žinot, ir man parėjo ir dar su kokiais trenksmais verysad.gif  verysad.gif

šiandien net žliumbiau iš to baisinio liūdesio. kiek gi galima? nežinau ar tai sutapimas, bet man priedo kepenys ir kasa šiuo metu yra sustreikavę. kaip jūs manot, ar gali būt ryšyskoks nors, ką?

taip brangioji, gali buti rysys- ir organizmas reiksias visas pasilpes, ir matyt kokiu nors vaistuku panaudojai nuo kepenu ar inkstu, ir sudave per sita vieta..:(laikykis
Papildyta:
sveikos,
susidomejau informacija apie baltaziede notrele.

kaip suprantu, ja dar galima rinkti iki rudens velyvo, tai nutariau konkretesnes info is jusu "papesti":)
berods kazkuri rase, kad reikia lapu nuovira pasidaryti..
gal parasytumete kokiu santykiu imti, kiek laikyti uzpylus ir tt.

reikes pasimti is bibles vaistazoliu knyga ir pasiskaityti kur si gelele auga ir eiti zoliauti;))

Atsakyti
apie baltaziede notrele yra info cia-- http://vaistazoliu.p...istazole_id=187

tik gaila kad fotkes nera nei piesinuko:(((
Atsakyti
QUOTE(cawx @ 2006 08 23, 10:55)
apie baltaziede notrele yra info cia-- http://vaistazoliu.p...istazole_id=187

tik gaila kad fotkes nera nei piesinuko:(((

Kaip pasigaminti nuovirą Čia
Taip atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čalykušu: 23 rugpjūčio 2006 - 10:21
QUOTE(isimylejusi @ 2006 09 18, 13:50)
Gal atsirado koks naujas gydymo būdas?  mastau.gif  smile.gif

smile.gif)))speju kad nelabai--pries kelias dienas pas kilda kaune buvau....
gyno -pevaryl arba dar kazka kita pabandyt siulo, ir po to, kai ismusiu siam kartui flora atstatancias tableteles i maksti deti....
kontraceptikus nutrauksiu taip pat, bet cia pati is jo istraukiau beveik sita patarima;)))

ps.antra karta isidejus gyvo pevaryl siaubingai nakti eme niezteti..bijojau kad situ vaistu negaliu naudoti, kokia alergija ar kazkas...bet vakar isidejus, viskas normos ribose buvo....
Atsakyti