Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

Radau gydytojos atsakymą tongue.gif Išskyros
Atsakyti
Ingrez, turiu nuvilti - ir man tai randa, tai neranda to grybelio g.gif . manau ir kitoms. gal tyrimai netikslūs, gal tas kefyras tau juos užblokuoja. tiesiog, kai jaučiu, kad yra, tai vadinasi tikrai yra - manau, net beprasmiška tirti. nežinau, gal tau kitaip - norėčiau tikėti. ax.gif

pabandysiu ecovag. ir nusipirksiu to alachol. nors sakė lyg ir vaistinėse česnako kapsulės nebaisia kaina - žiūrint kiek jų reikia šiuo atveju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 10 liepos 2006 - 17:04
QUOTE(Čalykušu @ 2006 07 10, 09:42)
įsimylėjusi kaip tau notrelė g.gif  ar yr kas gero rolleyes.gif

Deja... verysad.gif Po 5 dienų gėrimo jokių pokyčių... verysad.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, o kaip jusu vyrai reguoja del sios ligos? Juk lytiniai santykiai buna retai.... Maniskis tai labai nervuojasi, nesupranta, kaip gydytojai manes nepagydo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrez @ 2006 07 12, 14:24)
Na todel, kad galiu apkresti... jau viena karta jau buvo  schmoll.gif  o prezervatyvai kazkaip plysta pas mus, tai va taip ir gaunasi... jau baisu darosi, kad pabges  verysad.gif

mažiau imk į galvą, nesigadink sau nuotaikos ir mylėkis kiek norisi mirksiukas.gif Nu apkrėsi, išgers kapsulę ir vėl bus gerai. Jeigu pagal tave, kad kol pienligė ir mylėtis negalim, tai aš jau kokie 3 metai turėčiau celibato laikytis. (Įdomu kaip ten tie prezikai taip plyšta)
Atsakyti
QUOTE(Ingrez @ 2006 07 12, 15:24)
Na todel, kad galiu apkresti... jau viena karta jau buvo  schmoll.gif  o prezervatyvai kazkaip plysta pas mus, tai va taip ir gaunasi... jau baisu darosi, kad pabges  verysad.gif

jei apkrėsi, tai tik laikinai, tam kartui. nevisiems juk pastoviai būna kaip mums g.gif . maniškis tolerantiškas ir pakantus , apsikrėsti nebijo, nes greit praeina. tik kad aš jokio noro neturiu, kai kas negero jaučiasi schmoll.gif . o dėl to kad neišgydo daugkas nesupranta. taviškis tegu čia pasiskaito lotuliukas.gif
Atsakyti
vyrams gi praktiškai niekad nepasireiškia, o jei jau užsikrečia, tai greitai jie sugeba pasveikt. maniškis būdavo tepaliuku priešgrybeliniu pasitepa kelias dienas ir viskas.
bet va kai man būna, tai
negaliu visai atsipalaiduoti, nes ten viskas degte dega, tai apie malonumą per skausmus visai nesinori pagalvot. be to po santykiu labai paūmėdavo, kiek pamenu doh.gif blink.gif

žinot, o mano grybukai vis dar nesirodo:) smagumėlis neišpasakytas kai nebevargina!!! ir jums linkiu to smagumo sulaukt thumbup.gif
Atsakyti
Buvau vakar pas gydytoja, padare tyrimus, tai pasake, kad esu sveika... Bet man vistiek tenais viduje persti... Gydytoja sako, kad cia man psichologiskai atrodo. Nezinau nezinau, persti ir viskas... g.gif
Atsakyti
aha, sakydavo ir man - gal vanduo blogas, kuriuo prausies, gal prausikis alergizuoja ir t.t. Psichologiškai mat doh.gif Aš nesuprantu ar jos durnos ar tyčiojasi, taika, visom po pienligės atsiranda psichologinis niežėjimas lotuliukas.gif beje, tepinėlis gali ir nerodyt. Man pas gyd. kuri pagramdo ir epitelio ( nu ka šnekam ūkiškai)-tiesiog ne vien makšties išskyrų paima, bet ir nuo klitorio srities-visada grybo randa, o kita ne visada. Galvojau vieną kart pasakysiu-nemoki imt tepinėlio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 07 13, 11:45)
aha, sakydavo ir man - gal vanduo blogas, kuriuo prausies, gal prausikis alergizuoja ir t.t. Psichologiškai mat doh.gif Aš nesuprantu ar jos durnos ar tyčiojasi, taika, visom po pienligės atsiranda psichologinis niežėjimas lotuliukas.gif beje, tepinėlis gali ir nerodyt. Man pas gyd. kuri pagramdo ir epitelio ( nu ka šnekam ūkiškai)-tiesiog ne vien makšties išskyrų paima, bet ir nuo klitorio srities-visada grybo randa, o kita ne visada. Galvojau vieną kart pasakysiu-nemoki imt tepinėlio lotuliukas.gif

tai persasi isvada, kad pas gydytojas geriau neiti, vistiek nepagydo... tik pinigu ismetimas, bent jau as tai nemazai pamokejau verysad.gif ir kaip cia isgyti!!!!
Tiesa, o man nuo klitoriaus niekada neme tepinelio, nors man ji ir skauda, gal reiktu kremuko kokio nusipirkti g.gif
Atsakyti
Va radau toki viena puslapi, cia gal gydytojams, yra aprasyti ivairus kandidozes gydimai. tik nesuprantu, ar ten juos visus vienu metu reikia vartoti, ar viena is keliu siulomu pasirinkti g.gif
Papildyta:
Va radau toki viena puslapi, cia gal gydytojams, yra aprasyti ivairus kandidozes gydimai. tik nesuprantu, ar ten juos visus vienu metu reikia vartoti, ar viena is keliu siulomu pasirinkti g.gif

http://66.249.93.104...t&ct=clnk&cd=13

Labai ilgas adresas 4u.gif
Atsakyti
Šaunų čia , Ingrez, straipsniuką radai 4u.gif dėkui tau!!!

aš jame išskaičiau ir tik dar kartą pati sau atsakymą radau, kad mano atveju kandida puolė mane dėl skydliaukės hipofunkcijos. turbūt ir pagerėjo man tik dėl to, kad skydliaukė po truputėlį tvarkosi g.gif
mano išvada tokia, kad kol nesusitvarkys pagrindinė priežastis, tol grybelis nepasiduos g.gif
Atsakyti