Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

tai ar jūs visos skaityt nemokat, a?
taigi parašiau ką daryt. man prasidėjo pries kelias dienas labai staigiai ir taip stipriai, kad nezinojau kur dėtis. išsigydžiau be vaistų, tik taip kaip aprašiau. beje, pienlige užsikrečiama dažnai nuo vyro, tai tikra tiesa. aišku yra ir kitokių priežasčių, bet jei vyras nešiotojas, tai gali būt tikra, kad gausi iš jo mielą dovanėlę.
Papildyta:
dar kartą kartoju, ką daryt: teptis reguliariai galima ir dažnai kefyru arba naturaliu jogurtu (aišku geriau po to niekur iš namų neiti) ir gydo ir nuima niežulį ir skausmą, geriau kad būtų vėsus. ir darytis voneles su arbatmedžio aliejum (gausi bet kurioj vaistinėj, kaina apie 20 lt, dar yra pas oriflame platinojus, lyg ir pigesnis, bet geros kokybės, turiu pati), apsiplauti medatkų nuoviru. visiškai atsisakyti saldumynų ir mielinių bulkų, alaus, aštrių prieskonių, bent jau kuriam laikui, kasdien gerti kefyro arba valgyti naturalaus jogurto. ir nereiks jokių vaistų, kurie beje ir nepadeda. tiesa dar jokių įklotų, stringų ir kitos sintetikos.
Papildyta:
dar gerai kalafiorus valgyt, kodel nzn.
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 06 27, 11:34)
taigi parašiau ką daryt. man prasidėjo pries kelias dienas labai staigiai ir taip stipriai, kad nezinojau kur dėtis. išsigydžiau be vaistų, tik taip kaip aprašiau. beje, pienlige užsikrečiama dažnai nuo vyro, tai tikra tiesa. aišku yra ir kitokių priežasčių, bet jei vyras nešiotojas, tai gali būt tikra, kad gausi iš jo mielą dovanėlę.
Papildyta:
dar kartą kartoju, ką daryt: teptis reguliariai galima ir dažnai kefyru arba naturaliu jogurtu (aišku geriau po to niekur iš namų neiti) ir gydo ir nuima niežulį ir skausmą, geriau kad būtų vėsus. ir darytis voneles su arbatmedžio aliejum (gausi bet kurioj vaistinėj, kaina apie 20 lt, dar yra pas oriflame platinojus, lyg ir pigesnis, bet geros kokybės, turiu pati), apsiplauti medatkų nuoviru. visiškai atsisakyti saldumynų ir mielinių bulkų, alaus, aštrių prieskonių, bent jau kuriam laikui, kasdien gerti kefyro arba valgyti naturalaus jogurto. ir nereiks jokių vaistų, kurie beje ir nepadeda. tiesa dar jokių įklotų, stringų ir kitos sintetikos.
Papildyta:

aha, o kai po visą organizmą užsisėja, tai natūralūs metodai ne visoms padeda. geriu ir pati Alochol dabar ir Femigeliu tepliojuosi, ir šaltibarčius kasdien ryju ir kefyrą, kol kas nėr efekto schmoll.gif
Atsakyti
Šį savaitgalį ir mane ta pienligė užpuolė doh.gif Taip niežėjo. Tepiau kefyru, bet tas niežulys nelabai mažėjo. O šiandien nubėgau pas ginekologę ir ji man išrašė kapsulę FlucoHexal, žvakurę Lomexin ir dar patarė prieš dedant žvakutę vakare su Tantum Rosa tirpalu makštį prasiplauti. Jau dabar iš karto vieną kartą prasiploviau, tai taip palengvėjo, jokio niežulio. Nežinau, ar ilgam efektas, bet dabar jaučiuosi normaliai. Būčiau žinojusi, jau savaigalį būčiau nusipirkusi to Tantum Rosa ir pasilengvinusi savo gyvenimą, nes kokių nors vaistų be gydytojos nenorėjau vartoti.
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 06 27, 10:34)
Papildyta:
Papildyta:

O ką daryti, jei ir tai nepadeda???? verysad.gif Suprantu, jeigu pienligė atsirado dėl netaisyklingos mitybos, perdėtos higienos ar šiaip nusilpus organizmui. Bet man pvz., ji atsirado po plaučių uždegimo, kai kelis mėnesius gėriau labai stiprius antibiotikus. verysad.gif
Nepadeda nei vaistai, nei natūralūs būdai! Jau net pamiršau šokolado ir bandelių skonį, taip seniai jų nevalgiau. cray.gif O nuo kefyro jau net pykina!!!

Net palengvėjo, kai pasiguodžiau... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isimylejusi: 27 birželio 2006 - 11:45
QUOTE(isimylejusi @ 2006 06 27, 12:44)
O ką daryti, jei ir tai nepadeda????  verysad.gif  Suprantu, jeigu pienligė atsirado dėl netaisyklingos mitybos, perdėtos higienos ar šiaip nusilpus organizmui. Bet man pvz., ji atsirado po plaučių uždegimo, kai kelis mėnesius gėriau labai stiprius antibiotikus.  verysad.gif
Nepadeda nei vaistai, nei natūralūs būdai! Jau net pamiršau šokolado ir bandelių skonį, taip seniai jų nevalgiau.  cray.gif  O nuo kefyro jau net pykina!!!

Net palengvėjo, kai pasiguodžiau...  4u.gif

va va, man irgi nuo antibiotikų, arba nuo KT. aš tai saldainių negaliu visai atsisakyt, bet nemanau kad 2-3 per dieną palaiko pienligę.bet kad vaistų gert irgi nebegaliu, tai dabar su Femigel tepliojuosi, visai nieko, atšaldo, niežulį nuima.
Atsakyti
o aš pastebėjau, kad kai nebesinaudojam prezervatyvais kažkaip irgi geriau... tongue.gif

dar noriu pastebėt, kad be žvakučių ir tablečių iškart neišeis apsieiti. gal geriau po truputį mažinti vaistų dozes, stiprinti organizmą, ir natūralias priemones pasitelkti į pagalbą...
iš savo patirties galiu pasakyti, kad man maždaug pusės metų prireikė, jog vien natūraliom priemonėm tą bjaurybę prigriebčiau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adorė @ 2006 06 27, 11:25)
O kiek tas vienas Tantum rosa irigatorius kainuoja, gal verta isigyti  g.gif

Mokėjau 19 litų. Dežutėje 5 maišeliai. Ir dar + pirkau specialų irigatorių intymiai higienai (prietaisas su kuriuo galima susipilti į makštį padarytą tirpalą). Kainavo dar 10 lt.
Atsakyti
Vsio pradedu vel kovot doh.gif sianakt isbandziau cesnaka, tai isties kazkiek aprimo viskas bigsmile.gif taip gera, tik visur man tas cesnakas jaucias, nors aplinkiniai nesiskundzia ax.gif Dar nusipirkau lomexin zvakuciu ir azuolo zieves bei irigatoriu, dar clotrimazol tepaliuka

brangus malonumas gaunasi,isskyrus cesnaka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adorė: 27 birželio 2006 - 13:52
QUOTE(inc @ 2006 06 27, 12:48)
o aš pastebėjau, kad kai nebesinaudojam prezervatyvais kažkaip irgi geriau... tongue.gif

dar noriu pastebėt, kad be žvakučių ir tablečių iškart neišeis apsieiti. gal geriau po truputį mažinti vaistų dozes, stiprinti organizmą, ir natūralias priemones pasitelkti į pagalbą...
iš savo patirties galiu pasakyti, kad man maždaug pusės metų prireikė, jog vien natūraliom priemonėm tą bjaurybę prigriebčiau.  thumbup.gif

butent, liaudiskom priemonem reikia laiko. o vartojimas pastovus vaistų tik blogina padėtį. beje jei yra polinkis pienligei tai ir vienintelis saldainis i savaite gali sukelti peinlige, o jau 2-3 i diena, tai tiesiog karalisku salygu candidai sudarymas.
Atsakyti
QUOTE(Kveli @ 2006 06 27, 14:40)
Mokėjau 19 litų. Dežutėje 5 maišeliai. Ir dar + pirkau specialų irigatorių intymiai higienai (prietaisas su kuriuo galima susipilti į makštį padarytą tirpalą). Kainavo dar 10 lt.

dabar mastau prikti, tik nezinau ka, ar tantum rosa, ar femigel.. kiek suprantu jie panasiai veikia? ar ne taip suprantu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrez @ 2006 06 27, 15:18)
dabar mastau prikti, tik nezinau ka, ar tantum rosa, ar femigel.. kiek suprantu jie panasiai veikia? ar ne taip suprantu? g.gif

TANTUM ROSA tirpale-TAI PIENO RŪGŠTIES bakterijos, atstatyt makšties terpės pusiausvyrą, o Femigel- su arbatmedžio aliejum, kuris naikina grybelius.aš įrigatoriu turiu, bet kapsuliu neperku, o skiedžiu jogurta su vandeniu. vienas ginekologas patarė.
Atsakyti
Cia radau dar viena patarima internete, kopijuoju:

Nezinau, kiek siuo metu laiku mano patarimas jums bus naudingas, nes as pinlige visada gydausi zolele, kuria man nurode mociute. Ji vadinasi baltaziede notrele ir yra panasi i dilgele, taciau ji nedilgina ir turi tokius baltus nektarinius ziedelius aplink stieba. Auga nuo velyvo pavasario iki velyvo rudens pamiskese, krumynuose. Pasitaiko ir miesto parkuose.
Tai as nusiskinu jos kl. lapeliu, uzpilu stikline verdancio vandens ir puse stiklines isgeriu ryte PRIES valgi , o kita puse- pries miega, PO visu valgymu. Gydymas trunka 2-3-4 dienas. Tai pats efektyviausias pienliges gydymo budas, + nieko nekainuoja.
Esu pati isbandziusi begales tepaliuku ir kt. vaistuku, bet niekas taip gerai nepadejo, kaip baltaziede notrele.
Kl. kartus teiravausi, ar sia zolele prekiauja vaistinese, taciau visda sulaukdavau neigiamo atsakymo.
Atsakyti